Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

sure....podoba mi sie ta kuchnia, którą wkleiłaś!!!!

wlaśnie coś takiego mi sie podoba, białe meble, drewno na podlodze i blaty, dodałaby jedynie czerwona mozaike :lol: :lol:

i usunęła ten brązowy fotel!!!!!!!

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

sure......mi bardzo podobają sie wszystkie odcienie szarości :wink:

ale z racji tego, że moj dom bedzie drewniany to akurat w nim szarości nie wygladałyby najlepiej :lol: :lol:

Musze dom ożywić jakimś cieplym kolorem /czytaj:czerwienią :)/

a z drugiej strony musze uwazac aby nie przesadzic z tymi kolorami :wink:

sama wiesz, że o przesyt bardzo latwo :o :o

drewniany, tzn. na ścianach wewnątrz też drewno? Widziałam taki dom z bali, w środku właśnie były bale, w naturalnym kolorze. To rzeczywiście zobowiązuje do pewnej konsekwencji wykończenia wnętrz, nie wszystko pasuje..

tak :lol: na parterze na ścianach grube drewniane, świerkowe, piekne bale :lol: :lol: podloga drewniana, okna, parapety drewniane.

natomiast na poddaszu mam do wyboru co kłade na sciany. Albo drewno albo płyty k-g.

dla odmiany wstawiam fotkę naszej Almy

mordkę ma całą w piasku po zabawie na plaży :lol: :lol:

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SmxmxiMrfZI/AAAAAAAAECM/aDeurhHJ2yk/s400/morze_%2820_z_27%29.jpg

Wiolasz....................to wlaśnie moja kuchnia jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o piekna :lol: o takiej marze własnie !! tylko u mnie jeszcze bedą dechy na podłodze!!

bardzo Cie dziekuje !!!! :lol: :lol: