kamykkamyk2 11.10.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 Nie znoszę:- słodkich idiotek- kobiet palących papierosy- mających na twarzy tapetę, tipsy itp.- kobiet mających duża nadwagę a ubierających się w ciasne ubrania- kobiet, typu "moja teściowa", jest zarozumiała, we wszystko się wtrąca, potrafi poprzestawiać wszystko w naszym mieszkaniu, oprócz mebli, bo sama ich nie udźwignie, a po zwróceniu jej głośno uwagi się obraża- bałaganiar, dot. szczególnie mojej żony, tłumaczyłem jej wielokrotnie jak powinna układać ubrania, żeby moć bez problemu poźniej je znaleść, jak układać naczynia w zmywarce żeby dobrze się domyły i było jak najbardziej ekonomicznie, itp. Niestety bez rezultatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 11.10.2009 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2009 ach macie no bo to prawda jest...niestety http://i.demotywatory.pl/uploads/1253888276_by_delmet_500.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kordzina 13.10.2009 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 panowie to dla Was:http://zdrowie.onet.pl/1574254,2041,0,1,,czego_mezczyzni_nie_znosza_u_kobiet,psychologia.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.10.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 chyba znowu nie jestem mężczyzną... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 13.10.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 chyba znowu nie jestem mężczyzną... Nie martw się, ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.10.2009 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 chyba znowu nie jestem mężczyzną... spoko pisał to psycholog a znajdź mi normalnego psychologa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.10.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 nienawidzę przemądrzalstwa, kiedy to one maja rację, one lepiej wiedzą co mężczyzna miał na myśli, dlaczego tak a nie inaczej postąpił i ich światopogląd jest jedyny słuszny, mężczyzna to ten który ciagle nie rozumie kobiety gdy tymczasem one nie są w stanie zaakceptować inności płci (patrz "pomysły naszych mężów na urzadzanie domu"), brak tolerancji, intryg, złośliwych plotek. Niestety chcą abyśmy byli na ich wzór, ich sposób myślenia i postępowania a potem "gdzie są prawdziwi mężczyżni??" i........................ kto jest w stanie Je zrozumieć ?????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 13.10.2009 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 i........................ kto jest w stanie Je zrozumieć ?????? : Ponoć nawet Pan Bóg zrezygnował z prób... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Z tego co pamiętam, nie lubię kobiet: 1 palących papierosy 2 bez poczucia chumoru 3 "słodkich blond idiotek" 4 zbyt wytapetowanych 5 podkradających maszynki do golenia (nie wiadmo co one sobie tam golą ) 6 kobiet które nie potrafią się mi postawić, musowo musi mieć swoje zdanie(oczywiście i tak nie ma racji......) 7 ograniczonych do 3 podstawowych/standardowych pozycji w łóżku 8 typowych kur domowych 9 nie rozumiejących,że bez wędkarstwa nie da się żyć normalnie 10. porównyjących mnie do mężów swoich koleżanek 11. czy o sexie już wspominałem? Na dziś chyba wystarczy................. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja nienawidze hardcorowych imprezowiczek, co to w klubie 23 h na dobę, pija bełta i żygają. I w ogóle nienawidzę kobiet, które potrafią mi dotrzymać kroku w piciu. (a mam zdecydowanie słowiańską głowe). A wy lubicie imprezowe smoczyce? Daguulka ciekawe do czego kolega pije............... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 13.10.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja nienawidze hardcorowych imprezowiczek, co to w klubie 23 h na dobę, pija bełta i żygają. I w ogóle nienawidzę kobiet, które potrafią mi dotrzymać kroku w piciu. (a mam zdecydowanie słowiańską głowe). A wy lubicie imprezowe smoczyce? Daguulka ciekawe do czego kolega pije............... Stuku ale to jest temat tylko dla mężczyzn więc dagulka nie powinna zaglądać :) ups zapomniałem one lepiej wiedzą i powinny wszystko kontrolować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja nienawidze hardcorowych imprezowiczek, co to w klubie 23 h na dobę, pija bełta i żygają. I w ogóle nienawidzę kobiet, które potrafią mi dotrzymać kroku w piciu. (a mam zdecydowanie słowiańską głowe). A wy lubicie imprezowe smoczyce? Daguulka ciekawe do czego kolega pije............... Stuku ale to jest temat tylko dla mężczyzn wiec dagulka nie powinna zaglądać :) ups zapomniaęłm one lepiej wiedzą i powinny wszystko kontriolować Kobitki niech czytają i się uczą! A nie potem płacz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 13.10.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja nienawidze hardcorowych imprezowiczek, co to w klubie 23 h na dobę, pija bełta i żygają. I w ogóle nienawidzę kobiet, które potrafią mi dotrzymać kroku w piciu. (a mam zdecydowanie słowiańską głowe). A wy lubicie imprezowe smoczyce? Daguulka ciekawe do czego kolega pije............... Stuku ale to jest temat tylko dla mężczyzn więc dagulka nie powinna zaglądać :) ups zapomniałem one lepiej wiedzą i powinny wszystko kontrolować a to o mnie było? kurde .....dyć ja tako zgodnie ustawiono baba ... a tak mnie tu obgadujom żeby to jeszcze baby ..... ale chopy? to ja już nic nie rozumiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 13.10.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 A ja nienawidze hardcorowych imprezowiczek, co to w klubie 23 h na dobę, pija bełta i żygają. I w ogóle nienawidzę kobiet, które potrafią mi dotrzymać kroku w piciu. (a mam zdecydowanie słowiańską głowe). A wy lubicie imprezowe smoczyce? Daguulka ciekawe do czego kolega pije............... Stuku ale to jest temat tylko dla mężczyzn więc dagulka nie powinna zaglądać :) ups zapomniałem one lepiej wiedzą i powinny wszystko kontrolować a to o mnie było? kurde .....dyć ja tako zgodnie ustawiono baba ... a tak mnie tu obgadujom żeby to jeszcze baby ..... ale chopy? to ja już nic nie rozumiem ... A mówiłem,żeby nie tak głośno!!!!!!!!! Ale nic się nie martw Daguulka chłopy tylko dyskutujom, a nie obgadujom I pamiętaj ,że bedę bronił twojego dobrego imienia własną piersią i klatką............ schodową!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 13.10.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2009 Kurde, tak czytam i czytam i punktuję: - nie palę - nie piję (w nadmiarze, tzn w chwili obecnej lampke wina drugą ) - niegłupiam - zadbana a i owszem - waga w normie - w podomce nie chadzam - swoje zdanie mam, ale upierdliwa nie jestem - usposobienie radosne raczej Boszzzz toż to meskich pragnień iluminacja ze mnie !!! gdzieś musi być haczyk Ps. to nie jest ogłoszenie matrymonialne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 14.10.2009 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kurde, tak czytam i czytam i punktuję: - - nie piję - No i jak z Tobą zakumplować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stukpuk 14.10.2009 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2009 Kurde, tak czytam i czytam i punktuję: - nie palę - nie piję (w nadmiarze, tzn w chwili obecnej lampke wina drugą ) - niegłupiam - zadbana a i owszem - waga w normie - w podomce nie chadzam - swoje zdanie mam, ale upierdliwa nie jestem - usposobienie radosne raczej Boszzzz toż to meskich pragnień iluminacja ze mnie !!! gdzieś musi być haczyk Ps. to nie jest ogłoszenie matrymonialne Powiedz jeszcze, że na ryby chodzisz to cię wezmę na tydzień............na próbę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Eugeniusz_ 15.10.2009 07:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kurde, tak czytam i czytam i punktuję: - nie palę - nie piję (w nadmiarze, tzn w chwili obecnej lampke wina drugą ) - niegłupiam - zadbana a i owszem - waga w normie - w podomce nie chadzam - swoje zdanie mam, ale upierdliwa nie jestem - usposobienie radosne raczej Boszzzz toż to meskich pragnień iluminacja ze mnie !!! gdzieś musi być haczyk Ps. to nie jest ogłoszenie matrymonialne hm, ideałów nie ma na ziemi a teraz czas na wady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 15.10.2009 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Kurde, tak czytam i czytam i punktuję: - nie palę - nie piję (w nadmiarze, tzn w chwili obecnej lampke wina drugą ) - niegłupiam - zadbana a i owszem - waga w normie - w podomce nie chadzam - swoje zdanie mam, ale upierdliwa nie jestem - usposobienie radosne raczej Boszzzz toż to meskich pragnień iluminacja ze mnie !!! gdzieś musi być haczyk Ps. to nie jest ogłoszenie matrymonialne no i skromność - zapomniałaś dodać że skromność jest Twoją dodatkową istotną zaletą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 15.10.2009 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2009 Stukpuk, na ryby chodzę z bratem. Czasem daje mi nawet potrzymać wędkę. niestety zostałam już wzięta i to nie na próbę Eugeniusz, według Waszej listy wychodzi na to że jestem bez wad Bobiczek, oczywiście że tak, całą wyliczankę popełniłam z największą skromnością, rumieńcem spłoniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts