Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

wiejski dom, a w nim łazienka

magda762

Recommended Posts

... no i wanna na łapach :)

Przecudnie te łazienki!!! A może ktoś wie, gdzie zdobyć takie łapy ozdobne do wanny? Szukalam na All... i nie tylko. Nie znalazłam.

Są w w sklepach internetowych - np. roca, ale cena :o

http://armaland.pl/_p/64/n/nogi-i-stelaze-do-wanien-roca-futura-komplet-nog-eagle-orle-szpony-kolor-chrom-p64533.jpg

U rodziców na strychu znalazłam stary stolik do maszyny do szycia - niestety bez maszyny :( (kuty, żeliwny). I wymyśliłam sobie, co by to robiło za "szafkę" po umywalkę. Tylko jak dobrać resztę mebelków? Mają w Ikei szafki żeliwne tego typu http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/90093764. Tylko nie wiem, czy to będzie razem grało - mam wątpliwości.

Chciałabym jakoś ten stoliczek wykorzystać. Myślałam też o tym, żeby go dać do salonu. Stolik muszę jeszcze przwrócić do dawnej świetności, ale to się zrobi.

Co myślicie?

• 5 months później...
  • 1 year później...

Acha, dzięki Wam będę miała murowaną kuchnię - spełni się moje marzenie :)

Czy gdzieś na forum można zobaczyć taką kuchnię? Myślę o murowanej, tylko nie wiem, jak

się do tego zabrać.

Łazienki piękne. Jedną mam jeszcze w ogóle nie ruszoną, więc szukam pomysłów. :D

• 2 years później...

Ja też właśnie szukam inspiracji na łazienkę w domu drewnianym na wsi, więc podbijam temat. na razie znalazłam takie:

łazienka 5.jpg łazienka 4.jpg,

ale poszukiwania nadal trwają :-)

Dodam, że łazienka jest dość mała ok. 2 x 2 m; wewnątrz w większości deski bielone, tylko przy kabinie mają być płytki.

Edytowane przez Mona Za

• 4 weeks później...