kala67 22.11.2009 22:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 sure...........bardzo fajowy piekny by był z czerwonymi...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 22.11.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Co do odchudzania, to ja na razie nie miałam w planie, ale jak przez zimę będę jeść tyle co ostatnio, to się na wiosnę w ciuchy letnie nie zmieszczę Wśród moich znajomych ostatnio sporo osób się odchudza, jedna moja ciocia schudła w pół roku 24 kg A kominki fajowe, na pewno gdzieś w końcu trafisz na czerwone kafle i Twój będzie wtedy najładniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.11.2009 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Widzę, że czerwone kafle najbardziej Ci się podobają. Do domku z bali bardzo by pasowały! A Twoje efekty z dietą mnie inspiruja do poszukania jakiejś dla siebie. Ta jesień jest wyjątkowo obfita w zbędne kilogramy... A czy stosujesz jakąś konkretną dietę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 07:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam poniedziałkowo.... stosuje dietę niskowęglowodanową..... ale wczoraj mielismy gości i pożarłam kilka ciasteczek musze popracowac nad silna wolą!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Piękne te kominki! A co do odchudzania jestem z tych, co wolą czekoladę od mięsa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 23.11.2009 08:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam poniedziałkowo.... stosuje dietę niskowęglowodanową..... ale wczoraj mielismy gości i pożarłam kilka ciasteczek musze popracowac nad silna wolą!! Witaj Dziękujemy za miłe spotkanie-poznanie:) Domek piękny się zapowiada, pachnący lasem i z klimatem. Ciasteczka były pyszne, szkoda dla takich się odchudzać Załozyłam album na picasa, ale nie wiem, czy jest dostępny, wysłałam maila na priv do Ciebie. Pozdrowionka i miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam poniedziałkowo.... stosuje dietę niskowęglowodanową..... ale wczoraj mielismy gości i pożarłam kilka ciasteczek musze popracowac nad silna wolą!! Witaj Dziękujemy za miłe spotkanie-poznanie:) Domek piękny się zapowiada, pachnący lasem i z klimatem. Ciasteczka były pyszne, szkoda dla takich się odchudzać Załozyłam album na picasa, ale nie wiem, czy jest dostępny, wysłałam maila na priv do Ciebie. Pozdrowionka i miłego dzionka dodałam Cie do ulubionych na picassie ale nie masz galerii ogólnodostępnej i nie widac zdjęc, ...a szkoda bo MASZ SIE CZYM CHWALIC!!! może pomyślisz o udostępnieniu zdjęć?? .ja tez sie ciesze,że sie poznaliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Piękne te kominki! A co do odchudzania jestem z tych, co wolą czekoladę od mięsa Danusiu......Ty laska jesteś więc nie musisz diety trzymać!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 23.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam poniedziałkowo.... stosuje dietę niskowęglowodanową..... ale wczoraj mielismy gości i pożarłam kilka ciasteczek musze popracowac nad silna wolą!! Witaj Dziękujemy za miłe spotkanie-poznanie:) Domek piękny się zapowiada, pachnący lasem i z klimatem. Ciasteczka były pyszne, szkoda dla takich się odchudzać Załozyłam album na picasa, ale nie wiem, czy jest dostępny, wysłałam maila na priv do Ciebie. Pozdrowionka i miłego dzionka dodałam Cie do ulubionych na picassie ale nie masz galerii ogólnodostępnej i nie widac zdjęc, ...a szkoda bo MASZ SIE CZYM CHWALIC!!! może pomyślisz o udostępnieniu zdjęć?? .ja tez sie ciesze,że sie poznaliśmy Ale Ty fotki widzisz ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 23.11.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Piękne te kominki! A co do odchudzania jestem z tych, co wolą czekoladę od mięsa Danusiu......Ty laska jesteś więc nie musisz diety trzymać!! muszę,muszę ,ale mój mąż bardzo się cieszy,bo stwierdził,że teraz ma za co złapac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 23.11.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam poniedziałkowo.... stosuje dietę niskowęglowodanową..... ale wczoraj mielismy gości i pożarłam kilka ciasteczek musze popracowac nad silna wolą!! Witaj Dziękujemy za miłe spotkanie-poznanie:) Domek piękny się zapowiada, pachnący lasem i z klimatem. Ciasteczka były pyszne, szkoda dla takich się odchudzać Załozyłam album na picasa, ale nie wiem, czy jest dostępny, wysłałam maila na priv do Ciebie. Pozdrowionka i miłego dzionka dodałam Cie do ulubionych na picassie ale nie masz galerii ogólnodostępnej i nie widac zdjęc, ...a szkoda bo MASZ SIE CZYM CHWALIC!!! może pomyślisz o udostępnieniu zdjęć?? .ja tez sie ciesze,że sie poznaliśmy Ale Ty fotki widzisz ? Już wszytko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 23.11.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 delfina7 Jak to zrobiłaś - jak dieta ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 23.11.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 dzien doberek w poniedziałkowy deszczowy dzionek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 23.11.2009 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam Właśnie jessi -u nas też poniedziałkowy deszczowy dzionek Ale gdzieś zza chmur przebija się słonko teraz - dobrze, że nie jest zimno A tak w ogóle przyszłam się przywitać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam wszystkie laski poniedziałkowo dzis przyjechał do nas komin leiera, fi 20, wysokość 8 m przyjechał az z Wrocławia!!! ale to zasługa Megany dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 My też z Wrocka będziemy ściągać, już nawet prawie zamówiłam... Dobrze, że prawie... bo jeszcze nóg by dostał na tej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 delfina7 Jak to zrobiłaś - jak dieta ? Ogłaszam , że zaczęłam odchudzanie od dziś Dieta? Tu tylko silna wola. Nie jem nic slodkiego . Śniadanko dwie małe kromeczki chlebka jaki tam pod ręką bez masła , ale z czym tam się lubi . Ja tam nawet i parówkę sobie podjadam Potem ok 11 jakies dwa jabłka lub jogurt . Jak mam mega chcice na słodkie zjadam garść chrupek na mleko dzieciowych czyli z cukrem . Obiadek na małym talerzu i tu bez wydziwiania czyli jak jest mielony to mielony jak sos to sos , ale tylko łyżka ziemniaków czy dwie makaronu ( nie cierpię kasz ) , a dziś ze trzy kluichy sląskie , kawałek mięcha i do syta warzywek ale nie tam gotownych ( bleeee)| jakąś surowiznę czy kapuche kiszoną. Ok 17 znów przegrytzka owocowa czy jakaś nabiałowa i tu jedzonko sie kończy. Słodzić juz dawno nie słodzę , popijam wodę , kawę z mlekiem i herbatę . Na takiej dietce wiosną udało się zrzucić ok 5 kg miesięcznie także ładnie , bez gwałtownego zjazdu. Wage udaje mis ię utrzymać od maja do teraz podjadając słodkości , pijąc pifko i pozwalając sobie na obzarstwa od czasu do czasu. Fakt , po takich ucztach zawsze dwa dni pościłam lekko. Aaaaaa , nie cierpię ćwiczeń i takich tam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
delfina7 23.11.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Witam wszystkie laski poniedziałkowo dzis przyjechał do nas komin leiera, fi 20, wysokość 8 m przyjechał az z Wrocławia!!! ale to zasługa Megany dziekuje A gdzie tam aż? Jak dla mnie to 40 km:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.11.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 delfina7 Jak to zrobiłaś - jak dieta ? Ogłaszam , że zaczęłam odchudzanie od dziś Dieta? Tu tylko silna wola. Nie jem nic slodkiego . Śniadanko dwie małe kromeczki chlebka jaki tam pod ręką bez masła , ale z czym tam się lubi . Ja tam nawet i parówkę sobie podjadam Potem ok 11 jakies dwa jabłka lub jogurt . Jak mam mega chcice na słodkie zjadam garść chrupek na mleko dzieciowych czyli z cukrem . Obiadek na małym talerzu i tu bez wydziwiania czyli jak jest mielony to mielony jak sos to sos , ale tylko łyżka ziemniaków czy dwie makaronu ( nie cierpię kasz ) , a dziś ze trzy kluichy sląskie , kawałek mięcha i do syta warzywek ale nie tam gotownych ( bleeee)| jakąś surowiznę czy kapuche kiszoną. Ok 17 znów przegrytzka owocowa czy jakaś nabiałowa i tu jedzonko sie kończy. Słodzić juz dawno nie słodzę , popijam wodę , kawę z mlekiem i herbatę . Na takiej dietce wiosną udało się zrzucić ok 5 kg miesięcznie także ładnie , bez gwałtownego zjazdu. Wage udaje mis ię utrzymać od maja do teraz podjadając słodkości , pijąc pifko i pozwalając sobie na obzarstwa od czasu do czasu. Fakt , po takich ucztach zawsze dwa dni pościłam lekko. Aaaaaa , nie cierpię ćwiczeń i takich tam . A ja od.... drugiej klasy technikum ważę tyle samo... czy odchudzam męża, czy nie, wiadomo jem wtedy to co on, a waga nawet nie drgnie. Podczas ciąży przytyłam (29 kilo ), straciłam właściwie w ciągu pół... no roku... Zatrzymało się na wadze wyjściowej i stoi. Nie jestem szczupła, noszę 40, ale to raczej przez moje "kobiece" kształty... nooo mam czym oddychać i na czym siedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 delfina7 Jak to zrobiłaś - jak dieta ? Ogłaszam , że zaczęłam odchudzanie od dziś Dieta? Tu tylko silna wola. Nie jem nic slodkiego . Śniadanko dwie małe kromeczki chlebka jaki tam pod ręką bez masła , ale z czym tam się lubi . Ja tam nawet i parówkę sobie podjadam Potem ok 11 jakies dwa jabłka lub jogurt . Jak mam mega chcice na słodkie zjadam garść chrupek na mleko dzieciowych czyli z cukrem . Obiadek na małym talerzu i tu bez wydziwiania czyli jak jest mielony to mielony jak sos to sos , ale tylko łyżka ziemniaków czy dwie makaronu ( nie cierpię kasz ) , a dziś ze trzy kluichy sląskie , kawałek mięcha i do syta warzywek ale nie tam gotownych ( bleeee)| jakąś surowiznę czy kapuche kiszoną. Ok 17 znów przegrytzka owocowa czy jakaś nabiałowa i tu jedzonko sie kończy. Słodzić juz dawno nie słodzę , popijam wodę , kawę z mlekiem i herbatę . Na takiej dietce wiosną udało się zrzucić ok 5 kg miesięcznie także ładnie , bez gwałtownego zjazdu. Wage udaje mis ię utrzymać od maja do teraz podjadając słodkości , pijąc pifko i pozwalając sobie na obzarstwa od czasu do czasu. Fakt , po takich ucztach zawsze dwa dni pościłam lekko. Aaaaaa , nie cierpię ćwiczeń i takich tam . A ja od.... drugiej klasy technikum ważę tyle samo... czy odchudzam męża, czy nie, wiadomo jem wtedy to co on, a waga nawet nie drgnie. Podczas ciąży przytyłam (29 kilo ), straciłam właściwie w ciągu pół... no roku... Zatrzymało się na wadze wyjściowej i stoi. Nie jestem szczupła, noszę 40, ale to raczej przez moje "kobiece" kształty... nooo mam czym oddychać i na czym siedzieć I tego zazdroszczę. Po ciązy drugiej na szczęście zostało mi 38 ale boję się ze spadnę znowu do 36-34 nawet. Koszmar. WIdziałam codziennie jak mi z cycka leci..a takie superowe były.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts