kala67 10.05.2012 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 Zgadza sie zmieniłam pokrowiec na kanapie czerwony kolor będzie gościł u nas podczas jesieni i zimy....... natomiast wiosna i lato to kolor niebieskiego i bieli:) jak znajde czas to zrobie wiecej zdjęć z salonu.... jutro niestety znowu jade na uczelnie, czekają mnie 2 zaliczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.05.2012 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 kalu, fajne życie tam macie... A ogród będzie miodzio...co piszę, już jest W piątek przejeżdżałam przez Twoje miasto i tak się szeroko rozglądałam za taką chałupką jak Wasza Amtelko.......a nie moglaś wcześniej dać znac, że będziesz przejezdżała?? z ochotą bym Cie ugościla, ja lubie gości jadąc trasą na Mazury....widać naszą chałupke:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.05.2012 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2012 zgadza sie zmieniłam pokrowiec na kanapie czerwony kolor będzie gościł u nas podczas jesieni i zimy....... Natomiast wiosna i lato to kolor niebieskiego i bieli:) jak znajde czas to zrobie wiecej zdjęć z salonu.... Jutro niestety znowu jade na uczelnie, czekają mnie 2 zaliczenia powodzenia!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 11.05.2012 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Kala,ale super zmiany u ciebie. Ogród coraz piękniejszy,już widzę jak to się wszystko rozrośnie Powodzenia w zaliczeniach,będzie dobrze,kciuki zaciskam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 11.05.2012 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Amtelko.......a nie moglaś wcześniej dać znac, że będziesz przejezdżała?? z ochotą bym Cie ugościla, ja lubie gości jadąc trasą na Mazury....widać naszą chałupke:) Żebym to ja wcześniej wiedziała, że będę tamtędy wracała i że Twoja chałupka z tamtej strony..... A to był taki spontan, że sama się dziwię ze to wszystko wypaliło Myślę jednak, że co się odwlecze to nie uciecze i ja się też odpowiednio przygotuję Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.05.2012 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 Właśnie wróciłam z Wawki pierwszy egzamin na 5 zaliczyłam, na wyniki drugiego musze czekac bo pisemny był.... jestem zmęczona okrutnie i teraz apel do młodych.......uczcie sie kiedy pora na to jest !!!!!!!!! Bo w wieku póżniejszym to poprostu masakra czuje sie po tym weekendzie jakbym przekopała łopatą pare hektarów :D:D: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 13.05.2012 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2012 GRATULUJĘ!!!! masz rację Kala ......uczcie się młodzi póki czas, bo nie znacie dnia ani godziny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2012 06:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Gratulacje !!! oj z tą nauką w późniejszym wieku to prawda, za zadne skarby nie chciałabym się teraz uczyć do egzaminów, za duża przerwa była Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 14.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Właśnie wróciłam z Wawki pierwszy egzamin na 5 zaliczyłam, na wyniki drugiego musze czekac bo pisemny był.... jestem zmęczona okrutnie i teraz apel do młodych.......uczcie sie kiedy pora na to jest !!!!!!!!! Bo w wieku póżniejszym to poprostu masakra czuje sie po tym weekendzie jakbym przekopała łopatą pare hektarów :D:D: Gratulacje! tez byłam szkole w weekend...a teraz czuję się jak koń po westernie . Dzisiaj odpoczywam w pracy:cool: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.05.2012 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 Drogie koleżanki, a czy Wy myślicie, że Ci młodzi to tu zaglądają Ile byście nie pisały, to i tak każdy uczy się na własnych błędach. Coś Wiem a ten temat Trzymam kciuki za wszystkich uczących się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 14.05.2012 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2012 A ja wyznaję zasadę, że narządy nie używane zanikają i ... staram się ciągle czegoś uczyć. Ale niestety coraz wolniej to idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 15.05.2012 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Kala pozdrowienia przesyłam ps. jeszcze raz przepraszam za zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 16.05.2012 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 (edytowane) No widze ze sielsko-wiejskie życie Ci służy!! Widzę że czas płynie Ci głównie pod znakiem odpoczywania na przemian z imprezowaniem podczas pięknej pogody:D Strasznie mi się podoba kamienny krąg na ognisko - rewelacja! I gratuluję egzaminu! Oby tak dalej - będę trzymać kciuki! I co by się nie chwaląc sama postanowiłam znów studenckie progi przekroczyć...choć wciąż biję się z myslami ... Edytowane 16 Maja 2012 przez emilus18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.05.2012 17:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 emiluś.......studenckie życie jest fajne........tylko do egzaminów trzeba sie pouczyć kawika.....nie ma problemu.....przecież wiesz AGP.....żeby mi chociaż wolno szło........ale mi wogóle nie idzie meganko, wiolasz, meg, Alunek.......dziekuje Wam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.05.2012 17:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 kilka fotek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.05.2012 17:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 20.05.2012 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kaluś ja tam mogę patrzeć na Twój domek a teraz i ogród w nieskończoność Nie oszczędzaj nam zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 20.05.2012 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Kaluś, jak uroczo u Was Czerwone krzewy na drugim zdjęciu, to co to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 21.05.2012 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 mugatko, Meganko.......dziekuje to czerwone to berberys a ja dzis mam kolejny antybiotyk i zwolnienie lekarskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 21.05.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No moja doga, to nie zwolnienie, tylko przerwa edukacyjna. Chociaż z chorobą to chyba dość ciężko się uczyć... Zdrówka życzę i pomyślności w trakcie sesji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts