biomag 10.11.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 i dalej łazienki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 10.11.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 no i pokoje moich pociech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 10.11.2010 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Dzięki Jeżeli chodzi o stół to w lecie jest popchnięty w stronę okna i wtedy można swobodnie wychodzić na taras a zimą delikatnie przesuwam na środek i nie ma problemu bo i tak nie wychodzę tędy na taras. Schody tylko takie zdjęcie znalazłam jak coś pogrzebię i znajdę to wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 10.11.2010 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Mam wyjścia z kuchni do salonu i na korytarz także tak jak jest w projekcie jedno zdjęcie jest robione z tego wejścia to ze stołem.Schody mam drewniane bo jakoś do mojej koncepcji nie pasowały mi z płytek ale widziałam już nieraz ładne z płytek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.11.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Biomag, super masz, ze już wszystko wykończone. A meble do pokoju dzieci śliczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 11.11.2010 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Nie no jak to mówią szacun, pięknie masz to wszystko zrobione . Aż światełko w tunelu widzę:) A na zewnątrz też już masz skończone? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 11.11.2010 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 zresztą każda z Was ma super chociaż jak widać każda inaczej a mi gdzie jeszcze do tego..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.11.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 A Ty sie ucz i rób po swojemu ::D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 11.11.2010 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Biomag pięknie masz urządzony domek na górze masz 3 czy 4 pokoje? Mebelki w pokojach dzieci bardzo ładne Pamiętasz co to za płytki w łazience na dole? Mój mąż zauroczony,bo właśnie zielona łazienka mu się marzy A płyteczki piękne, jeszcze takich nie spotkałyśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 11.11.2010 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2010 Kwartet salon masz piękny, kominek cudowny A co do kuchni to też myśleliśmy nad spiżarnią, ale ostatecznie zrezygnowaliśmy. Właśnie z mężem oglądamy Waszą kuchnię i fajnie rozwiązaliście problem spiżarni, trochę teraz żałuję, bo Wasz rozkład nam się podoba. A łazienkę na dole masz już urządzoną Pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 12.11.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Witam, Dziękuję bardzo za miłe słowa.Na dole kafelki to Paradyż Carioca Zefir a na zewnątrz brakuje mi tylko kafelek na tarasie i tak już mam wszystko praktycznie. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 12.11.2010 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2010 Dzięki Biomag No pozazdrościć, że wszystko już macie My po tynkach i wylewkach, odczekamy zimę i wiosną ruszamy z wykończeniem płytki podłogi itd.itp ;@ To ponoć najmilsza część budowy ale tyle dylematów co wybrać i koncepcje zmieniają średnio raz na miesiąc ))))) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.11.2010 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 hej Basiu masz śliczny kominek - taką prostote lubie najbardziej, skromnie a wrażenie robimam nadzieję że już mieszkasz 9bo moze przeoczyłam)kuchnia też ładna będe zaglądac obiecuję! buziaki Ci zostawiam mocne! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.11.2010 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Listopada 2010 Basiu, co Ty się przejmujesz żarówkami? Wiesz ze ja mieszkam prawie 2 lata i jak tylko kupiłam lampę do salonu, stwierdziłam ze sama żarówka daje lepsze swiatło. Powoli kochana, powoli...poza tym jeszcze zanim wykończysz domek na 0, koncepcje zmienią sie nie raz i nie dwa :D i to jest plus tego, że nie wykańczamy od razu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 16.11.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 śliczny pokoik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 16.11.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2010 Zdjecia mi sie nie otwierają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 24.11.2010 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Pomału i do przodu, dodaj zdjęcia jak skończysz. Trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.11.2010 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2010 Widze, widzę :D Masz śliczne płytki w łazience, to jakieś błękitne paseczki? Bo troche przypominają mi płytki, które ma Dandi, ale on pisał, ze je wycofali ze sprzedaży.. ślicznie wyglądają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Katarzyna Przygoda 26.11.2010 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2010 Płytki w łazience baaardzo ładne Jasna łazienka jest piękna a na podłodze brązowe płytki masz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.12.2010 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2010 A łazienkę możesz już pokazać ?Tapeta wygląda bardzo fajnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts