meg60 16.10.2011 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 spadłam z fotela....a wiesz jak trudno z takiego "uszaka" spaść?? chyba mam guza!!! NO POPROSTU CUDOWNIE!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Bartek 16.10.2011 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Gratulacje! Uśmiech to chyba nawet przez sen Wam z buzi nie znika, prawda? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 Słuchajcie.....miałam CUDNY wekend ... .....i zostaliśmy w domku na noc !!! spalismy na dmuchanym materacu....ale i tak było super:) :) I zapomniałam pogratulować zaliczonej nocki w nowym domku To Kalu nie jest już budowa, to już jest naprawdę dom.... A co się Wam śniło????? A od tej pory proszę mówić.... byliśmy w DOMU :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2011 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 oj tak...........cieszymy sie jak dzieci:):) dziękuje Wam za pochwały;) AGP......Arnika ma racje....tam bedzie stała pralka... a w tej wnece bedzie szuflada z koszem do prania.. zamontowali nam tez drzwi do spiżarki opaski wokół okien w kuchni niestety nie udało się umieścić parapetów na tej samej wysokośći co blaty kuchenne i mamy szparę: ale to nie popsuło mi humoru nawet z tą szpara kocham moją kuchnie :) ostatnio na starociach kupiłam drewniana tace, która czeka na szlifowanie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 16.10.2011 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 I zapomniałam pogratulować zaliczonej nocki w nowym domku To Kalu nie jest już budowa, to już jest naprawdę dom.... A co się Wam śniło????? A od tej pory proszę mówić.... byliśmy w DOMU :wave: Dzięki kochana Arniczko:) ....nie pamietam co mi sie śniło niestety.... padlam po północy strasznie zmeczona.....ale szczęśliwa BARDZO d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.10.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 To chyba przypadłość nas wszystkich w pierwszej nocy w nowym domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.10.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2011 hej co słychać? mieszkacie już w domku tak na dobre czy nie? bo powiem że ja jestem trochę "confused", bo myśląłm że wy już daaaawno sie tam wprowadziliście, nie mam pojęcia dlaczego tak zamuliłam pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renatamama3 17.10.2011 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kala Ślicznie ,mebelki jak u mnie jeszcze górne czekają na powieszenie ,mąż czekał aż zdecyduję się na okap i go wkońcu kupię .Powiedz mi ty masz stałe ościeżnice? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 17.10.2011 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 O rany, Twój dom jest boski, aż się ciepło robi na sercu jak się na niego patrzy, ma dusze, a u mnie dopiero podłogi na piętrze robimy. Napisz prosze gdzie zamawiałaś drzwi wewnętrzne i w jakiej cenie , pliss ))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.10.2011 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kaluś, cieszę się twoim szczęściem!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.10.2011 11:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 http://forum.muratordom.pl/%20http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gifhttp://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a035.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 17.10.2011 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Kaluś, ależ u Ciebie bajecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Cudnie, gratuluję, ale po ca ja tu przylazłam;), za chwilę muszę wracać na mój zimny plac budowy:), ale wszystko przede mną. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ida2 17.10.2011 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 kAlu macie CUDNIE!!!!!! w takim domku to ja bym cały czas czuła się jak na urlopie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.10.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 oj tak...........cieszymy sie jak dzieci:):) dziękuje Wam za pochwały;) AGP......Arnika ma racje....tam bedzie stała pralka... a w tej wnece bedzie szuflada z koszem do prania.. zamontowali nam tez drzwi do spiżarki opaski wokół okien w kuchni niestety nie udało się umieścić parapetów na tej samej wysokośći co blaty kuchenne i mamy szparę: ale to nie popsuło mi humoru nawet z tą szpara kocham moją kuchnie :) ostatnio na starociach kupiłam drewniana tace, która czeka na szlifowanie: A na oknach brakuje truskaweczek... Sprężę się jak tylko mi przyślą nici:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nata21 17.10.2011 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Podglądam od bardzo dawna, ale już nie mogę się dłużej powstrzymać i muszę sie głośno pozachwycać. Jest pięknie. Ja dwa lata temu przeżywałam emocje związane z końcówką wykańczania domku i świetnie cię rozumiem. Cieszy każda kolejna zrobiona rzecz, wnerwia kolejne przesunięcie w czasie... ale już niedługo i będziecie mieszkać w swoim domku. I nawet nie zauważycie, kiedy będzie sie wam wydawało, że mieszkacie tam od lat. Pozdrawiam i życzę wytrwałości i cierpliwości na finiszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulkowo 17.10.2011 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 cud-miód-orzeszki:)))))))))klimat jest:))))))))))ymmmmmmmmm...pozachwycam się jeszcze raz:)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.10.2011 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ALeż masz fajnie wiejsko-anielsko...bardzo mi przypomina typowe góralskie chaty, ale takie wiesz, z klimatem :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 17.10.2011 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Gratuluję pierwszej nocki w domku;) Kala,masz też tak ,że jak wracasz do mieszkania to nic ci sie już w nim nie chce robić?Ja tak właśnie miałam,im więcej już było w domu zrobione,tym bardziej mi sie mieszkanie nie podobało i nie chciało mi się już do niego wracać... hehe;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 Nadulko............własnie tak mam:( nic mi się robic juz w mieszkaniu nie chce!!!! wiolasz.......mam nadzieje, że jak urzadze i dodam meble nie będzie Ci sie kojarzyło z góralską chatą ma być wiejsko, sielsko..... ale nie na góralską nute asiulkowo......dziekuje kochana:) Nata 21.........witaj u mnie:) cieszę sie, że wpadłaś !!! powiedz, czy po dwóch latach od zamieszkania nadal domek Was tak cieszy??? gdzie mogę go zobaczyć?? masz dziennik budowy?? buziaki przesyłam dorbie.....kochana jesteś ale spokojnie.....póki co nie mam nawet na czym firanek zawiesić !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.10.2011 19:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2011 ida...............jak na urlopie powiadasz???? przecież i Ty i ja urlopy spędzamy w Chorwacji :) no chyba, że zimowy masz na myśli Ola i Jacek........niedawno u mnie tez byl plac budowy... zobaczysz jak Ci to zleci trzymam kciuki kochana!! Akuś, Alunek.............na Was zawsze moge liczyć dziekuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts