Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Historia Domu w truskawkach

Recommended Posts

Nie becz mała! Co to da!

Rozmażesz sobie make-up. Spuchnie Ci nos. Zaczerwienią się oczy. I w rodzinie będzie smętnie.

A elektryk ................. przyjdzie kiedy będzie mu to pasowało.

Przerabiałam to z hydraulikami :p ........ długa historia ........

Na pocieszenie mogę dodać, że są fachowcy dla których słowo dzisiaj istnieje. Mało ich, ale są i szczęśliwy ten ,kto na takich trafi. Czego niniejszym życzę.

Odnośnie elektryka........... posłuchałabym wiolasz

Nie raz i nie dwa chowałam dumę i swoją godność do kieszeni, wydzwaniałam, jęczałam, przypominałam,robiam z siebie trzpiotkę-idiotkę (miód do słuchawki, pioruny w oczach). Byle tylko baran się zjawił!

A więc Kwarteciku ......... bierzemy do ręki słuchaweczkę, wybieramy numer i ćwierkamy ......... :D

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

w tym własnie problem, ze po prośbach do fachowców, które odbijają sie od ich uszu jak od ściany same zaczynamy sie mordować ze swoimi myślami i zalic jak i gdzie popadnie. A oni uwielbiają jak sie ich prosi.Czlowiek, nie dość ze za darmo roboty nie bierze od nich to jeszcze duża czesc fachowców każe sobie normalnie bic pokłony.Oni uwielbiają nas szachować. Patrzą tylko gdzie jest robota, a niedoróbki wykonczenia i reklamacje to niech klient czeka sobie-moze sie w koncu odpierniczy.Oczywiście nie chce zeby ktoś pomyślał, ze uogólniam, ale czesto mi się to zdarzało u mnie na budowie i az sama zaczynam sie zastanawiać czy ze mną wszystko w porządku, skoro ciągle mam tyle uwag :(

Basiu, jeśli masz namiar na innego elektryka i wiesz że jest dobry, to dzwon i pytaj o terminy i kasę. Zawsze może się okazać, ze znajomy to nie znaczy taniej i lepiej. Jakbym miała coś radzić, to nigdy, ale to nigdy znajomych czy rodzinę na budowie i wykończeniówce.

• 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
  • 2 weeks później...
ciagle pada. na budowie troche ruchu. robią się tynki. miały być gipsowe ,a wyszły cementowo-wapienne ręczne:yes: nie chcę zapeszac ale panowie są bardzo pracowici. zaczynają rano /chyba 7/ a kończą jak zaczyna się ściemniać, ale i tak około 3 tygodni im zejdzie.a oto dowód

[ATTACH=CONFIG]11782[/ATTACH]

Dobrze, że pracowici, pilnuj żeby byli dokładni i pilnuj rogów, żeby ładnie obrabiali a nie od butelki

U nas niecały tydzień robili :D

:Drety , tydzień ręczne tynki? nie moge uwierzyć. u mnie ładnie robią ale długo. fakt , główny najgłówniejszy pan przychodzi po 15ej, po pracy. mąż pilnuje rogów;)a jak panowie skonczą tynki to będą robić tarasik a w tym czasie hydraulik zrobi swoje. a po nim panowie od tarasiku zrobią wylewki. jak to pięknie brzmi , jak poezja...

a te zdjęcia to może ja żle wklejam? klikam dodaj grafikę:yes:

U siebie tłumaczyłem.

Cześć.

Dzień dobry

Wchodzę na jedną ze stron, wybieram emotka, i przez właściwości emotka wchodzę na adres obrazka , albo w Mozila bezpośrednio przenoszę adres obrazka do FM, piszę ;" . adres " i jest .

Powodzenia

http://www.obrazki.info/galeria.php?sort=id&start=60&limit=12&kategoria=53&album=&fraza=

http://www.emotka.pl/gify49.php