dorbie 14.09.2011 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No i byłam w Ikei i zapomniałam o katalogach, bo mnie dzieci tak zajęły kupowaniem hot-dogów i lodów, że w ogóle zapomniałam a miałam kilka zamówień. Następnym razem postaram się lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.09.2011 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kala to się chłop nieźle napracował, mój by zaraz coś wymyślił, że on nie może i trzeba kogoś zatrudnić. napracował się bardzo !! ale na szczęście gdy wysiejemy trawke.....będzie już cała działka zagospodarowana:) kala ,uzdatniacze są różne ,ale pamiętam ,ze zapłaciliśmy coś w granicach 2,5tys.Ja jestem bardzo zadowolona ,nie mam kamienia ,a i mniej zużywa się detergentów. czekamy na wynik badania wody......być może też zakupimy uzdatniacz... Kalcia, pokaż baterie:P Mąż kawał dobrej roboty wykonał i to wrzosowisko piękne:))))))))) trzeci wrzos zaczyna schnąć nie wiem czy wrzosowisko przetrwa do wiosny:( Medal dla męża Ja też chcę zobaczyć baterie! nie mam zdjęcia baterii.....musze cyknąć Bo prawdopodobnie taka woda jest pozbawiona wszelkich minerałów. Ale pewnie jak pijecie, to zgłębiliście temat i wiecie, czy można. Gdzieś był na forum wątek o zmiękczonej wodzie. też musze o tym poczytać.... Kalu, ja Wam nie zazdroszczę robienia trawnika, jak patrzę, to już mnie ręce bolą. i cieszę się, że mamy niej od Was ziemi w koło domu hehehe Ostatnio stwierdziłam, że i tak za dużo tej ziemi Pokaż baterie jak patrze na swoją działke ..to też mam wrażenie, że jest za duża;) kaluś, ale super łazienka będzie szafka piękna...medal dla betib A na działce coraz ładniej... tak....betib potrafi zrobić cuda No i byłam w Ikei i zapomniałam o katalogach, bo mnie dzieci tak zajęły kupowaniem hot-dogów i lodów, że w ogóle zapomniałam a miałam kilka zamówień. Następnym razem postaram się lepiej zdarza się :) Dziś kupiłam 10 kg trawy !!! jeśli nie będzie wiało....jutro siejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.09.2011 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 Kala, nie przejmuj się na razie tym schnącym wrzosem, mój teraz dopiero odbił i pięknie się zaczyna przyjmować i sie zazielenia..poczekaj zanim go wyrwiesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.09.2011 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Września 2011 No tak, też tak mam, ale racja, niech posiedzi ten wrzos jeszcze, może odbije ( albo mi odbije) Jak tam sianie trawnika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.09.2011 05:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2011 zobaczymy co wyjdzie z tymi wrzosami.... Pokaże Wam jak nasza Alma.....myje nam okno :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.09.2011 05:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Nie widzę łozorka na szybie:rotfl: Moja Salma łozorkiem myje:lol2: Alma pięknista!!!! Zróbcie w końcu tą bramę, to sobie psinka poszaleje:wiggle: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2011 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 akurat jęzora nie widac.....ale szybę pomazaną owszem :) w temacie łazienki.....kilka dni byl przestój....Pan był chory:( od poniedziałku mają instalować kaloryfery, bufor ciepła, zrobią rozruch ogrzewania.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 16.09.2011 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jak ci zazdroszczę.....u mnie znowu przerwa.... Alma superaśna...moja Aisha jak jedzie samochodem, to tez mamy szyby tak ładnie umyte a okna miałam jak mogła wskoczyć na fotel, teraz bidulka nie zawsze...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2011 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 jak ja uwielbiam te poszukiwania, wybory,zakupy...... szału mozna dośtać !!!! tym razem sprawa dotyczy prozaicznej sprawy........... wybór kibelka musi spełniać kilka warunków: 1. wiszący 2. w stylu retro 3. tani znalazlam takie coś: http://www.kaczucha.pl/image_func.php?img=gfx/5c770f5141e773954ea788b1155b289c.jpg&maxwidth=220 tylko ta deska jakas taka za mała ??????????? co myslicie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.09.2011 18:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 taka kosztuje 900 zł http://www.kaczucha.pl/image_func.php?img=gfx/d0d132a316fd9d6b5efc7b84014788bb.jpg&maxwidth=220 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skalniaczek 16.09.2011 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Witam, Podziwiam Twoją piękną podłogę w łazience. Czekam z niecierpliwością na efekt końcowy. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 17.09.2011 06:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witammmmmmmm:D No tak dojechałam do końca, oczywiście miałam zaległosci w postach. Tak czytam, czytam i... co to juz koniec? No a jaki w koncu będzie ten kibelek... eeeee nie no... ciut jak nie czekanie na ciąg dalszy w najlepszym momencie filmu:) Kaluś nie było mnie dawniutko, nie chcę zamazać znowu zbyt krótkiego posta:) Ale .... patrząc na WAS na tych zdjatkach z wakacji, to sam uśmiech pojawia się na twarzy. Wszystko nabiera u Was w domku stylu, kredensik super, jak będzie bielutki, będzie miał styl dawnych kredensików, ba taki pamiętam, stał u nas w kuchni. Potem na działce i słuzył bardzo wiele lat:) Łazienka wygląda na wiele wiekszą i ma też swój charakter, nawet ta nieobudowana wanna ładnie w niej już wyglądała:) Umywalki i szafeczka -śliczna. Jeszcze te łóżko jak prezentuje się u Jagody w pokoju? Wygląda na duże. Fajniutkie. Musiałabym bardzo wiele wymieniać, co mi sie podoba itp. Przejdę do łogrodu:D Pikny, rabaty pikne, no i coby trawa wyrosła ( a napewno tak będzie:)). Alma ... nie liż tam okien, siad... Mam tak samo, ale nie z jednym oknem... Okienko od sypialni - Kubuś wskakuje i jak jest mokry, poprostu efekt podobny do wylizanych szyb, mało tego skacze na szybke wysoko wieczorami, bo łapie owady wieczorem, które lecą do światła zapalonego w domu. Kiedyś wieczorem siedzę i słyszę, ktos puka mi delikatnie w szybę, podnosze roletę - Kubuś skacze z drugiej strony i łapą puka, próbując złapać ćmę. Okna tarasowe -3 sztuki wylizuje Pluto. Do połowy esy -floresy, niczym polskie autostrady na szybie:rotfl: Ostatnio stwierdziłam, że co miesiąc myję okna:bash:. Tak to juz ze zwierzakami jest. Kala oj to niedługo będzie nowa zabawka -piec:) Pozdrawiam weekendowo, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Witam weekendowo dziekuje dziewczyny za mile słowa dziś niestety nie uda sie wysiac trawy......wieje za bardzo:( i mąż jest w pracy:( może jutro wysiejemy..... za to po raz kolejny wybieram sie po baterie wannową.... chyba pojade z córką do Bydgoszczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Byłam w hurtowni .... baterie kupione wannowa : http://sklep-unimat.pl/_var/gfx/b2fcac0482f944677a75d127595915ae.jpg umywalkowe mamy takie: http://www.sklep.konfil.pl/2996-3451-large/bateria-umywalkowa-kfa-retro.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 17.09.2011 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Kala, hybner ma porządne kibelki i w rozsądnej cenie. Deska nie jest za mała, taki jej urok - podkreśla kształt miski i jej styl. Łazienka fajna :D:D to vives na podłodze? Zdobyły ogromną popularność i dobrze. Baterie fajne, bardzo podobną mamy do umywalki na dole Barierkę mamy na podobnej wysokości, dla nas to stanowczo za nisko ale zmienić już się nie da . Kalu, jesteś pewna że to dobre oświetlenie do łazienki retro ? Pytam z ciekawości :) bo dość nowoczesne mi się wydaje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 13:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Kala, hybner ma porządne kibelki i w rozsądnej cenie. Deska nie jest za mała, taki jej urok - podkreśla kształt miski i jej styl. Łazienka fajna :D:D to vives na podłodze? Zdobyły ogromną popularność i dobrze. Baterie fajne, bardzo podobną mamy do umywalki na dole Barierkę mamy na podobnej wysokości, dla nas to stanowczo za nisko ale zmienić już się nie da . Kalu, jesteś pewna że to dobre oświetlenie do łazienki retro ? Pytam z ciekawości :) bo dość nowoczesne mi się wydaje . yokasta.....no wlaśnie specjalnie kupiłam takie proste lampki bo bo nie chce aby ta lazienka wyszla mi taka - całkiem pałacowe retro:) bardziej ma to być łazienka w wiejskim stylu.....z dodatkami w stylu retro..... zobaczymy co wyjdzie na koniec.........:) generalnie te wszystkie wybory dają nieźle popalic.....człowiek się długo zastanawia na co sie zdecydowac....a na koniec i tak nie jest pewnien czy dobrze wybrał Pocieszajace jest to, że wszystko zawsze kiedyś mozna wymienić :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 17.09.2011 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Coraz śliczniej się robi u Ciebie Łazienka będzie boska:) No ale chyba najbardziej na świecie zazdraszczam Ci ogrodu:p Tyle już zrobiłaś i tak ładnie to już wygląda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 16:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 dziekuje emiluś dawno Cie nie było na fm.....co tam porabiacie?? musze zaraz zajrzeć na Twój watek:) yokasta zasiala u mnie niepewnośc co do lampek..... poszukalam troche w inspiracji necie i znalazłam te lampeczki : http://dekordia.pl/user_pliki/14142.jpg http://dekordia.pl/?s=ugal&rodzgal=r&id_gal=50# podoba mi się, jest prosto, uspokoilam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.09.2011 16:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 (edytowane) http://dekordia.pl/user_pliki/14141.jpg no kurcze....podobaja mi sie Edytowane 17 Września 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 17.09.2011 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2011 Na razie nic nie robimy bo wujek pieniążek nie chce do nas przyjść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts