Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

NIECH SIĘ DZIEJE WOLA NIEBA czyli BUDUJEMY!!!

Recommended Posts

Witajcie dziewczyny!!!!

Moja babcia też tak mówiła :p :p :p a to zmniejszanie w onecie też jest ????? bo ja niekumata jakaś......

W onecie nie ma... musisz we fotosiku...

chyba, że nie chcesz zakładać konta, to wyślij mi na priv zdjęcie które chcesz, umieszczę u siebie i przyślę Ci adres do wklejenia w profilu :)

Dziewczyny, polecam Wam do wstawiania i zmniejszania zdjęć stronę http://www.tinypic.com - nie trzeba zakładac konta, szybko i sprwnie, dla mnie bomba.

• Odpowiedzi 4,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale numer. Szukam dzisiaj meg bo mam do niej osobistą prośbę i nie mogę znaleźć. Myślę sobie co jest :roll: :roll: :roll: I dopiero chwila zastanowienia co to za domek :o :o :o A TO MEG :D :D Ja cię kręcę fajowski avatarek. Jak mi kielnia machnie wreszcie komin to też sobie taki avatarek zrobię, cha

Ps. Meg na priv mam prośbę :D

Na zdrowie.......już u ciebie byłam i widziałam :wink: :wink: :wink:

Właśnie wrócilismy z działki. :evil: :evil: Pojechaliśmy posprzatać bo mają nam zakładać bramę garażową, a w garażu sodoma i gomora !!!! Zaopatrzyliśmy się w energię i nastawienie i .....................szlak mnie trafił jak dojechaliśmy :evil: :evil: :evil: Śnieg prawie stopniał i wyszło szydło z worka...... taki bajzel, że nie wiedziałam od czego zacząć! Mąż porządkował garaż, bo tam tylko deski i stemple były do poukładania, a ja weszłam do ogrodu i ręce mi opadły :evil: Pozbierałam trochę śmieci, drutu, cegieł.....ale tyle tego, że końca nie było widać! weszłam do domu - na parterze jak cię mogę. Ale na górze...... Po dwóch godzinach, spocona i umęczona, pierdykłam rękawiczki i powiedziałam, że jedziemy do koleżanki odreagować, a porządek na terenie budowy będą robić panowie murarze, do których nieomieszkam zadzwonić i op....... .!!!!!!!!!!

U nas też niby czysto było dookoła ale w domu to strach wchodzić, zwłaszcza po tym jak murarz wyłupywał większe dziury na okna i to wszystko wala się po domu. :evil:

Chciałam posprzątać ale sobie podobnie jak Małgosia pomyślałam że to posprzątają robotnicy. Tylko że jak mają wylewać wylewki i nie uprzątną to potem ja takie g..... będę miała pod podłogą więc się waham czy może jednak ...

Do soboty mam czas na przemyslenia :wink: