Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

EDZIA teraz remontuje mieszkanie- :-)

Recommended Posts

Edziu nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam jak Was zobaczyłam :D

radość ogromna :D :D :D tylko sprawy M. mnie troszkę zanipokiły, ale pamietaj służę pomocą w Wawce :wink: i niech dba o siebie koniecznie zwłaszca w tych momentach kiedy wszystko jest ok, aby niedpuścić do stanu pogorszenia :(

Edziu, wypytaj proszę Redakcję o zlot bo jestem zasypywana pytaniami na ten temat a moja wiedza jest zerowa :oops: Pytający liczą że Zlot zgodnie już z wpisaną tradycją Muratora odbędzie się :wink: ( ja jestem w ich gronie )

Edziu ja też proszę o zjazd muratora i datę... Trzeba wyjazd do Warszawy zorganizować :wink:

• Odpowiedzi 720
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

magmegs- dzięki , że odkopałaś i wpadłaś do mnie :D

Arniko - nam też miło było Cię poznać - własnie z M -wspominamy spotkanie.

Agduś - wczoraj chciałam wpaść do Ciebie, ale padłam...fajnie, naprawdę fajnie się z Tobą rozmawiało.

Zuzanko- no nie będę orginalna - nam też było bardzo milo- zwłaszcza M jak zobaczył R bratnią duszę. Bardzo podbudowała go rozmowa z Tobą... wiesz, że może liczyć na pomoc w razie potrzeby.

Rozmawiałam z Redakcją i.....może nic nie powiem, żeby nie zapeszyć :wink:

magmegs- dzięki , że odkopałaś i wpadłaś do mnie :D

Arniko - nam też miło było Cię poznać - własnie z M -wspominamy spotkanie.

Agduś - wczoraj chciałam wpaść do Ciebie, ale padłam...fajnie, naprawdę fajnie się z Tobą rozmawiało.

Zuzanko- no nie będę orginalna - nam też było bardzo milo- zwłaszcza M jak zobaczył R bratnią duszę. Bardzo podbudowała go rozmowa z Tobą... wiesz, że może liczyć na pomoc w razie potrzeby.

Rozmawiałam z Redakcją i.....może nic nie powiem, żeby nie zapeszyć :wink:

Pozdrów M. i niech pamięta że ma przyjaciół w stolicy :wink:

a co do Zlotu to może odrobinkę mi szepniesz ( na ucho PW) bo niewytrzymam teraz - zlituj się :wink:

Małgoś - link mam od dawna, ale pewnie za szeroki uśmiech go przysłonił, :wink:

Zuz@nko - no to napiszę - jest nadzieja, że raczej będzie. 8)

Wiola - witaj w mych skromnych progach. :D

Ja zapadłam w sen zimowy i nie mogę się obudzić. W pracy czasu brak na pisanie a w domu .... padam :o

EDZIA witam i podziwiam domek, bo sama chcę posiadać takowy :)

I pytań kilka mnie się kłębi:

1 zadowolonaś z bali?

2 takie samo domiszcze kolejnym razem byś postawiła?

3 jakie ogrzewanie posiadasz?

Pozdrawiam

Witam i cieszę się ze podziwiasz :wink:

Zatem kilka odpowiedzi.

1.Tak jestem bardzo zadowolona, bo w domku nawet jak był pusty panował bardzo swoisty klimat.

2. Czy takie samo nie wiem, ale na pewno z bali.( zastanowiłąbym się tylko czy bale z mszeniem czy na pióro i wpust)

3. W planach kominek z rozprowadzeniem + ogrzewanie prądem. Póki co wystarcza kominek+ ogrzewanie podłogowe w przedpokoju + dmuchawa w łazience.

• 2 weeks później...

Dziękuję an-budki :D

A ja wszystkim życzę:

Wesołych, pełnych nadziei i wiary Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród kochającej rodziny, .

Edzia......

Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały...

http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg

Życzy Arnika z rodziną :p