sznurka 05.06.2009 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Czy ktos z was ma wannę tego typu? jak się spisują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firap 26.04.2015 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuciar 19.04.2024 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia Czy ktos uzytkuje podobna balie ogrodowa opalana drewnem ? Jakies porady przed zakupem lub namiary na sprawdzonego producenta /sprzedawce mile widziane.Pozdr[ATTACH=CONFIG]468747[/ATTACH] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.04.2024 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia Ja użytkowałam na wakacjach, z tym ze piecyk był 2 m od balii aby nie siedzieć w dymie z komina. Po trzech razach znudziło się, bo tam po prostu siedzisz we wodzie i tyle.Więc sporadycznie na wakacjach u kogoś jest ok, ale u siebie w domu to szkoda by mi było kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts