Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

CZEGO NIE ZNOSICIE W KOBIETACH------DLA PANÓW :))))

Paty

Recommended Posts

• Odpowiedzi 120
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie znoszę, może to za mocne ale irytuje mnie jak kobiety chodzą po domu do popołudnia w szlafrokach, pidżamach itp. Chodzi oczywiście o dni wolne. Ubierają się dopiero wtedy jak jest przymus wyjścia z domu, a do tego czasu snuja się po domu jak ....

Pozdrawiam

eee tam,czepiacie się.

Nie powinna brzydko mówić. :wink:

Podczas budowy niewykonalne :-?

"Zaklęcia" rodem z szorstkiego języka budowlanego bywają niestety czasem nieodzowne w celu potwierdzenia np. ostatecznej wersji wykonania (tzn. tak jak che inwestor, a nie tak, jak łatwiej to zrobić wykonawcy).

:lol:

• 1 month później...

Wczoraj tłumaczyłem Izie jaki ma wziąć internet i co to jest livebox, dodatkowo napomknąłem o pakiecie socjalnym w TP bo zadurzy ma abonament bo narzeka i narzeka. Tłumaczyłem 5 minut a ona skwitowała ja się na tym nie znam i wszystko co mówiłem poszło na marne. Trochę mi ciśnienie podniosła ( no jak można być takim głupkiem że prostych rzeczy nie może zrozumieć) to kolega skwitował że kobiety mają 1 więcej zwój mózgowy od kury!!

Tak niski poziom intelektualny kojarzy mi się z typem kobiety która ma w głowie tylko:

1 Ploty ploteczki intrygi

2 Wóda wino drineczki

3 Imprezki kokietowanie zaliczanie facetów

4 i nic więcej

Po prostu żenujące, osobiście unikam takich osobników bo po prostu lepiej się czuje.... :p

Wczoraj tłumaczyłem Izie jaki ma wziąć internet i co to jest livebox, dodatkowo napomknąłem o pakiecie socjalnym w TP bo zadurzy ma abonament bo narzeka i narzeka. Tłumaczyłem 5 minut a ona skwitowała ja się na tym nie znam i wszystko co mówiłem poszło na marne. Trochę mi ciśnienie podniosła ( no jak można być takim głupkiem że prostych rzeczy nie może zrozumieć) to kolega skwitował że kobiety mają 1 więcej zwój mózgowy od kury!!

Tak niski poziom intelektualny kojarzy mi się z typem kobiety która ma w głowie tylko:

1 Ploty ploteczki intrygi

2 Wóda wino drineczki

3 Imprezki kokietowanie zaliczanie facetów

4 i nic więcej

Po prostu żenujące, osobiście unikam takich osobników bo po prostu lepiej się czuje.... :p

:o :o :o :-?

• 2 weeks później...