mcmagda 30.07.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 ja nie znoszę tak jak ten delfin...........no http://facet.wp.pl/kat,1007819,wid,11358756,wiadomosc.html Ta ... za to stadne zachowania delfina to nad wyraz ujmujące .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Fenix999 30.07.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A tu wyniki sondy : Co sądzisz o delfinich figlach? Na bank chciał z nią pofiglować 34 %Niewinna głupotka 10 %Ja za takie coś dostałbym po twarzy 3 %HAHAHA zacznę robić tak samo! 7 %Delfin nie ryba, podmuchać musi 46 % Łączna liczba głosów: 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 02.08.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Nie znoszę, może to za mocne ale irytuje mnie jak kobiety chodzą po domu do popołudnia w szlafrokach, pidżamach itp. Chodzi oczywiście o dni wolne. Ubierają się dopiero wtedy jak jest przymus wyjścia z domu, a do tego czasu snuja się po domu jak ....Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 02.08.2009 14:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 o! Mój tato tez tak ma I on mój wpoił pewne nawyki i przekonanie , ze powinnam schludnie wygladać nie tylko przed obcymi, ale przede wszytskim przed męzczyznami swojego zycia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
goodhope 02.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Braku szczerości. Nawet, a może tym bardziej wtedy, gdy jest tłumaczona "tylko nie dopowiedzeniem". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 02.08.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2009 Tak czy siak kobieta jest delikatniejszym tworem od chłopa.I taka powinna być.Dlatego nie powinna robić z siebie babochłopa.I nie powinna klnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 03.08.2009 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 I nie powinna klnąć. Przy budowie domu to nielada wyzwanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 03.08.2009 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 a co to za wyraz: "klnąć"? od "klnątwa"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 03.08.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 eee tam,czepiacie się. Nie powinna brzydko mówić. (klątwa to chyba od zaklęcia?) (a jeśli nie, to ktoś klnie czy klie?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 04.08.2009 09:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 eee tam,czepiacie się. Nie powinna brzydko mówić. Podczas budowy niewykonalne "Zaklęcia" rodem z szorstkiego języka budowlanego bywają niestety czasem nieodzowne w celu potwierdzenia np. ostatecznej wersji wykonania (tzn. tak jak che inwestor, a nie tak, jak łatwiej to zrobić wykonawcy). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Baru 04.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Podczas budowy niewykonalne Taż przeca o tym mówiłam!! Eeee... noooo pisałam znaczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 04.08.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 mój nie lubi jak sie z nim nie zgadzam ....wiec sie z nim zgadzam mój nie lubi jak mam focha ...wiec zgadza sie na moje pomysły ...i tak nam zleciało kilka latek (27 konkretnie ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fabians 25.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wczoraj tłumaczyłem Izie jaki ma wziąć internet i co to jest livebox, dodatkowo napomknąłem o pakiecie socjalnym w TP bo zadurzy ma abonament bo narzeka i narzeka. Tłumaczyłem 5 minut a ona skwitowała ja się na tym nie znam i wszystko co mówiłem poszło na marne. Trochę mi ciśnienie podniosła ( no jak można być takim głupkiem że prostych rzeczy nie może zrozumieć) to kolega skwitował że kobiety mają 1 więcej zwój mózgowy od kury!! Tak niski poziom intelektualny kojarzy mi się z typem kobiety która ma w głowie tylko: 1 Ploty ploteczki intrygi 2 Wóda wino drineczki 3 Imprezki kokietowanie zaliczanie facetów 4 i nic więcej Po prostu żenujące, osobiście unikam takich osobników bo po prostu lepiej się czuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Wczoraj tłumaczyłem Izie jaki ma wziąć internet i co to jest livebox, dodatkowo napomknąłem o pakiecie socjalnym w TP bo zadurzy ma abonament bo narzeka i narzeka. Tłumaczyłem 5 minut a ona skwitowała ja się na tym nie znam i wszystko co mówiłem poszło na marne. Trochę mi ciśnienie podniosła ( no jak można być takim głupkiem że prostych rzeczy nie może zrozumieć) to kolega skwitował że kobiety mają 1 więcej zwój mózgowy od kury!! Tak niski poziom intelektualny kojarzy mi się z typem kobiety która ma w głowie tylko: 1 Ploty ploteczki intrygi 2 Wóda wino drineczki 3 Imprezki kokietowanie zaliczanie facetów 4 i nic więcej Po prostu żenujące, osobiście unikam takich osobników bo po prostu lepiej się czuje.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 25.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no to sie nam zbulwersował chopak , że nie zrobiła jak chciał.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elutek 25.09.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 napomknąłem o pakiecie socjalnym w TP bo zadurzy no ale w kim się ona zadurzy? rozwiń, proszę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 25.09.2009 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cieszka nie dziwię się ,że takie oczy zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Cieszka nie dziwię się ,że takie oczy zrobiłaś Chyba unika sam siebie, bo to rzeczywiście żenujące Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 29.09.2009 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1253831397_by_kime12_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 10.10.2009 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2009 http://i.demotywatory.pl/uploads/1253831397_by_kime12_500.jpg ot i odpowiedź Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts