Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Historia Domu w truskawkach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Będę wdzięczna za przesłanie tych kosztów. Co do spiżarki to mi zawsze się marzyła spiżarka blisko kuchni i dlatego ja też robię tak jak w projekcie. Mamy tylko dylemat z górną łazienką, doradzają nam żeby ją przenieść w miejsce garderoby . Wy macie górną łazienkę tak jak w projekcie czy może zmienialiście?

wielkie dzięki za przesłanie tych kosztów, zawsze to jakieś rozeznanie. Czasem mnie przeraża to wszystko bo tyle tych decyzji i koszty ogromne ale mam nadzieję że powoli dobrniemy do końca tej budowy. Dopiero robimy dach a ja jestem czasem zmęczona tą budową.Głównie fachowcami bo nikomu nie można zaufać, wszystko trzeba sprawdzać na każdym kroku, prosić się żeby przyszli a oni ustalają termin a potem jest długie czekanie. Mam nadzieję,że zdążymy zrobić dach przed zimą.I będzie troszkę odpoczynku do wiosny.:)

Baska, weź wrzuć zdjecia salonu z rozstawionymi krzesłami. Masz tam jeszcze jakąś kanapę?

Ja mam wrazenie ze sie nie zmieści już stół. No chyba ze na styk ale z wsuniętymi pod stół krzesłami, ze tam wogle nie ma przestrzeni żeby swobodnie przejść jak inny człowiek siedzi...

Co do wanny, kupowaliśmy narożną bo zadna prostokątna o rozsądnej długości nie chciała mi się zmieścić.

Kibelek też będziemy wysuwać do przodu, ale chyba kupimy zwykły a za kibelkiem zrobię ściankę małą z półeczkami na jakieś płyny czy papier toaletowy...

NIe myślałam nad takim rozwiązaniem bo słońce z wykusza przeszkadzałoby nam w oglądaniu telewizji, musielibyśmy ciągle mieć zasłonięte rolety. Tele ma być w rogu?

Kominek masz bardzo fajny, super wygląda.

A ta witrynka to gdzie będzie stała? Dopytuję bo próbuję jakoś to poustawiać logicznie...ale brak mi jakieś 15 m2 ;)