W-waBiker 27.11.2003 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 .....no właśnie, mam zamiar to zrobić ale chce kupić okna i dzrzwi balkonowe w tym roku, a to się wiąże z odpowiednim zamówieniem drzwi balkonowych tzn w tej chwili mam wysokość otworu 218cm do wylewki betonowej stropu terriva, ale mam zamiar go ocieplić i wygłuszyć wełną mineralną bo słyszałem, że wełna bardzo dobrze wygłusza w przeciwieństwie do styropianu...teraz jest tylko kwestia czy takie rzeczy się praktykuje (wełna zamiast styropiany na stropie) i jakie by należało zastosować minimalne grubości wełny i wylewki (musze to wiedzieć już teraz bo zamawiam okna i drzwi balkonowe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ma 27.11.2003 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2003 poczytaj w watkach z halasem w temacie - juz bylo i o wyciszaniu welna mineralna. Ponadto grudniowy numer Ladnego domu poswiecony jest tej sprawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts