Basia_KRK 30.03.2011 14:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2011 Dodaję: House of Kitchen - ul. Zakopiańska 58 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gamp 12.04.2011 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2011 Witam, czy ktoś się dowiedział kto wykonywał meble dla iva_marti?(pytałem na prv ale chyba już nie czyta forum) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dean 04.05.2011 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2011 (edytowane) wcześniej czytałem troszke te posty ale w końcu znalazłem (z polecenia znajomego) bardzo fajnego stolarza p. Pomianowski co prawda z miechowa ale bez problemowo robi też meble w krakowie.nie mam aktualnie zdjęć swojej kuchni ale na dniach udostepnie:]nie wiem czy ktoś z was widział grafike na frontach zamiast frontów lakierowanych, wygląda obłednie co prawda nie jest to tanie ale zapewniam warte swojej ceny:] na górnych szafkach mam zdjęcia londynu nocą:]w razie zainteresowania pisac na prv.pozdrawiam Edytowane 9 Maja 2011 przez dean Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
next-luke 09.05.2011 13:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2011 Ja zamawiałem u Pana Rafała 791 946 768DOMO-KUCHNIE.PL Polecam zdjęcia mojej kuchni, na ich stronie www, z tą lakierowaną na czerwono górą, są w galerii jako jedne z ostatnich:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart-ek 16.05.2011 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2011 u mnie robiła firma znajomego znajomego, więc poniekad z polecenia meble sa bardzo jasne, i chciałem aby zamontowali duzo oswietlenia, bo pomieszczenie jakies takie malo doswietlone było, a zona chciała koniecznie miec tez swiatła nad blatami, więc teraz kuchnia to najjasniejsze pomieszczenie w naszym domu:rolleyes: nie słyszałem puki co zeby narzekała na to, ze się bardzo brudzi i trudno domyc (ale tez specjalnie się tym nie interesowałem, to fakt) dla zainteresowanych zdjecie mojej kuchni mozna zobaczyć u nich w galerii, to dokladnie ta ostatnia w meblach kuchennych http://www.autorskiemeble.pl/galeria-mebli.html ogólnie kuchnia mała, wiec mebli tez nie za duzo i nie wyszlo zbyt kosztownie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
max kraków 12.09.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Września 2011 Całkiem niedawno robiliśmy garderoby w firmie Nevest, ale robią nie tylko zabudowy, meble też. Jakościowo bardzo ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
worktravel 14.09.2011 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Polecam wybrać się do Gdowa, jest tam bardzo dużo form zajmujących się takimi usługami za naprawdę rozsądna cenę (czasem nawet cztery razy taniej niż w Krakowie), a jakość zawsze dobra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pinus2 27.12.2011 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2011 Witam,czy ktoś wie czy stolarz Robert Foryś Usługi Stolarskie ul.Ważewskiego 66, to ten sam Robert Foryś - dawny Stolschód ul. Ciechocińska 10? Czy ten Pan pod nowym szyldem nadal chce oszukiwać ludzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hankoos 03.03.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2012 iva-marti, nie wiem czy jeszcze tutaj zaglądasz i czy jest to jeszcze możliwe ale dasz radę odgrzebać namiary na stolarza? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorone 20.03.2013 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam, poszukuję stolarza, który wykona łóżko, szafki nocne, szafę, komodę oraz toaletkę. Czy może ktoś kogoś polecić w Krakowie lub okolicach. Potrzebuję też meble do kuchni, łazienki i salonu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorone 20.03.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Witam, czy ktoś w ostatnim czasie robił kuchnie i może kogoś polecić? Potrzebuję też łóżko, meble do sypialni etc... Proszę o pomoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2013 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Najłatwiej byłoby uzyć wyszukiwarki Łączę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
doktorone 20.03.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 I tak też zrobiłem... efekt? marny!!! Masa stolarzy o których nic nie wiem, a szukam kogoś sprawdzonego Ale dziękuję za wspaniałą radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2013 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2013 Jak żaden sprawdzony? Przecież są namiary na stolarzy, którzy robili u forumowiczów meble. Sa to forumowicze z dużym dorobkiem, a nie jednopostowcy od reklam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabunia76 19.04.2013 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Witam.Postanowiłam odnowić wątek i prosić was o pomoc.Właśnie jesteśmy na etapie urządzania nowego domku i zastanawiamy się nad schodami drewnianymi, to znaczy ja już wiem, że chcę takie mieć, a mąż się jeszcze zastanawia czy się szybko nie porysują. Interesują nas schody dębowe, są to schody betonowe ale robilibyśmy tylko stopnie + cokolik drewniany i balustrada częściowo z drewna i stali nierdzewnej. Podstopnice myślimy zrobić z kamienia lub jaśniejszej płytki drewnopodobnej. Był u nas gościu i powiedział nam 700 zł za stopień razem z cokolikiem. Nie wiem czy jest to dużo czy mało. Szukamy dobrego fachowca i niedrogiego w okolicach Krakowa i Skawiny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.04.2013 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2013 Gabuniu,dopiero przyszłaś na FM i zamiast skorzystać z długiego wątku nt. schodów, który masz pod ręką, odkopujesz ten staroć spamogenny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabunia76 20.04.2013 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2013 Pani Administrator uważam, że taką wiadomość powinna Pani przesłać do mnie na PW Nie zgadzam się z Panią, że zaśmiecam ten wątek, ponieważ piszę w odpowiednim temacie. Nikt tutaj od 3 lat nic nie napisał, a uważam, że informacje dotyczące urządzania domu ciągle się zmieniają więc chciałam zasięgnąć świeżej porady Pozdrawiam i życzę miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bart-ek 21.02.2014 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2014 (edytowane) i archeologia Edytowane 22 Lutego 2014 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_ 12.02.2016 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2016 Witam, poszukuje zaufanego sprawdzonego stolarza, ktory zrobi meble kuchenne, lazienkowe, do sypialni i inne na zamowienie. Zalezy mi tez jak wiekszosci na przyzwoitej cenie pozdrawiam, z gory slicznie dziekuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inka_ 14.02.2016 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2016 Przepraszam, tak niesmialo podbijam, czy ktos kto nie doradzi konkretnie moglby doradzic na jakiej podstawie zdecydowac sie na dana firme? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts