wiolasz 16.06.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2010 Słońce, nie ma co sie poddawać. trzeba naprawić buźka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2010 Co to za pomieszczenie na 2 zdjęciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 30.06.2010 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Hejka nie załamuj sie Basiubędzie dobrze zobaczysz czekamy na zdjęcia PODŁOGI!!!!!!! Super a dzieciakom pogody na kolonii życzę Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 01.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 ale ładne............................ te płytki, naprawdę takie.............zaje....................fajne bardzo mi sie podobaja Basiu no jak reszta pójdzie tym krokiem to domek bedzie piekny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.07.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Fajne te płytki są, i dekor ciekawy, bo rozumiem że to dekor? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 02.07.2010 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 ładnie już domek inaczej wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.07.2010 18:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2010 . teraz mam problem jak te dekory ułożyć poziomo czy pionowo? a już w poniedziałek pan przyjdzie układać.a domek tak wyglądał wczoraj Przyznam, ze jesli o mnie chodzi, to pionowo wydłużyłoby mi bardzo łazienkę a tak naprawdę ona wydaje się być juz wystarczająco wysoka. ALe ja niska jestem. Ale to że nasze dekory są poziomo wg poszerzyło pomieszczenie, nie wydaje się taką kiszką.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betina71 05.07.2010 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 Superaśnie wygląda .................... baaardzo mi sie podoba ta glazura . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 05.07.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2010 super to wygląda gratuluję wyboru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.07.2010 05:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 nooo ślicznie :D a powiedz mi, na dole też biały, czy do końca ciemny będzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 06.07.2010 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2010 no prosze jak sie rozbrykała z robota rób rób bo efektów jestem ciekawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 07.07.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 a elewacja to w jakim kiolorze będzie ehhh chiałabym też kolorek mieć ale kasa kasa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 07.07.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ale 3600 z robocizną i obudową?Bo jeśli tak, to nie jest tak drogo. Ja dwa lata temu płaciłam 3000 zł i mam tylko obudowę i marmurową obwódkę wokół wkładu. WKład kupiliśmy sami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2010 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Ile masz pokoi na górze? zrobiłaś jak w projekcie czy coś zmieniliście bo już nie pamietam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2010 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Własnie patrzyłam na Twój projekt. Tam są 3 pokoje, nie powinny być takie małe, bo ja mam takie samo rozmieszczenie jak Ty.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 09.07.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Basiu a kiedy wyjeżdżasz????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.07.2010 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Basiu, ja łazienkę zostawiam na koniec. I to chyba dobry pomysł, bo ciągle zmieniam koncepcje, poza tym muszę wypośrodkować to co ja chcę w niej mieć i co mąż nie chce Co do kabiny prysznicowej, to w dolnej łazience nie zmieści sie 90- tka, zeby swobodnie wejść, wyjść i obrócić się. No chyba, że zlikwiduje sie okno.. A faktycznie przy dachu czterospadowym, powierzchnia pokoi zmniejsza się troche, ale nie wiem ile, bo my własnie ze względu na dach i widne pokoje, wybralismy projekt 2. POkoje z oknami dachowymi wg mnie nie są widne, a ja lubię jasne przestrzenie. A wogle miłego wypoczynku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 12.07.2010 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Witam, Ja również jestem szczęśliwą posiadaczką domku w truskawkach 2.W dolnej łazience mozna zastosować pewien trik z prysznicem i wszystko sie zmieści. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.07.2010 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2010 Jaki trik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 13.07.2010 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2010 Witaj Wiolasz, Wystarczy dobudować ściankę do prysznica i wtedy z prysznica 80 zaczyna się robić 90 ale tylko "do przodu"bo tam jest wystarczająco miejsca. w ciągu najbliższych dni uruchomiona będzie moja strona ( zajmuję się projektowaniem wnętrz) także wtedy będzie to widoczne na zdjęciach.Górna łazienka też ma pewien schowany element który można wykorzystać na kilka sposobów. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts