szczukot 09.06.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 WitamCzy ma ktos jakies doswiadczenia z drzwiami firm nie specjalizujacych sie raczej w tej tematyce, ale robiacych je pod katem innych swoich wyrobow ?Mam na mmysli np firme Hormann i inne ktore robia bramy garazowe.Zastanawiam sie nad takim rozwiazaniem. Jedynym znanym mi plusem jest jednolita estetyka - i taki to ma cel. A co z cala reszta ? Jak te produkty sprawdzaja sie pod katem cenowym, jakosciowym, bezpieczenistwa, ciepla, gwarancji, dlugozywotnosci itp ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rezi 09.06.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 Hormann jest potentatem w produkcji drzwi stalowych - zwłaszcza z atestem p-poż i zapeniam cię ze produkuje ona więcej drzwi niż bram Generalnie firmy te produkują kurtyny , bramy stolarkę p-poż ( drzwi, ścianki bramy, bariery kurtyny) i nie jest to produkcja poboczna. Stolarka otworowa atestowana p-poż wykorzystywana jest w budownictwie przemysłowym, co do jakości hormann, witkowski etc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 09.06.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 No tak. Ale do tej pory robili drzwi raczej "przemyslowe" niz domowe. A to troche inna bajka. Np chyba nigdy nie inetresowalo ich to od strony antywlamaniowej.Ale mam rozumiec, ze maja ogolnei w tym doswiadczenie i powinno byc ok. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts