Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kraków i okolice: meble kuchenne, stolarz, meble na wymiar, schody

ledamika

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 185
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

• 4 weeks później...

wcześniej czytałem troszke te posty ale w końcu znalazłem (z polecenia znajomego) bardzo fajnego stolarza p. Pomianowski co prawda z miechowa ale bez problemowo robi też meble w krakowie.

nie mam aktualnie zdjęć swojej kuchni ale na dniach udostepnie:]

nie wiem czy ktoś z was widział grafike na frontach zamiast frontów lakierowanych, wygląda obłednie co prawda nie jest to tanie ale zapewniam warte swojej ceny:] na górnych szafkach mam zdjęcia londynu nocą:]

w razie zainteresowania pisac na prv.

pozdrawiam

Edytowane przez dean

u mnie robiła firma znajomego znajomego, więc poniekad z polecenia ;)

meble sa bardzo jasne, i chciałem aby zamontowali duzo oswietlenia, bo pomieszczenie jakies takie malo doswietlone było, a zona chciała koniecznie miec tez swiatła nad blatami, więc teraz kuchnia to najjasniejsze pomieszczenie w naszym domu:rolleyes:

nie słyszałem puki co zeby narzekała na to, ze się bardzo brudzi i trudno domyc (ale tez specjalnie się tym nie interesowałem, to fakt)

dla zainteresowanych zdjecie mojej kuchni mozna zobaczyć u nich w galerii, to dokladnie ta ostatnia w meblach kuchennych

http://www.autorskiemeble.pl/galeria-mebli.html

ogólnie kuchnia mała, wiec mebli tez nie za duzo i nie wyszlo zbyt kosztownie

• 3 months później...
  • 3 months później...
  • 2 months później...
  • 1 year później...
  • 5 weeks później...

Witam.

Postanowiłam odnowić wątek i prosić was o pomoc.

Właśnie jesteśmy na etapie urządzania nowego domku i zastanawiamy się nad schodami drewnianymi, to znaczy ja już wiem, że chcę takie mieć, a mąż się jeszcze zastanawia czy się szybko nie porysują. Interesują nas schody dębowe, są to schody betonowe ale robilibyśmy tylko stopnie + cokolik drewniany i balustrada częściowo z drewna i stali nierdzewnej. Podstopnice myślimy zrobić z kamienia lub jaśniejszej płytki drewnopodobnej. Był u nas gościu i powiedział nam 700 zł za stopień razem z cokolikiem. Nie wiem czy jest to dużo czy mało. Szukamy dobrego fachowca i niedrogiego w okolicach Krakowa i Skawiny.

Pani Administrator uważam, że taką wiadomość powinna Pani przesłać do mnie na PW Nie zgadzam się z Panią, że zaśmiecam ten wątek, ponieważ piszę w odpowiednim temacie. Nikt tutaj od 3 lat nic nie napisał, a uważam, że informacje dotyczące urządzania domu ciągle się zmieniają więc chciałam zasięgnąć świeżej porady :)

Pozdrawiam i życzę miłego dnia :)

• 10 months później...
  • 1 year później...