Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Historia Domu w truskawkach

Recommended Posts

:D ja to całe 3 lata od męża młodsza jestem .Jest taki jeden film ,który w tytule ma mój wiek :oops: :wink: Wazne ,że stan umysłu pozostaje całkiem młody a czasem to sama sie zastanawiam czy ja naprawdę mam tyle lat? Wątpliwości rozwija jak zwykle próba wykonania kilkunastu skłonów za jednym razem :cry:

Film fajny :lol: To nie jest tak z Wami jeszcze źle :wink: Najwazniejsze, że czujesz się na mniej.

Ja dziś za to nie do życia jestem :roll:

Pochwalę jednak męża, który zrobił kafelki w garażu, ale nie pozwolił zdjęcia wstawić póki nie ma fugi, więc muszę trochę poczekać na finał :wink:

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

a wiecie co jeszcze? jak sie kliknie dwa razy na zdjęcie to wtedy sie powiększa. dobre i to

a taśme dzisiaj z zewnątrz zdejmę, juz nie moge sie doczekać.a od środka moze zostać czy też trzeba usunąć?:D

Można później , ale dobrze by było przed latem.

Może to takie ustawienie informatyków ?

Jak dla mnie może być, szybciej się otwierają strony.

Do zapamiętania: masz rok od dnia sprzedaży, nie montażu, na bezpłatną regulację. My przegapiliśmy i chcieli od nas kasę, ale dzięki uprzejmości sprzedawcy udało się załatwić ......choć do końca nie mogę być pewna, bo regulacja dopiero po 15 kwietnia. Poczekamy zobaczymy.

Wyregulowane za darmo :D

Pozdrawiam