kala67 28.06.2009 16:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 cholerka...Megana...to teraz mi dopiero mówisz??? jak ja juz bluszcz pociełam i na korzonki czekam!!!! ...ale wiciokrzew jest chyba drogi?? a ja kawał plotu bede miała przeciez do obsadzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2009 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 cholerka...Megana...to teraz mi dopiero mówisz??? jak ja juz bluszcz pociełam i na korzonki czekam!!!! ...ale wiciokrzew jest chyba drogi?? a ja kawał plotu bede miała przeciez do obsadzenia Hihihihi nie denerwuj się - bluszcz posadzić możesz gdzie indziej, albo wzmocnić może siatkę na samej górze ? Wiciokrzew przejdź się na działki i spróbuj poucinać gałązki i włóż do ukorzeniacza ( przy okazji zobaczysz jak wygląda już dorosły krzew) U mnie w komentarzach na stronie 5 jest zdjęcie Kasi i poniżej Kasiowa wkleiła link: http://www.twoj-ogrod.net/images/kwiaty/wiciokrzew.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dzieki za link:) na zdjęciu wygląda fajnie, ale tez ciężko chyba, że to takie złudzenie.... ciekawe jak to szybko zarasta?? bo bluszcz rośnie jak głupi dlatego go odrazu wytypowałam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 dzieki za link:) na zdjęciu wygląda fajnie, ale tez ciężko chyba, że to takie złudzenie.... ciekawe jak to szybko zarasta?? bo bluszcz rośnie jak głupi dlatego go odrazu wytypowałam. Kalu67, to pomyśl może o wzmocnieniu góry siatki, przynajmniej będziesz miała, to co chciałaś mieć :) Ja muszę się zagłębić w temat, ale jeszcze nie teraz dopiero jak przestanie wjeżdżać ciężki sprzęt i przestaną na działkę przywozić materiały........ kiedy to będzie , mamy nadzieję, że już nie długo, tylko niech te deszcze przestaną padać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Są przeciez różne bluszcze. Nie wiem jak się nazywa , który wygląda bosko na jesieni ponieważ mu się liście przebarwiają na czerowono - chyba to winobluszcz , ale nie ręczę w tym przypadku za moją pamięć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Ja odnośnie siatki. Są naprawdę dobre siatki, na których dzieci i dorośli co lato wieszają się, stają i stoją zrywając cudze czereśnie i wiśnie przez płot. I taka siatka sobie stoi prosto już 30-ty rok. Jest tylko malowana co jakiś czas. Moi rodzice taką mają. Nie wierzę, że zwykła roślinka, lżejsza od człowieka, kilku dzieci na raz już tak ją obciążają, że nie nadaje sie do niczego. Trzeba tylko zainwestować w dobrą siatkę i nie żałować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wiolasz tamte siatki były z radzieckiej stali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Słusznie dobra siatka, jest myślę rozwiązaniem. :) Co do winobluszczu, to też mi się strasznie podoba, tylko jest jeden ( JAK DLA MNIE SZKOPUŁ) winobluszcz ma owocki i one przyciągają ptactwo, które brudzi i o 5, 6 godzinie rano hałasuje. Więc się nie zdecyduję mimo, że baaaaardzo mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 a u mnie plot bedzie z tyłu za domem i to w pewnej odległości..więc chyba te ptaszki mi o 5 rano nie bedą za bardzo przeszkadzały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 17:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A na budowie idziemy dalej...do celu:)http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkUD4vhqDvI/AAAAAAAADT8/Az3k2Z7OeD4/s400/DSCN1710.JPG http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkUD9uKZdfI/AAAAAAAADUA/MtTkXpMm4aE/s512/DSCN1711.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Wiolasz tamte siatki były z radzieckiej stali Z jakiej by nie była, to teraz też muszą być dobre. Taki wybór mamy w marketach, że na pewno są też i dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 17:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kupie dobra siatke, mocna i taka co to nie trzeba malować mąż mówił, że take są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kalu, mam nadzieję, że nie będą .................. ptaki Ci przeszkadzać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.06.2009 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 No widzisz. Mój też mówił, że takie są to są. Trzeba poszukać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 28.06.2009 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 jak małż mówi ..to są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2009 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Są druty różnej grubości my mamy 3,2 mm chyba, ale są też prawdopodobnie nawet 4mm. http://allegro.pl/search.php?string=siatka+ogrodzeniowa&category=5&country=1&gclid=CMTB1OfSrZsCFU1ApAodyS0HnQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Madziarax 28.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Kochani jaka u Was ostatnio pogoda??? ...doszłam do wniosku, że kolejne wejście na budowę nie będzie mozliwe bez dokonania niezbednego zakupu o to i on http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkY9ibRgO9I/AAAAAAAADiA/e5pVAvxMYdQ/s512/671944947.jpg upatrzyłam sobie takie na allegro i jesli nie przestanie padac to kupie !!!!! Piękne kalosze są na http://www.deezee.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.06.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Mówicie o siatkach ??? Te których nie trzeba malować to powlekane!!! Są bardzo dobre . Ja taką mialam przez dziesięć lat, na poprzedniej działce. Nic sie z nią nie dzialo. Można kupić zielone, ale są też brązowe ( my właśnie taką kupiliśmy ) i czarne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2009 19:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Meg....to ja kupie powlekana czarną Madziara... dzieki za link, zaraz poogladam kaloszki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 28.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Meg....to ja kupie powlekana czarną Madziara... dzieki za link, zaraz poogladam kaloszki:) Madziara - czy te kalosze są w środku ocieplone? Kala - My też mamy powlekaną ale zieloną, żeby wtopiła się w zieleń :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts