Elena76 14.06.2009 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Witam, Szukam jakiegoś w miarę rozsądnego cenowo sklepu lub hurtowni z materiałami elektrycznymi, bo wg otrzymanej oferty za Legrand SISTENA LIFE CHOCO chcą ponad 8 tys zł To tak kosztuje czy trafiłam na wycenę z kosmosu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nurni 14.06.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 Jak masz "pierdylion" gniazdek - to cena atrakcyjna. U mnie było tak - Berker B.Kwadrat => Castorama => masakara cenowa. Potem hurtownia elektryczna Grodno => pół ceny => dało się przeżyć. Ale nikt nie mówił, że tanio będzie pzdrv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 15.06.2009 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 "Pierdylion" to może nie Kontaktów mamy 53 plus 88 gniazdek. Markety budowlane już odpuściłam, bo faktycznie nawet 8 tys. byłoby mało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bazhyl 15.06.2009 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Ja kupowałem Simon Kontakt na Allegro, cena nie do porównania z hurtowniami w mojej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mjakob 15.06.2009 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam, Szukam jakiegoś w miarę rozsądnego cenowo sklepu lub hurtowni z materiałami elektrycznymi, bo wg otrzymanej oferty za Legrand SISTENA LIFE CHOCO chcą ponad 8 tys zł To tak kosztuje czy trafiłam na wycenę z kosmosu? Legrand to jeden z droższych producentów, aczkolwiek produkty b. dobre. Popatrz np. na Ospel. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
robertsz 15.06.2009 05:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Jeszcze trwa budowa/remont Moim klientom polecam: - zamontowanie najtańszego badziewia na czas dalszych prac (wylewki, gipsowanie, malowanie, podłogi, hydrualika, stolarze....itd), - po wszelkich brudnych pracach sukcesywny montaż wymarzonego białego osprzętu. ZALETA: Serce się nie kroi, gdy "fachowiec" uszkodzi gniazdko za 80zł. Allegro Tu kupisz najtaniej, o ile masz czas na szukanie okazji (zamontowane badziewie na ścianach). Zakupy Kupić jedno gniazdko/wyłącznik na wzór. Odpisać sobie ceny na pozostałe elementy. Iść do kolejnych hurtowni i podawać cene za którą możesz kupić. Nachodzisz się, ale utargujesz więcej niż pytając o cene przez telefon. Najtańsze zakupy Najlepszą cene utargujesz idąc do hurtowni z zaprzyjaźnionym elektrykiem, który ma rabat xx% w hurtowni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldi111 15.06.2009 06:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 My kupowaliśmy wszystkie sprzęty z firmy KARLIK i jesteśmy bardzo zadowoleni, może cena nie jak z castoramy ale jakość więcej niż zadowalająca i kolor którego szukaliśmy - drewnopodobne jasne w środku, oprawki ciemna imitacja drzewa. POLECAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ZaKontyK 15.06.2009 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Witam, Szukam jakiegoś w miarę rozsądnego cenowo sklepu lub hurtowni z materiałami elektrycznymi, bo wg otrzymanej oferty za Legrand SISTENA LIFE CHOCO chcą ponad 8 tys zł To tak kosztuje czy trafiłam na wycenę z kosmosu? a może pstryczki ABB w np. FEGA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bst 15.06.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Simon, bardzo tani i bardzo dobry.Do dostania w Leroy Merlin lub we wspomnianej (bardzo dobrej) hurtowni Grodno. U siebie mam dwa budynki uzytecznosci publicznej zrobione na tym osprzecie w tym jeden uzytkowany juz 9 lat, wszystkie dzialaja bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 15.06.2009 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Że się tak podepnę Czy Legrand Cariva ktoś już może przerabiał (w sensie testował, użytkował)? Cenowo wypada całkiem przyzwoicie, a marka Legrand znana jest chyba wszystkim http://www.allegro.pl/item652039472_legrand_cariva_wylaczniki_gniazda_najtaniej.html Od tego kolesia można kupić wszystkie elementy w b. przyzwoitej moim zdaniem cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamionkal 15.06.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 ja kupowałem w elektromagu w ożarowie - duży wybór, cena zadowalająca, miło potraktowali, mogłem oddać nadmiar zakupionego towaru... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 15.06.2009 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2009 Simon, bardzo tani i bardzo dobry. Do dostania w Leroy Merlin lub we wspomnianej (bardzo dobrej) hurtowni Grodno. U siebie mam dwa budynki uzytecznosci publicznej zrobione na tym osprzecie w tym jeden uzytkowany juz 9 lat, wszystkie dzialaja bez zarzutu. Bardzo popieram Grodno! Kupowalam u nich właśnie simona i jestem zadowolona i z osprzętu, i z obsługi: przy zakupie na cały dom uzyskałam ładny rabat, a poza tym bez problemu czy skrzywienia wymieniałam kilkakrotnie a to ramki, a to przełączniki, jak zmieniała mi się koncepcja. Zadnego najmniejszego problemu, wszystko z uśmiechem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.06.2009 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Czy Legrand Cariva ktoś już może przerabiał (w sensie testował, użytkował)? Hmm... To nikt nie użytkuje Carivy? Szukam najlepszej opcji zakupowej, a na Grodno mi nie po drodze zbytnio - ja raczej w drugą stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 16.06.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Zajrzyj pod http://www.grodno.pl/index.php?option=com_content&task=view&id=25&Itemid=15grodno to cala spora siec i sklep internetowy. Nie zapieraj sie, tylko sprawdz, bo warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezio 16.06.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Ja się nie zapieram - jeśli tylko była by opcja zakupu przez internet, to z chęcią... Jednak Sklep zamknięty z powodu prac konserwacyjnych. :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
myszul 17.06.2009 15:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Siec hurtowni EL12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elena76 17.06.2009 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 Sprawdziłam Grodno Za to samo 5300zł To już brzmi lepiej niż ponad 8 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Qu 02.05.2010 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Odświeżam - może komuś się przyda...Ja wszystko kupiłem w Eldor (http://www.eldor.net.pl) - bardzo miła obsługa, sprowadzili na zamówienie rzeczy których nie mieli w ofercie i na wszystko przyzwoite ceny (porównałem z Allegro). A no i najważniejsze - wystarczy im wysłać zapytanie o ceny na mail i do dwóch dni masz odpowiedź na mailu do porównania z innymi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamila34 14.03.2011 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2011 wyslij zapytanie do sklepami.pl maja takie rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mea 17.03.2011 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2011 warto wejsc na http://www.dobregniazdka.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts