Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Kala to się chłop nieźle napracował, mój by zaraz coś wymyślił, że on nie może i trzeba kogoś zatrudnić.

napracował się bardzo !! ale na szczęście gdy wysiejemy trawke.....będzie już cała działka zagospodarowana:)

kala ,uzdatniacze są różne ,ale pamiętam ,ze zapłaciliśmy coś w granicach 2,5tys.Ja jestem bardzo zadowolona ,nie mam kamienia ,a i mniej zużywa się detergentów.

czekamy na wynik badania wody......być może też zakupimy uzdatniacz...

Kalcia, pokaż baterie:P

Mąż kawał dobrej roboty wykonał:)

i to wrzosowisko piękne:)))))))))

trzeci wrzos zaczyna schnąć :( nie wiem czy wrzosowisko przetrwa do wiosny:(

Medal dla męża :)

Ja też chcę zobaczyć baterie!

nie mam zdjęcia baterii.....musze cyknąć ;)

Bo prawdopodobnie taka woda jest pozbawiona wszelkich minerałów.

Ale pewnie jak pijecie, to zgłębiliście temat i wiecie, czy można.

Gdzieś był na forum wątek o zmiękczonej wodzie.

też musze o tym poczytać....

Kalu, ja Wam nie zazdroszczę robienia trawnika, jak patrzę, to już mnie ręce bolą.

i cieszę się, że mamy niej od Was ziemi w koło domu ;) hehehe

Ostatnio stwierdziłam, że i tak za dużo tej ziemi :)

Pokaż baterie :)

jak patrze na swoją działke ..to też mam wrażenie, że jest za duża;)

kaluś,

ale super łazienka będzie :yes: szafka piękna...medal dla betib :D

A na działce coraz ładniej...

tak....betib potrafi zrobić cuda :)

No i byłam w Ikei i zapomniałam o katalogach, bo mnie dzieci tak zajęły kupowaniem hot-dogów i lodów, że w ogóle zapomniałam a miałam kilka zamówień. Następnym razem postaram się lepiej

zdarza się :):):)

Dziś kupiłam 10 kg trawy !!!

jeśli nie będzie wiało....jutro siejemy :)

jak ja uwielbiam te poszukiwania, wybory,zakupy...... :(

szału mozna dośtać !!!!

tym razem sprawa dotyczy prozaicznej sprawy...........

wybór kibelka :)

musi spełniać kilka warunków:

1. wiszący

2. w stylu retro

3. tani

znalazlam takie coś:

http://www.kaczucha.pl/image_func.php?img=gfx/5c770f5141e773954ea788b1155b289c.jpg&maxwidth=220

tylko ta deska jakas taka za mała ???????????

co myslicie???

Witammmmmmmm:D

No tak dojechałam do końca, oczywiście miałam zaległosci w postach. Tak czytam, czytam i... co to juz koniec? No a jaki w koncu będzie ten kibelek... eeeee nie no... ciut jak nie czekanie na ciąg dalszy w najlepszym momencie filmu:)

Kaluś nie było mnie dawniutko, nie chcę zamazać znowu zbyt krótkiego posta:) Ale .... patrząc na WAS na tych zdjatkach z wakacji, to sam uśmiech pojawia się na twarzy.

Wszystko nabiera u Was w domku stylu, kredensik super, jak będzie bielutki, będzie miał styl dawnych kredensików, ba taki pamiętam, stał u nas w kuchni. Potem na działce i słuzył bardzo wiele lat:)

Łazienka wygląda na wiele wiekszą:yes: i ma też swój charakter, nawet ta nieobudowana wanna ładnie w niej już wyglądała:) Umywalki i szafeczka -śliczna. Jeszcze te łóżko jak prezentuje się u Jagody w pokoju? Wygląda na duże. Fajniutkie.

Musiałabym bardzo wiele wymieniać, co mi sie podoba itp.

Przejdę do łogrodu:D

Pikny, rabaty pikne, no i coby trawa wyrosła ( a napewno tak będzie:)).

Alma ... nie liż tam okien, siad...:rotfl:

Mam tak samo, ale nie z jednym oknem... Okienko od sypialni - Kubuś wskakuje i jak jest mokry, poprostu efekt podobny do wylizanych szyb, mało tego skacze na szybke wysoko wieczorami, bo łapie owady wieczorem, które lecą do światła zapalonego w domu.

Kiedyś wieczorem siedzę i słyszę, ktos puka mi delikatnie w szybę, podnosze roletę - Kubuś skacze z drugiej strony i łapą puka, próbując złapać ćmę.

Okna tarasowe -3 sztuki wylizuje Pluto. Do połowy esy -floresy, niczym polskie autostrady na szybie:rotfl:

Ostatnio stwierdziłam, że co miesiąc myję okna:bash:. Tak to juz ze zwierzakami jest. :D

Kala oj to niedługo będzie nowa zabawka -piec:)

Pozdrawiam weekendowo, buziaki :bye:

Kala, hybner ma porządne kibelki i w rozsądnej cenie. Deska nie jest za mała, taki jej urok - podkreśla kształt miski i jej styl.

Łazienka fajna :D:D:D to vives na podłodze? Zdobyły ogromną popularność i dobrze.

Baterie fajne, bardzo podobną mamy do umywalki na dole :)

Barierkę mamy na podobnej wysokości, dla nas to stanowczo za nisko :( ale zmienić już się nie da :D.

Kalu, jesteś pewna że to dobre oświetlenie do łazienki retro ? Pytam z ciekawości :):):) bo dość nowoczesne mi się wydaje :).

Kala, hybner ma porządne kibelki i w rozsądnej cenie. Deska nie jest za mała, taki jej urok - podkreśla kształt miski i jej styl.

Łazienka fajna :D:D:D to vives na podłodze? Zdobyły ogromną popularność i dobrze.

Baterie fajne, bardzo podobną mamy do umywalki na dole :)

Barierkę mamy na podobnej wysokości, dla nas to stanowczo za nisko :( ale zmienić już się nie da :D.

Kalu, jesteś pewna że to dobre oświetlenie do łazienki retro ? Pytam z ciekawości :):):) bo dość nowoczesne mi się wydaje :).

yokasta.....no wlaśnie specjalnie kupiłam takie proste lampki bo bo nie chce aby ta lazienka wyszla mi taka - całkiem pałacowe retro:)

bardziej ma to być łazienka w wiejskim stylu.....z dodatkami w stylu retro.....

zobaczymy co wyjdzie na koniec.........:):):)

generalnie te wszystkie wybory dają nieźle popalic.....człowiek się długo zastanawia na co sie zdecydowac....a na koniec i tak nie jest pewnien czy dobrze wybrał;)

Pocieszajace jest to, że wszystko zawsze kiedyś mozna wymienić :):):)

dziekuje emiluś:)

dawno Cie nie było na fm.....co tam porabiacie?? musze zaraz zajrzeć na Twój watek:)

yokasta zasiala u mnie niepewnośc co do lampek.....

poszukalam troche w inspiracji necie i znalazłam te lampeczki :

http://dekordia.pl/user_pliki/14142.jpg

http://dekordia.pl/?s=ugal&rodzgal=r&id_gal=50#

podoba mi się, jest prosto, uspokoilam się ;)