Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

To chyba niewygórowana cena. A jak coś schrzani to musi poprawić, a tak Wy będziecie malować i zobaczycie zonk jak pan pójdzie z kasą w świat...

Z drugiej strony to oszczędność.

A facet dobrze robi, z polecenia?

Aaaa i kiedy Wy jedziecie do tej Chr?

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dostanę szału za chwilę :(

był Pan od lazienki.........nie moge mieć takiej wanny, jaka wybrałam bo kafelkami jej nie obuduje:(

musze zmienic albo kafelki albo wanne.......

nadal nie mam umywalek:(

żadne baterie mi sie nie podobają:(

powiem, że chyba dopada mnie depresja budowlana:(

chyba wogóle zrezygnuje z łazienki :(

....optymistyczne jest tylko to, że Pan od cyklinowania.........zaczyna w poniedziałek !!!

Hejka :p

Kala wyluzuj ..... i o zadnej depresji budowlanej nawet nie wspominaj !!!! . Ja jak pewnie wiesz buduje na odleglosc ( sama :yes: ) , nigdy nie widzialam dzialki na ktorej stanal dom ( zakupy przez internet :lol2: ) , nie widzialam domu na ktory wykladam k..pe kasy ( i predko nie zobacze ) , wykonawcow umawiam przez internet i telefon , materialy rowniez kupowalam ta sama droga .... czasem trafia mnie jak po 100 razy tlumacze jak ma byc zrobione ... wysylam maile z dokladnymi opisami a tutaj DUPA :mad: i wkurzam sie jak cholera ...... w zeszlym roku jak sp ..... mi kanaly od ogrzewania to bylam gotowa spakowac walizke przyjechac do Polski i wszystkich winnych zaniedbania po prostu UDUSIC !!!! golymi rekami ( przewazyl jednak zdrowy rozsadek ) . Wiec Kochana nie zalamuj sie tak latwo ... trzymam kciuki za Twoje wybory bedzie dobrze

Buziaki :hug:

Witaj Kala, wierzę w Ciebie;) i na pewno coś super wynajdziesz do łazienki, a odpocząć trzeba, też tak uważam, tylko w naszym przypadku niestety w tym roku znów nie będziemy chyba mieć za co odpocząć, ale ja i tak się upieram, że chociaż kilka dni właśnie nad morzem musi być i już:). Ciekawe co z tego wyjdzie?! Trzymaj się, pochwal się kabiną, a kolejnego linka odnośnie kontaktów wrzuciłam u siebie w dzienniku. Pozdrawiam
Kala wanna z hydromasazem !!!! podobna planuje u siebie ..... fajna sprawa :D
Kala wanna z hydromasazem !!!! podobna planuje u siebie ..... fajna sprawa :D

narazie podoba mi sie kształt tej wanny.......natomiast jej cena z hydromasażem mnie troche przeraża.........i zastanawiam sie czy mi to niezbedne do zycia jest :):):)

....pomijam, że wszystko kosztuje dwa razy drożej iż zakładałam:(

narazie podoba mi sie kształt tej wanny.......natomiast jej cena z hydromasażem mnie troche przeraża.........i zastanawiam sie czy mi to niezbedne do zycia jest :):):)

....pomijam, że wszystko kosztuje dwa razy drożej iż zakładałam:(

Moze niezbedne nie jest ..... ale pomocne .... wymasuje Ci " stare kosci " lezysz sobie Kochana u siebie w domku i korzystasz kiedy chcesz ..... nie wiem jak Ty ale ja unikam publicznych basenow i kapiacych sie w nim DZIADKOW !!!!!

Moze niezbedne nie jest ..... ale pomocne .... wymasuje Ci " stare kosci " lezysz sobie Kochana u siebie w domku i korzystasz kiedy chcesz ..... nie wiem jak Ty ale ja unikam publicznych basenow i kapiacych sie w nim DZIADKOW !!!!!

Oj!!!.... cóż DZIADKI winne, że się starzeją? Im też się coś od życia należy...... a ja tam podziwiam DZIADKÓW, którzy są aktywni mimo wieku..... Pozdrawiam - budująca w wieku wielu BABĆ I DZIADKÓW :cool:;)

Oj!!!.... cóż DZIADKI winne, że się starzeją? Im też się coś od życia należy...... a ja tam podziwiam DZIADKÓW, którzy są aktywni mimo wieku..... Pozdrawiam - budująca w wieku wielu BABĆ I DZIADKÓW :cool:;)

Spoko MEG60 :p mam na mysli dziadkow ktorzy do basenu wskakuja , zeby sie w nim UMYC !!!!! :yes: bo nie korzystaja z wanny we wlasnej lazience :p... starosc to pewnie fajna rzecz .... mniej fajna rzecza jest juz jak 90 letnia staruszka prowadzi samochod i akurat Tobie przychodzi za nia jechac !!!! bez mozliwosci wyprzedzenia :lol2: pojazdu

Cześć Kaluś :)

Benio został sprzedany już w lutym, w tzw. międzyczasie kupiliśmy działkę, odebraliśmy projekt indywidualny, jutro składamy dokumenty do pnb :) .... i ruszamy z nową budową 1 września :D

Twój domek jak zawsze cudny! Ogrodzenie bomba a białe płyteczki na ściany do łazienki bardzo mi się podobają!!!

P.S Kaluś tak nas zachęciałaś,że 3 września śmigamy do Chorwacji ( musieliśmy właśnie wtedy w konretne miejsce) myślisz,że jeszcze będzie ciepło ???

Buziaki :***

A to nowy dziennik ;)

http://forum.muratordom.pl/blog.php?146806-Do-dwóch-razy-sztuka...-czyli-budowanie-uzależnia-)

Witaj Kaluś:)

Eeeeeeeeeee nie taki diabeł straszny jak go malują, zobaczysz, ze potem bedziesz sie smiała z tego a siedząc przed kominkiem będziesz z męzem wspominać ile to nerwów Was kosztowało itp.

Każdy z nas przechodzi to samo, dlatego powiadają, że wykończeniówka domu - wykańcza:rotfl:. Mnie osobiście wykończy zastój, ale co zrobić, sama reszty nie porobię, Misiek jak przyjedzie to na 3 - 4 dni i wraca, gdzie jest jak zwykle full innych załatwień.

Byłam strasznie napalona, bo inaczej ująć nie można na wannę z hydromasażem, ba mam wrazie zmiany decyzji gniazdko ukryte pod swoją skromną, niedrogą wanną. Ostatnio widziałam maty do wanny do hydromasażu, takie jakie mają w specjalnych ośrodkach i sanatoriach, pomyslałam, że super rozwiązanie, więcej bąbli, różne tez funkcje. Także jak ktoś chce mieć wannę np. w takim kaształcie i masaże to rozwiązanie ma.

Kaluś napewno cosik znajdziesz:hug:Głowa do góry, wypoczniesz w Chorwacji, chyba, ze tam będziesz śmigać po sklepach:rotfl:.

Pozdrawiam ciepło:) :bye:

Od dzis mam urlop !!!!!!! :)

Jutro wyjeżdżamy do Chorwacji.......własnie biegam po domu, pakuje, mieszkanie wyglada jakby tajfun przeszedł ;)

musze jeszcze lecieć do mista na ostatnie zakupy..........na działce wkopać pare roślinek.......zrobić paznokcie przed wyjazdem.....i pare innych rzeczy;)

Pochwale sie, że specjalnie na wyjazd zafundowaliśmy sobie nowy apartat fotograficzny Nikon D5000.....i mam zamiar na wakacjach narobić mnóstwo zdjęć !!!

Ooooo taki aparacik toi ja bym chciała.....

Powolutku Kaluś z tym pakowaniem.... najważniejsze jest być wypoczętym. bo po co wsiadać za kierownicę w trasę zmęczonym na maxa....

Zdrówka Kaluś, zdrówka :)

A tak swoją drogą to spakowana, rośliny wkopane, pewnie zamęczona....?

I czy już w drodze czy jeszcze? Bo na FM Cię widziałam....;)