kami-lla 27.06.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kala teraz to już będzie widac jak domek sie pnie do góry i zaczynają sie pierwsze rozterki:ale mały ten salon ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 07:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 ja juz odkąd zrobili wykop pod fundament to martwie sie, że domek będzie malutki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamarsz 27.06.2009 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Witam, witam Dziękuję za wizytę w moim dzienniku. Przejrzałam Twoje zapiski i widzę, że jesteśmy na podobnym etapie. Projekt macie po prostu piękny Gdy zobaczyłam fundamenty, miałam podobne wrażenia jak Ty - ten nasz dom będzie strasznie mały i będzie tam ciasno naszej czwórce (córka - 13 lat, syn - 3 lata). Pozdrawiam KOMENTARZE DO DOMKU KASI I MARIUSZA http://forum.muratordom.pl/post3450437.htm#3450437 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.06.2009 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Z tym wrażeniem tak jest......u mnie to samo było,jest i póki nie będą ściany działowe to strach pozostanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jade zaraz na budowe, zrobie jakies nowe fotki !! czy Was tez tak ciągnie na swoja budowę?? ja tylko oczy otworze to juz mam ochote tam jechać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pit79 27.06.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kala ja w sumie mam tak samo , tez tam chetnie jadę, czasem tylko prace które mam do zrobienia doprowadzają mnie do białej gorączki, jak np komin Trzymam kciuki, będę zaglądał jak idą prace. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 27.06.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 jade zaraz na budowe, zrobie jakies nowe fotki !! czy Was tez tak ciągnie na swoja budowę?? ja tylko oczy otworze to juz mam ochote tam jechać) codziennie jestem u siebie na budowie........ ..... kocham swój dom i nie moge się juz doczekac aby w nim zamieszkac!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 prace na działce posuwaja sie do przodu, Panowie tam dobrze zapier....ają trzeba ich pochwalić !! mam juz przyłącze do kanalizacji, ..koszt 50 zł/metr plus materiał http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkUDVIuN9UI/AAAAAAAADT0/qvQdIr2ROIU/s400/DSCN1698.JPG i studzienka na naszej działce http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkUDgk1gbaI/AAAAAAAADT4/UrtqBuM5sxc/s512/DSCN1699.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 27.06.2009 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 uwijacie się szybciutko !! Tak trzymać Co do płotu to rozważ zrobienie od frontu ogrodzenia tymczasowego, bo jak będzie jeszcze trzeba z czymś wjechać / a przyjedzie jakiś gamoń/ to zawsze serce mniej boli jak o coś zawadzi ... A na naszej działce to i my bywamy przynajmniej raz dziennie, choć z reguły to częściej ... wiec to chyba wszyscy budujący mają takie zboczenie. Uspokoiłam się ze nie tylko my tak mamy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 15:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kochani jaka u Was ostatnio pogoda??? ...doszłam do wniosku, że kolejne wejście na budowę nie będzie mozliwe bez dokonania niezbednego zakupu o to i on http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkY9ibRgO9I/AAAAAAAADiA/e5pVAvxMYdQ/s512/671944947.jpg upatrzyłam sobie takie na allegro i jesli nie przestanie padac to kupie !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.06.2009 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 To niezbędnik każdego budowniczego!!! A w ogóle to są niesamowite 0- muszę wejść na Allegro i poszukać coś dla siebie. Przepraszam za papugowanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kochani jaka u Was ostatnio pogoda??? ...doszłam do wniosku, że kolejne wejście na budowę nie będzie mozliwe bez dokonania niezbednego zakupu o to i on http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkY9ibRgO9I/AAAAAAAADiA/e5pVAvxMYdQ/s512/671944947.jpg upatrzyłam sobie takie na allegro i jesli nie przestanie padac to kupie !!!!! Ja na te kalosze czekałam prawie 2 miesiące, też z allegro. Ostatecznie nie doczekałam się i dostałam kasę. Ale potem już nie były mi potrzebne, bo kostka się zrobiła i błoto wyschło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.06.2009 16:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Meg.....dam Ci link do tej aukcji z kaloszkami:))Wiolasz...a Ty mi daj nick tego nieuczciwego sprzedawcy z allegro, żebym nie trafiła na tego samego !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 27.06.2009 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja tez proszę - a czy mają takie kalosze w kwiatki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.06.2009 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Bylam na Allegro i powiem wam, że są i w kwiatki, i w ciapki, i wiele innych. Niektóre są nieziemskie. Ja tez poproszę nik tego nieuczciwego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Ja nie mówię, że on nieuczciwy, może zapomniał wysłać...Kasę oddał to jesteśmy kwita.Idę szukać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.06.2009 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Mam, to Lady-fashion, bo maile były od martinusmoda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 27.06.2009 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Kala67 - To i ja już zaczynam podglądać Twoje początki Domek z bali jest super Masz już wybraną ekipę budującą? Kaloszki są super Polecam dziennik, który czytam Gajeczkowy dom z bali Czytałaś? http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=3432546#3432546 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 27.06.2009 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 Siatka to dobry pomysł, pnącze jeszcze lepszy bo daje możliwość szybkiego odsepaerowania się od wścibskich oczu Tylko poszukaj takiego co się pnie tylko w wórę, a nie pełznie...chyba że masz ochotę potem latać za nim z siekirą po całym placu Większość grodzi siatką, lepiej zostawić sobie tą kaskę na wykończenie domku, a ogrodzenie kiedyś się tam zrobi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gabi78 27.06.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2009 No hej, pobuszowaliśmy sobie z mężem po twoim dzienniku, my też jesteśmy zakochani w domach z bala i zobaczysz, że jak powstanie nasz szkieletorek nie będzie do odróżnienia od bala. My po prostu doszliśmy do wniosku,że szkieletorek będzie tańszy i będzie miał lepszą izlacyjność termiczną. Mój Piotrek jest budowlańcem i jak zaczął wyliczać ile grubości musiałby mieć bal, żeby był tak samo ciepły jak nasz to doszliśmy do wniosku, że nie stać nas na tyle drewna Klimat jednak chcemy zachować, nawet drzewo będzie w salonie naprawdę! Masz cudne zwierzaki, szczególnie to zdjęcie jak piesia miala 5 tygodni. Nasz też będzie kiedyś groźny, ale na razie straszy tylko zcęstym sikaniem Gratuluje tylu odwiedzających zapraszamy do nas pozdrawiam i jeszcze raz dzięki za wizytę w moim dzienniku, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts