meg60 07.02.2010 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Ano ....nie mam bo mój majster wolał, żeby nu jakieś rury nie wyatawały gdy on lata z cegłami - mogłoby się cóś uszkodzić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 07.02.2010 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 O to tak jak ja. Pewnie też będę miała najpierw okna a potem wylewki. A w między czasie hydraulik poprowadzi swoje rurki. No bo w marcu ma wejść elektryk i gdzie on wejdzie? do piaskownicy? Jeny nie obejmuję tego, nie wiem co pierwsze. Kiedy mi podłączą wodę i prąd skoro ziemia całą zamarznieta? A mieli zrobić do końca zeszłego roku. Obiecanki cacanki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.02.2010 15:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 A to coś jak u nas a elektryk powiedział, że jak tyko zamkniemy, to on sobie powolutku będzie robił, bez względu na pogodę. Byle tylko mu nie wiało, no i żeby nie ściągnęli to co on zamocuje. Także, myślę, że za jakieś dwa tygodnie wejdzie - do piaskownicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 Meg, dopytałam mojego. 100 zł od pktu od centralnego, od wody mąż nie pamieta ale całość wyszła 3 tys. z materiałami, czyli c.o., woda i przyłącz do domu. Biały montaż załatwiał płytkarz, on miał już swoje ceny. hydraulik tylko te rurki do ściany doprowadzał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 07.02.2010 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lutego 2010 DZIĘKUJĘ CI DOBRA KOBIETO !!!!!! Upewniłaś mnie w mojej decyzji !!!! PANU BURAKOWI DZIĘKUJEMY!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 08.02.2010 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Gratuluję okienek, domek od razu bardziej domowy sie zrobił !!! Kolejny ważny etap można odfajkować i lecieć dalej.... Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 08.02.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Ale fajnie, że domek już ma oczyska A co do tego hydraulika, to choćby wołał namniej ze wszystkich hydraulików świata, skoro nie podał Ci ręki, gdy Ty do niego wyciągnęłaś, to znaczy, że jest zwykłym chamem i lepiej takiego przegnac na 4 strony świata. Tak więc bardzo słusznie, że go pogoniłaś. Dziewczyny, kto to się martwił, że jak ziemia zamarznięta, to prądu nie będą robić? Sipatka? To się nie martw. Będą, będą, u mnie robili, tylko małż musiał sam rowek wykopać. Siekierą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.02.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Siekerą rowek? Bagatela. Tylko, że u mnie muszą najpierw doprowadzić prąd do ogrodzenia i mają kopać we własnym zakresie bo to ich zasr....y obowiązek i w tym jest problem, że im zawsze wszytko pod górkę i wszystko im wisi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.02.2010 18:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Witam dziewczyny w poniedziałkowy wieczór !!!! U nas już od 2008 roku się o.....ciągają jesienią stwierdzili, że już jest zimno i dopiero na wiosnę...zobaczymy - cholera nie powiedzieli którego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 08.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 Mnie facet który robił projekt przyłącza powiedział, że zrobią w przeciągu miesiąca. A niech go ...(pchły pogryzą) proporcjonalnie do niedotrzymanego słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 08.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a to go będzie swędziało ... dobry wieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.02.2010 22:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 a niech swędzi.....!!!!!! Dobrze mu tak! Obiecanki macanki, a inwestor ma radochę - jego nie gryzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 10.02.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 Witam dziewczyny w poniedziałkowy wieczór !!!! U nas już od 2008 roku się o.....ciągają jesienią stwierdzili, że już jest zimno i dopiero na wiosnę...zobaczymy - cholera nie powiedzieli którego roku Nam jesienią powiedzieli to samo, że dopiero wiosną ruszą prace, bo teraz jest już przerwa technologiczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.02.2010 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2010 ....kupę pieniędzy biorą, a najchętniej to chcieliby aby inwestor sam zrobił, a oni tylko pieczątkę bach i już! Najbardziej mnie wkurza ti, że przecież jesienią była bardzo dobra pogoda na kopanie i spokojnie zdążyliby przed zimą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
carla5 12.02.2010 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Dobry przywitać się przyszłam i domek pooglądać działki to tylko pozazdrościć i sam domek zapowiada się bardzo, bardzo fajnie:) niedługo się zacznie chyba najciekawszy etap budowy;) ahhh kiedy u mnie tak będzie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.02.2010 18:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witaj meg czy u Ciebie tez ciągle pada i pada?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 12.02.2010 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Witajcie dziewczyny!!!! Carla dzięki za dobre słowo, zobaczysz czas tak szybko leci, że nie zauważysz kiedy i u ciebie będzie SSZ kala u nas odwilż , rano trochę prószyło, ale teraz jest fajnie - ciepło!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.02.2010 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam się... Ciepło ... no może jak by porównać do -27 ... dziś rano była u nas gównopijka... skoro ciepło, to jakąś tam kapotę narzuciłam i..... wróciłam zamarznięta we wszystkie kosteczki ... ale ja to wyjątkowy, wręcz patologiczny przykład zmarźlucha jezdem. Nie ma co narzekać, w końcu dopiero połowa lutego Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.02.2010 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 Witam.....zero stopni, to w porównaniu z -27C*, wręcz UPAŁ ja natomiast jestem z tych co nie lubią gorąca, więc dla mnie, jak nie muszę zakładać dwudziestu swetrów, to już jest fajnie, choć dopiero luty !!!!! Ale dla ciepłolubnych - to napewno jest ziiiiiiiiiiiiiiiiiimno!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.02.2010 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lutego 2010 U nas dzień smutku Odszedł od nas, do niebka chmiczkowego, Karolek ulubieniec mojej młodszej córki Mayki. Bardzo to przeżyła .Kocha wszystkie zwierzątka, a to był pierwszy tylko jej. Oto fragmencik z jego, krótkiego, żywotka http://foto2.m.onet.pl/_m/6ff201e93254fecf5771d0a4b8d7fb86,10,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/8a82520eb9e26fb81cf93a3d4ea22db5,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts