Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

O to tak jak ja. Pewnie też będę miała najpierw okna a potem wylewki. A w między czasie hydraulik poprowadzi swoje rurki. No bo w marcu ma wejść elektryk i gdzie on wejdzie? do piaskownicy? Jeny nie obejmuję tego, nie wiem co pierwsze. Kiedy mi podłączą wodę i prąd skoro ziemia całą zamarznieta? A mieli zrobić do końca zeszłego roku. Obiecanki cacanki... :(

A to coś jak u nas :wink: a elektryk powiedział, że jak tyko zamkniemy, to on sobie powolutku będzie robił, bez względu na pogodę. Byle tylko mu nie wiało, no i żeby nie ściągnęli to co on zamocuje. Także, myślę, że za jakieś dwa tygodnie wejdzie - do piaskownicy :lol: :lol: :lol: :lol:

Meg, dopytałam mojego. 100 zł od pktu od centralnego, od wody mąż nie pamieta ale całość wyszła 3 tys. z materiałami, czyli c.o., woda i przyłącz do domu. Biały montaż załatwiał płytkarz, on miał już swoje ceny. hydraulik tylko te rurki do ściany doprowadzał.

Ale fajnie, że domek już ma oczyska :-)

A co do tego hydraulika, to choćby wołał namniej ze wszystkich hydraulików świata, skoro nie podał Ci ręki, gdy Ty do niego wyciągnęłaś, to znaczy, że jest zwykłym chamem i lepiej takiego przegnac na 4 strony świata. Tak więc bardzo słusznie, że go pogoniłaś.

Dziewczyny, kto to się martwił, że jak ziemia zamarznięta, to prądu nie będą robić? Sipatka?

To się nie martw. Będą, będą, u mnie robili, tylko małż musiał sam rowek wykopać. Siekierą.

Witam dziewczyny w poniedziałkowy wieczór !!!!

U nas już od 2008 roku się o.....ciągają :evil: jesienią stwierdzili, że już jest zimno i dopiero na wiosnę...zobaczymy :roll: :roll: :roll: - cholera nie powiedzieli którego roku :o :o

Nam jesienią powiedzieli to samo, że dopiero wiosną ruszą prace, bo teraz jest już przerwa technologiczna :evil:

Witam się...

Ciepło :roll: ... no może jak by porównać do -27 :-? ... dziś rano była u nas gównopijka... skoro ciepło, to jakąś tam kapotę narzuciłam i..... wróciłam zamarznięta we wszystkie kosteczki :-? ... ale ja to wyjątkowy, wręcz patologiczny przykład zmarźlucha jezdem.

Nie ma co narzekać, w końcu dopiero połowa lutego :roll:

Pozdrawiam :p

Witam.....zero stopni, to w porównaniu z -27C*, wręcz UPAŁ :wink: :wink: :wink: ja natomiast jestem z tych co nie lubią gorąca, więc dla mnie, jak nie muszę zakładać dwudziestu :wink: :wink: :wink: swetrów, to już jest fajnie, choć dopiero luty !!!!! Ale dla ciepłolubnych - to napewno jest ziiiiiiiiiiiiiiiiiimno!!!!

:cry: :cry: U nas dzień smutku :cry: :cry: Odszedł od nas, do niebka chmiczkowego, Karolek :cry: ulubieniec mojej młodszej córki Mayki. Bardzo to przeżyła .Kocha wszystkie zwierzątka, a to był pierwszy tylko jej.

Oto fragmencik z jego, krótkiego, żywotka :( :( :(

http://foto2.m.onet.pl/_m/6ff201e93254fecf5771d0a4b8d7fb86,10,19,0.jpg

http://foto1.m.onet.pl/_m/8a82520eb9e26fb81cf93a3d4ea22db5,10,19,0.jpg