yureq 17.08.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Taka skromna próba reanimacji tematu. Ktoś może jeszcze buduje dom w beramotkach?Pozdrawiam,Jurek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maciej_maciejka 31.08.2012 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2012 Taka skromna próba reanimacji tematu. Ktoś może jeszcze buduje dom w beramotkach? Pozdrawiam, Jurek Buduje:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daria-k 13.09.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Września 2012 A my zaczynamy na następny rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basia i Józek 06.10.2012 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2012 Dzień dobry,mamy do sprzedania projekt domu w bergamotkach G2 (lustrzane odbicie). Projekt był zakupiony w Archonie, jest orginalny i zapieczętowany. Cena 1500 zł.Możliwość wysłania zdjęć na e-mail. Tel. 696479423 lub e-mail: [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sqeez 03.12.2012 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2012 No i jak Wam ida te budowy bergamotek? Ja w tym roku wystartowalem z bergamotkami w wersji z piwnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MillaZ 07.05.2014 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2014 Witam serdecznie!Mam pytanie do tych co rozpoczynają, są, lub ukończyli budowanie domu w Bergamotkach (bez piwnicy) wg projektu Archon.Jesteśmy na etapie papierologii i poszukiwania wykonawcy(ów) budowy do SSO. Możecie powiedzieć ile wam mniej więcej policzono za robociznę? fundamenty, murowanie, strop, więźba, pokrycie dachu? Na razie kontaktowaliśmy się z jednym panem i podał nam cenę 70 tys. Moim zdaniem sporo przesadził Jak sądzicie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gregory67 13.05.2014 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2014 Witam serdecznie! Mam pytanie do tych co rozpoczynają, są, lub ukończyli budowanie domu w Bergamotkach (bez piwnicy) wg projektu Archon. Jesteśmy na etapie papierologii i poszukiwania wykonawcy(ów) budowy do SSO. Możecie powiedzieć ile wam mniej więcej policzono za robociznę? fundamenty, murowanie, strop, więźba, pokrycie dachu? Na razie kontaktowaliśmy się z jednym panem i podał nam cenę 70 tys. Moim zdaniem sporo przesadził Jak sądzicie? Popytaj się innych wykonawców. Jeśli nie dadzą wyceny na całość to możesz dodać wyceny np. murarzy i wykonawców dachu. Możesz zapytać kilka firm, a potem zadecydujesz czy zatrudnić tańszą ekipę ale mniej pewną czy droższą ale polecaną przez znajomych. Może też być odwrotny przypadek, że ekipa polecana jest najtańsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilz1 17.05.2014 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2014 (edytowane) U mnie rok temu za SSO dom 168m2 pow.użytkowej- z poddaszem , dwie kukułki , taras , więźba , deska z papą- ekipa z polecenia wzięła 28 tyś.zł - chociaż miałem i wyceny za 23 tyś.zł, ale wolałem nie ryzykować .Ta sama ekipa stawiała dla mojego znajomego -po mojej budowie- dom w lobeliach 3 - z garażem jednostanowiskowym za cenę 32 tyś zł. Jesteśmy z Ostrołęki. Edytowane 17 Maja 2014 przez kamilz1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.05.2014 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2014 Polecam odszukanie tematu "dom w bergamotkach" w dziale projekty domów: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?137681-projekt-DOM-W-BERGAMOTKACH-pracownia-ARCHON i popytanie tych, co już zbudowali, a nie tych, co planuja budowę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALEKSANDRA2014 17.01.2015 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2015 Witam wszystkich. Pisze tutaj bo mam powazny problem Juz tlumacze;) Chodzi o to ze bardzo podoba mi sie projekt domu aria4 http://www.domywstylu.pl/szukaj/?action=search&nazwa_projektu=aria+4&prefix=aria_4...... Odrazu zaznaczam ze ten dom bardzo podoba mi sie z zewnatrz jednak obawiam sie ze jednak ten salon jest za maly a jednak najbardziej mi zalezy na duzym salonie...... wczesniej zanim znalezlismy projekt aria bylismy zdecydowani na projekt domu w bergamotkach z archon. http://archon.pl/gotowe-projekty-domow/dom-w-bergamotkach-g2-ver-2/mb521f7052d48b.... natomiast jak zobaczylismy w rzeczywistosci aria jest wedlug nas ladniejsza z zewnatrz niz bergamotka....natomiast jak juz pisalam wczesniej bardzo zalezy mi na duzym przestronnym salonie tak jak ma to bergamotka. A moze ktos z panstwa buduje dom z takim wolim okiem ktory wyglada podobnie do arii( glownie mam na mysli to wole oko z balkonem z przodu) i ma dosyc ciekawe rozwiazanie salonu ????????? Chcielibysmy jednak juz kupic projekt ale niestety mamy problem ;/;/;/;/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts