Arnika 15.03.2010 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 Edziu nawet nie wiesz jak bardzo się ucieszyłam jak Was zobaczyłam radość ogromna tylko sprawy M. mnie troszkę zanipokiły, ale pamietaj służę pomocą w Wawce i niech dba o siebie koniecznie zwłaszca w tych momentach kiedy wszystko jest ok, aby niedpuścić do stanu pogorszenia Edziu, wypytaj proszę Redakcję o zlot bo jestem zasypywana pytaniami na ten temat a moja wiedza jest zerowa Pytający liczą że Zlot zgodnie już z wpisaną tradycją Muratora odbędzie się ( ja jestem w ich gronie ) Edziu ja też proszę o zjazd muratora i datę... Trzeba wyjazd do Warszawy zorganizować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 15.03.2010 22:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2010 magmegs- dzięki , że odkopałaś i wpadłaś do mnie Arniko - nam też miło było Cię poznać - własnie z M -wspominamy spotkanie. Agduś - wczoraj chciałam wpaść do Ciebie, ale padłam...fajnie, naprawdę fajnie się z Tobą rozmawiało. Zuzanko- no nie będę orginalna - nam też było bardzo milo- zwłaszcza M jak zobaczył R bratnią duszę. Bardzo podbudowała go rozmowa z Tobą... wiesz, że może liczyć na pomoc w razie potrzeby. Rozmawiałam z Redakcją i.....może nic nie powiem, żeby nie zapeszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 16.03.2010 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Edziu, nareszcie dalas linka w podpisie, bo nie moglam trafic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.03.2010 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 magmegs- dzięki , że odkopałaś i wpadłaś do mnie Arniko - nam też miło było Cię poznać - własnie z M -wspominamy spotkanie. Agduś - wczoraj chciałam wpaść do Ciebie, ale padłam...fajnie, naprawdę fajnie się z Tobą rozmawiało. Zuzanko- no nie będę orginalna - nam też było bardzo milo- zwłaszcza M jak zobaczył R bratnią duszę. Bardzo podbudowała go rozmowa z Tobą... wiesz, że może liczyć na pomoc w razie potrzeby. Rozmawiałam z Redakcją i.....może nic nie powiem, żeby nie zapeszyć Pozdrów M. i niech pamięta że ma przyjaciół w stolicy a co do Zlotu to może odrobinkę mi szepniesz ( na ucho PW) bo niewytrzymam teraz - zlituj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.03.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Wpadłam z rewizytą, trochę mi zeszło ale jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2010 15:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Małgoś - link mam od dawna, ale pewnie za szeroki uśmiech go przysłonił, Zuz@nko - no to napiszę - jest nadzieja, że raczej będzie. Wiola - witaj w mych skromnych progach. Ja zapadłam w sen zimowy i nie mogę się obudzić. W pracy czasu brak na pisanie a w domu .... padam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.03.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Chyba tak, bo dluuuugo Cie szukalam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 17.03.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 Chyba tak, bo dluuuugo Cie szukalam. Najważniejsze, że znalazłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 17.03.2010 23:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2010 EDZIA witam i podziwiam domek, bo sama chcę posiadać takowy I pytań kilka mnie się kłębi: 1 zadowolonaś z bali? 2 takie samo domiszcze kolejnym razem byś postawiła? 3 jakie ogrzewanie posiadasz? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 19.03.2010 07:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2010 EDZIA witam i podziwiam domek, bo sama chcę posiadać takowy I pytań kilka mnie się kłębi: 1 zadowolonaś z bali? 2 takie samo domiszcze kolejnym razem byś postawiła? 3 jakie ogrzewanie posiadasz? Pozdrawiam Witam i cieszę się ze podziwiasz Zatem kilka odpowiedzi. 1.Tak jestem bardzo zadowolona, bo w domku nawet jak był pusty panował bardzo swoisty klimat. 2. Czy takie samo nie wiem, ale na pewno z bali.( zastanowiłąbym się tylko czy bale z mszeniem czy na pióro i wpust) 3. W planach kominek z rozprowadzeniem + ogrzewanie prądem. Póki co wystarcza kominek+ ogrzewanie podłogowe w przedpokoju + dmuchawa w łazience. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 30.03.2010 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2010 http://www.w-spodnicy.pl/g/Kobieta.obiekt2.aspx/0/460/Kobieta/34c52711-f438-4e66-a97e-3e677bd2f8e6_20090407012308_Zwyczaje-wielkanocne-mazur-43.jpg ZDROWYCH I SPOKOJNYCH ŚWIĄT życzą an-budy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 31.03.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Dziękuję an-budki A ja wszystkim życzę: Wesołych, pełnych nadziei i wiary Świąt Wielkiej Nocy, spędzonych wśród kochającej rodziny, . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 31.03.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jeżo-rzeżuchowe życzonka zostawiam ... http://img43.imageshack.us/img43/2485/jeykeuchowy.jpg ... Świąt spokojnych i radosnych - Jeżyki życzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 01.04.2010 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Wesołych Świąt! http://i43.tinypic.com/67tclg.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.04.2010 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Edzia...... Wszystkiego dobrego na te Święta Wielkiej Nocy, wiele uśmiechu i radości, miłości, szybkiego budowania i meblowania oraz przeprowadzania. Co by Wam w ogródkach wszystko rosło i trawą świeżą porosło , aby zające latały i kury na jajkach siadały... http://www.blogi.szkolazklasa.pl/privefiles/blog-3238/zajac.jpg Życzy Arnika z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 01.04.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2010 Pełnych nadziei i radości ŚWIĄT WIELKIEJ NOCY życzy Nel z rodzinką http://arch.blox.pl/resource/marthastewart_com_dekoracje_wielkanocne_1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 05.04.2010 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Edzia !!!!!!! Wyczyść skrzynkę, bo mi sie wiadomość do Ciebie odbija Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 05.04.2010 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 Cześć Edziu ... poświętecznie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.04.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2010 http://www.matkapolka.com.pl/picart/wielkanoc.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czesc Edzia, wreszcie Cie znalazlam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts