Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Historia Domu w truskawkach

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

. teraz mam problem jak te dekory ułożyć poziomo czy pionowo? a już w poniedziałek pan przyjdzie układać:wiggle:.a domek tak wyglądał wczoraj

Przyznam, ze jesli o mnie chodzi, to pionowo wydłużyłoby mi bardzo łazienkę a tak naprawdę ona wydaje się być juz wystarczająco wysoka. ALe ja niska jestem.

Ale to że nasze dekory są poziomo wg poszerzyło pomieszczenie, nie wydaje się taką kiszką..

Basiu, ja łazienkę zostawiam na koniec. I to chyba dobry pomysł, bo ciągle zmieniam koncepcje, poza tym muszę wypośrodkować to co ja chcę w niej mieć i co mąż nie chce ;)

Co do kabiny prysznicowej, to w dolnej łazience nie zmieści sie 90- tka, zeby swobodnie wejść, wyjść i obrócić się. No chyba, że zlikwiduje sie okno..

A faktycznie przy dachu czterospadowym, powierzchnia pokoi zmniejsza się troche, ale nie wiem ile, bo my własnie ze względu na dach i widne pokoje, wybralismy projekt 2.

POkoje z oknami dachowymi wg mnie nie są widne, a ja lubię jasne przestrzenie.

A wogle miłego wypoczynku :)

Witaj Wiolasz,

Wystarczy dobudować ściankę do prysznica i wtedy z prysznica 80 zaczyna się robić 90 ale tylko "do przodu"bo tam jest wystarczająco miejsca. w ciągu najbliższych dni uruchomiona będzie moja strona ( zajmuję się projektowaniem wnętrz) także wtedy będzie to widoczne na zdjęciach.

Górna łazienka też ma pewien schowany element który można wykorzystać na kilka sposobów.

pozdrawiam