b_stroz 28.10.2010 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wow ale piękna ta Wasza truskaweczka. Ja mam 2 tak jak Wiolasz.My na wiosnę ruszamy z pracami ponad stan surowy zamkniety: oj bedzie się działo:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 28.10.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Raaaaattttttuuuunnnkkkuuuu jak sie wkleja te zdjęcia???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.10.2010 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Zmienili teraz i nie jestem mądrzejsza niż byłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 29.10.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2010 Dzięki próbuję to wklejanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.11.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2010 oooo kuchnia wyszło fajnie bardzo :D Ale faktycznie mniejsza przez tą spiżarkę jest. To jednak wolę bez spiżarki chyba... Bardzo ładne meble wyszły, lubię jasne. Fronty masz na wysoki połysk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka14 03.11.2010 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Witam! Bardzo ładna kuchnia! Ja jestem dopiero na etapie dachu. Chciałam zorientować się w dalszych kosztach dlatego mam prośbę czy mogłabyś napisać mi ile wyniosło Cię zrobienie instalacji oraz tynków i wylewek. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.11.2010 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Bardzo ładna kuchnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 03.11.2010 17:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Super kuchnia . Ja mam bez spiżarki a i narazie jestem przerażona bo sama nie wiem co i jak chce mieć zrobione.... a buuuuuu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka14 03.11.2010 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Będę wdzięczna za przesłanie tych kosztów. Co do spiżarki to mi zawsze się marzyła spiżarka blisko kuchni i dlatego ja też robię tak jak w projekcie. Mamy tylko dylemat z górną łazienką, doradzają nam żeby ją przenieść w miejsce garderoby . Wy macie górną łazienkę tak jak w projekcie czy może zmienialiście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.11.2010 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2010 Ja mam łazienkę na górze zgodnie z projektem. WIelkość w porzadku, ale kibelek trzebaby zamienić miejscami albo z umywalką albo na lewo od wejścia chyba.No chyba ze podnieść piętro o 1-2 cegły wtedy mozna wstać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anulka14 04.11.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 wielkie dzięki za przesłanie tych kosztów, zawsze to jakieś rozeznanie. Czasem mnie przeraża to wszystko bo tyle tych decyzji i koszty ogromne ale mam nadzieję że powoli dobrniemy do końca tej budowy. Dopiero robimy dach a ja jestem czasem zmęczona tą budową.Głównie fachowcami bo nikomu nie można zaufać, wszystko trzeba sprawdzać na każdym kroku, prosić się żeby przyszli a oni ustalają termin a potem jest długie czekanie. Mam nadzieję,że zdążymy zrobić dach przed zimą.I będzie troszkę odpoczynku do wiosny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.11.2010 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2010 Baska, weź wrzuć zdjecia salonu z rozstawionymi krzesłami. Masz tam jeszcze jakąś kanapę?Ja mam wrazenie ze sie nie zmieści już stół. No chyba ze na styk ale z wsuniętymi pod stół krzesłami, ze tam wogle nie ma przestrzeni żeby swobodnie przejść jak inny człowiek siedzi... Co do wanny, kupowaliśmy narożną bo zadna prostokątna o rozsądnej długości nie chciała mi się zmieścić.Kibelek też będziemy wysuwać do przodu, ale chyba kupimy zwykły a za kibelkiem zrobię ściankę małą z półeczkami na jakieś płyny czy papier toaletowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 05.11.2010 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2010 Basiu, akurat to sprzątanie mi nie przeszkadza. Mój sedesik jest bez zakamarków, wiec i sprzątania nie ma wokół za wiele. Czekam na zdjęcia jakby coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 09.11.2010 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 NIe myślałam nad takim rozwiązaniem bo słońce z wykusza przeszkadzałoby nam w oglądaniu telewizji, musielibyśmy ciągle mieć zasłonięte rolety. Tele ma być w rogu? Kominek masz bardzo fajny, super wygląda. A ta witrynka to gdzie będzie stała? Dopytuję bo próbuję jakoś to poustawiać logicznie...ale brak mi jakieś 15 m2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 09.11.2010 08:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Witam, Ja mam trochę inne ustawienie no i bez telewizora w salonie Chętnie wkleiłabym zdjęcia ale w tym nowym forum jakoś nie wychodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 09.11.2010 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2010 Dzień dobry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 10.11.2010 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 kurcze ja tu nie widzę żadnego drzewka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 10.11.2010 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 dobra inaczej idzie ale przynajmniej się wkleja Proszę tylko nie zwracać uwagi na koce to ochrona przed małym kotkiem mam nadzieję że kiedyś zmądrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
b_stroz 10.11.2010 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 Ale pięknie masz urządzone wow daj więcej zdjęć , kuchnie łazienki-jeśli możesz:) Ja ruszam z urządzaniem dopiero od wiosny i szukam pomysłów i rozwiązań. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
biomag 10.11.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2010 ok wedle życzenia I dziękuję bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts