Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Historia Domu w truskawkach

Recommended Posts

• Odpowiedzi 243
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej

Córuni życzę wszystkiego naj naj...zrób dziecku imprezę :D:D

A z synem współczuję. Mąż mój ma podobnie ale wiem, ze da się życ z tym, chyba kwestia przyzwyczajenia.

Co do komina, nasz tez podciekał, okazało sie, ze przy zacinającym wietrze woda dostawała się pod blachę i silikon nie pomagał.

Na razie mamy spokój, bo mąż sam poprawił. Jak chcesz mieć dobrze zrobione, to sama rób ;)

A zdjecia zrób bo ciekawa jestem :D

:wiggle:dwa dni temu zasialiśmy trawę. ciekawe czy zdąży wyrosnąć przed zimą? pierwszy etap to front i boki domu. na wiosnę druga część jak dobrze poójdzie;)

[ATTACH=CONFIG]24338[/ATTACH]

my planujemy w ten wekeend wysiewac trawke.........i też licze na to, że cos z niej urośnie :):):)

• 2 weeks później...
dzien dobry:wiggle:słonce ślicznie świeci to i trawka rośnie. kala taka jest moja po 2 tygodniach chyba

http://foto0.m.onet.pl/_m/888a16b747fa77e948aa22259b892a08,10,19,0.jpg

troche ją przygniotło bo mąż opaskę robił wokół domu;) zbigniew a to ja do kawiki na konsultacje iść muszę chyba:jawdrop:

Dzis juz pewnie trawka dużo gęściejsza???

a ja 2 tygodnie temu swoją wysiałam........i ani ani :(

jeszcze nic nie kiełkuje:(

za zimno pewni!!

witaj

dziękuję za wizytę....i chcę powiedzieć, że bardzo ładnie już tam u Was. Nie jestem ekspertem ale wydaje mi się, ze trawa będzie rosła aż do przymrozków.

Pisałaś gdzieś tam, że masz problem z wklejaniem zdjęć - ja też długo miałam i teraz korzystam z http://www.imageshack.us/ program sam zmienia wielkość zdjęcia - proporcjonalnie do wielkości - teraz mądra taka jestem ale długo nie dawałam rady i prosiłam o pomoc... jeżeli to ma sens - spróbuj, kiedy już się naumiałam, wklejanie przestało być problemem i trwa chwilę....w razie czego służę pomocą....