Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

cholerka...Megana...to teraz mi dopiero mówisz??? :lol:

jak ja juz bluszcz pociełam i na korzonki czekam!!!!

...ale wiciokrzew jest chyba drogi?? a ja kawał plotu bede miała przeciez do obsadzenia :evil:

Hihihihi nie denerwuj się - bluszcz posadzić możesz gdzie indziej, albo wzmocnić może siatkę na samej górze ? Wiciokrzew przejdź się na działki i spróbuj poucinać gałązki i włóż do ukorzeniacza ( przy okazji zobaczysz jak wygląda już dorosły krzew) U mnie w komentarzach na stronie 5 jest zdjęcie Kasi i poniżej Kasiowa wkleiła link:

http://www.twoj-ogrod.net/images/kwiaty/wiciokrzew.jpg

dzieki za link:)

na zdjęciu wygląda fajnie, ale tez ciężko :D

chyba, że to takie złudzenie....

ciekawe jak to szybko zarasta??

bo bluszcz rośnie jak głupi :lol: :lol: dlatego go odrazu wytypowałam.

Kalu67, to pomyśl może o wzmocnieniu góry siatki, przynajmniej będziesz miała, to co chciałaś mieć :) :)

Ja muszę się zagłębić w temat, ale jeszcze nie teraz :) dopiero jak przestanie wjeżdżać ciężki sprzęt i przestaną na działkę przywozić materiały........ kiedy to będzie :roll: :roll: :D, mamy nadzieję, że już nie długo, tylko niech te deszcze przestaną padać :(

Ja odnośnie siatki. Są naprawdę dobre siatki, na których dzieci i dorośli co lato wieszają się, stają i stoją zrywając cudze czereśnie i wiśnie przez płot. I taka siatka sobie stoi prosto już 30-ty rok. Jest tylko malowana co jakiś czas. Moi rodzice taką mają. Nie wierzę, że zwykła roślinka, lżejsza od człowieka, kilku dzieci na raz już tak ją obciążają, że nie nadaje sie do niczego. Trzeba tylko zainwestować w dobrą siatkę i nie żałować.

Słusznie dobra siatka, jest myślę rozwiązaniem. :) :)

Co do winobluszczu, to też mi się strasznie podoba, tylko jest jeden ( JAK DLA MNIE SZKOPUŁ) winobluszcz ma owocki i one przyciągają ptactwo, które brudzi i o 5, 6 godzinie rano hałasuje. Więc się nie zdecyduję mimo, że baaaaardzo mi się podoba :)

Kochani jaka u Was ostatnio pogoda???

...doszłam do wniosku, że kolejne wejście na budowę nie będzie mozliwe bez dokonania niezbednego zakupu :D o to i on :lol:

http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkY9ibRgO9I/AAAAAAAADiA/e5pVAvxMYdQ/s512/671944947.jpg

upatrzyłam sobie takie na allegro i jesli nie przestanie padac to kupie !!!!!

Piękne kalosze są na http://www.deezee.pl

Mówicie o siatkach ??? Te których nie trzeba malować to powlekane!!! Są bardzo dobre . Ja taką mialam przez dziesięć lat, na poprzedniej działce. Nic sie z nią nie dzialo. Można kupić zielone, ale są też brązowe ( my właśnie taką kupiliśmy ) i czarne.