Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ogrodzenie jak najbardziej pasujące do całości!

wilgoć pewnie swoje też zrobiła ,ale popytaj Elfirka albo innych fachowców ogrodniczych...zrób fotki....

Ogrodzenie z siatki wygląda SUPER ;)

Kala fajnie będzie u WAS wyglądać te ogrodzenie drewnianez przodu domku, tym bardziej, że jakis akcent drewna, a drewniany domek -fajnie będzie się komponowało. Faktycznie te z 3 desek to dość niskie, piesek by mógł uciec;)

Nu Kala już napewno jesteś ciut spokojniejsza, bo 3/4 ogrodzenia jest;) Roslinki już bezpieczniejsze :).

Kalu GRATULUJĘ ogrodzenia - będzie pasowało idealnie -kolorystyczne do dachówki;)

Buziaki:hug:

Poczytałam, pooglądałam... SUPER! Piękny dom, a ogrodzenie... no, no...:) Mnie też się takie podoba- jak ulał do domów drewnianych. Ja też planuję podobne i też z 4 dech, żeby psa nie korciło. ;) (Mam nadzieję, że moje biedaczki dożyją wyjazdów do CHATY- stare są obydwie.:( Jedna (malutka) ma już 14 lat, a druga (duża) ponad 10. I ta duża szybciej się starzeje. :( Tylko kota mam młodego. No i syna. :D

P.S.Firmę stollux polecali mi znajomi z Rabki czyli firma i na swoim terenie ma poważanie.

Witaj Kaluś :)

ależ idziecie jak burza, piekny płot i siatkowy juz i drewniany potem :)

przepraszam, ze tak w dzienniku, ale nie udało mi się wysłać do ciebie pw

Kolezanka moja byłaby zainteresowana wyjazdem do Chorwacji- na ok 3 tygodni, 2 dorosłe osoby, lipiec lub sierpień, byłyby jakies wolne terminy? a jakie ceny?

odpiszesz mi na pw? odczytać moge, nie moge pisać

jokka...........wysłałam Ci namiary na Chorwacje na priv!!! :)

batata..........witaj u mnie ;)

taka ja -taki on......dziekuje za pochwały!!

.....chciałam dzis zrobić oprysk na moje roślinki.........ale deszcz zaczął padać :( wrrrrrrrrrr

wczoraj daliśmy do wyceny nasz dach..........

czekamy na wycene materiału oraz robocizny....

Cześć Kalu wieczorowa porą....:) czy już wybrałas materiał na pokrycie dachu?......:)

Witam wieczorową porą !!! Kalu czym pokrywacie dach??? Nie pamiętam czy pisałaś! Pewnie tak, ale mnie jakoś umknęło !!

Witam wieczorową porą !! :)

....daliśmy do wyceny Metro Shake.........ale jak znam życie....cena bedzie powalająca :(

wstepnie ok. 60 zł za m kw :(

Witam wieczorową porą !! :)

....daliśmy do wyceny Metro Shake.........ale jak znam życie....cena bedzie powalająca :(

wstepnie ok. 60 zł za m kw :(

Kalu chyba trochę drogo....:(.ale się nie orientuję może to normalna cena....:)

Cześć Kalu wieczorowa porą....:) czy już wybrałas materiał na pokrycie dachu?......:)

Witam wieczorową porą !!! Kalu czym pokrywacie dach??? Nie pamiętam czy pisałaś! Pewnie tak, ale mnie jakoś umknęło !!

Kalu chyba trochę drogo....:(.ale się nie orientuję może to normalna cena....:)

.....drogo, drogo, wiem :(

ale co ja zrobie jak takie cos najbardziej pasuje na nasz domek???:)

Mnie też taki płot bardzo się podobał, ale bramę mamy ze sztachet więc reszta ogrodzenia też musi być taka.

Ale jest jeszcze jedna rzecz: takie ogrodzenie łatwo przekroczyć, chyba że obsadzisz go żywopłotem z róż, albo mahonii ;)

..płot chcę obsadzić róznymi drzewkami...jarzębiną, brzozą, wierzbą, klonem.....

Miałam na myśli żywopłot kolczasty, ze względów bezpieczeństwa.

dopiero teraz odpowiadam......dzień dobry !!!:)

dzień miałam dziś pracowity........

bylismy poogladac i wycenić okna dachowe .......

odlądaliśmy bruk, kostkę i inne nawierzchnie....

zakupiliśmy 17 świerków, 3 jałowce i 3 bluszcze...

wkopalismy świerki i bluszcze....

.........niestety nie zrobiłam żadnych zdjęć :(