evaneskaj3 03.01.2017 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2017 Dobrego ekspresu nie kupisz za mniej niż 3 tysiąCe. Trzeba się liczyć z takim wydatkiem. Ale za to kawa jaka pyszna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
elmska 17.01.2017 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 a moślicie że tak do 2 tysięcy da radę kupić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek534 17.01.2017 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2017 Polecam krupsa, korzystam od roku i póki co jestem bardzo zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sekretarka 19.01.2017 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 a moślicie że tak do 2 tysięcy da radę kupić? wiesz ja od około 6-7 lat użytkuję bezawaryjnie AEG Elektrolux , to taki na korbę, koszt około 300 zł chyba, wiadomo kawy nie mieli, ale robi pyszną z dużą grubą cremą. Kupiłam go wtedy po przeczytaniu masy opinii na jego temat, bo szukałam czegoś taniego, a robiącego dobrą kawę i muszę powiedzieć, że się nie zawiodłam. Teraz na wiosnę urządzam nową kuchnię, wszystko planuję nowe meble i cały sprzęt i chcę kupić też nowy ekspres, a tego zabiorę na daczę, ale boję się, że ten nowy, który pewnie będzie dużo droższy ( bo chcę spróbować z młynkiem ) nie będzie parzyć takiej dobrej kawy, jak ten mój tani AEG . Więc nie zgadzam się z tym co ktoś napisał powyżej , że dobra kawa to tylko z takiego powyżej 3000 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 19.01.2017 08:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 Od paru miesięcy cieszymy się z posiadania ekspresu firmy Saeco. Jak narazie wszystko w porządku, do końca gwarancji jeszcze 18 miesięcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamila. 19.01.2017 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Stycznia 2017 W Saeco de luxe tuż po gwarancji rozszczelniła się dysza do spieniania mleka i niestety cieknie. Moim ulubionym ekspresem jest Krups działający już 6,5 roku. Nic się z nim nie dzieje oprócz tego że młynek do kawy jest dość głośny i może robić za budzik Do 2 tysięcy można kupić podstawową wersję http://www.mediaexpert.pl/ekspresy-cisnieniowe/ekspres-krupsea-82f810,id-737117?gclid=Cj0KEQiA5IHEBRCLr_PZvq2_6qcBEiQAL4cQ03Ixn7gIIZzdd4WhMuVvsaRciZ2roogUi84k7a3SqccaApz78P8HAQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CMzt1-CEztECFfev7QodQuEBAg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sekretarka 16.03.2017 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2017 Do nowej kuchni postanowiłam też kupić nowy ekspres , przeczytałam masę opinii i padło na DeLonghi Perfecta ESAM 5500.S, wygląda super, kawka też pyszna, cena przystępna i co najważniejsze dla mnie z pojemnikiem na mleko, oby tylko był tak samo sprawny jak jego poprzednik, taniutki i zwykły korbowy z Elektroluxa, działa do dziś i parzy pyszną kawkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martons 19.04.2017 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2017 Ja mam boscha kilka lat, który kosztował zaledwie z 1200 zł i jakoś się dalej trzyma i robi swoje. Oczywiście mieli kawę z ziaren. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomaszs131 07.07.2017 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2017 W Saeco de luxe tuż po gwarancji rozszczelniła się dysza do spieniania mleka i niestety cieknie. Moim ulubionym ekspresem jest Krups działający już 6,5 roku. Nic się z nim nie dzieje oprócz tego że młynek do kawy jest dość głośny i może robić za budzik Do 2 tysięcy można kupić podstawową wersję http://www.mediaexpert.pl/ekspresy-cisnieniowe/ekspres-krupsea-82f810,id-737117?gclid=Cj0KEQiA5IHEBRCLr_PZvq2_6qcBEiQAL4cQ03Ixn7gIIZzdd4WhMuVvsaRciZ2roogUi84k7a3SqccaApz78P8HAQ&gclsrc=aw.ds&dclid=CMzt1-CEztECFfev7QodQuEBAg Niestety zmuszony jestem potwierdzić kolegi informację, dysza do spieniania mleka nie wytrzymała niecałego roku eksploatacji. Cieknie z niej podczas nalewania kawy. Czeka mnie wizyta w serwisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Łukasz Markowicz 29.03.2018 11:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2018 Cześc .Jak chcesz dobry expres cisnieniowy to musi on mieć ciśnienie min 15 bar.Jeśli jest mniejsze to sobie odpuść. Co do ceny to zaczynasz od 250,-pln (tzw.bezfirmówka np w kauflandzie)do600-700 ,no chyba że chcesz BARDZO konkretny to ok2-3 tys. Smacznego sorry ale dobre expressy zaczynają się od 3 tyś.. bardzo dobre kosztują od 15 000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maliczi 09.04.2018 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2018 (edytowane) U mnie na blacie w kuchni stoi (spam)i mam 2 w 1 przelewowy i ciśnieniowy kosztował 600 pln ale było warto tylko musisz sobie dobrą kawe kupić polecam drobnozmieloną Tak, jestem zapaleńcem kawy ! Edytowane 9 Kwietnia 2018 przez Tomaszs131 Lokowanie produktu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Teska 12.04.2018 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Ja mam Jurę J6 polecam bardzo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bertha 12.04.2018 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2018 Siemens EQ5 już kilka lat użytkowany intensywnie. Kawa tak piękna, jak ziarenka które wsypiesz. Cena obecnie ponizej 2k. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_ZBYCH_ 27.07.2018 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2018 (edytowane) Po latach używania ekspresu na kapsułki zdecydowaliśmy się kupić prawdziwy ekspres robiący kawę z kawy Po miesiącach czytania i zbierania opinii wybór padł na Jura E8 + PRO przystawka do spieniania mleka + chłodziarka do mleka. Używamy go dopiero rok, więc na temat trwałości nic nie napiszę. Kawę robi znakomitą (w każdej wersji). Jest prościutki w obsłudze. Podstawiamy filiżankę lub szklankę, jednym przyciskiem wybieramy rodzaj napoju i w kilka sekund gotowe Dodatkowo ekspres podaje gorącą wodę (np. do herbaty) i gorące mleko (może być z pianką). Moje dzieci bardzo go za to lubią Ekspres posiada zabudowany blok zaparzacza (nie wyciąga się go do mycia, jak w innych ekspresach). Po prostu Jura tak opracowała system płukania, że nie jest konieczne wyciąganie bloku zaparzacza. Przyznam, że na początku obawiałem się takiego rozwiązania (bo nigdy się nie spotkałem z ekspresem bez wyciąganego bloku zaparzacza), ale dałem się przekonać i na razie nie żałuję. Polecam! Edytowane 27 Lipca 2018 przez _ZBYCH_ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karola12cc 31.07.2018 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2018 Z młynkowych najlepiej z Saeco, jak dla mnie to najlepsza firma. A jesli interesują cie kapsułki to tylko Nespresso, nie należy do taniej marki, ale kawa jest naprawdę dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mr A 01.08.2018 07:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2018 Kupę lat temu kupiłem za punkty payback z dopłatą około 400 zł Saeco Xsmall dla żony. Do tej pory wiernie służy, kawa podobno nigdzie jej nie smakuje tak jak w domu - ja nie pijam więc się nie wypowiem Kiedyś kosztował ok. 1500, teraz widzę ok. 900 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ahrissetzpa 10.09.2018 13:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 Znakomicie! Dzięki wielkie za ciekawe informacje w tym obszarze. Jestem pewien, że mi się one przydadzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerad85 10.09.2018 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Września 2018 W dobrej cenie można kupić Philipsa z technologią Saeco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
popey111 18.09.2018 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2018 Polecam Krupsa Evidence można kupić w świetnej cenie jak się wie gdzie np EA892d za 2499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts