Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witaj Alicjo :)

Widzę, że skrzaty okienne już wypatrują pierwszej gwiazdki, będą pięknym uzupełnieniem w Twoim oknie :)

U nas papierologia nadal, jutro odbieramy mapy, bo okazało się, zę jednak te co mamy to nie te, a przecież 5 lat temu były ok :( brrr .biurokracja, ale już jutro mam nadzieje, że będzie wszystko wyprostowane i papiery złożone.

We wtorek wizyta w W-wie w CZD, juz mnie nosi z nerwów, a później to już będę chłonęła świąteczną atmosferę :)

Pozdrawiam przedświatecznie :)

JAM.....trzymam kciuki za wizytę w CZD......będzie dobrze!! :p

Jeśli planujecie sterylkę, to po 1 cieczce będzie w sam raz, 2 miesiące od dnia zakończenia cieczki. ALe idź do weta, żeby sprawdził, czy psinka nie ma ciąży urojonej. Nasza miała i jeszcze tabletki dostała, bo sie jej ubzdurało, ze mamą bedzie i mleko miała.

Ja moją sterylizowałam jak miała chyba z pięć lat ! Najpierw chcieliśmy ją dopuścić, ale narzeczony się nie sprawdził :o potem miała ciąże urojone i dlatego zdecydowaliśmy sie na sterylizację. Szkoda zdrowia psinki, może dostać raka sutka. kalu ale przed operacją zrob badania krwi ...pieskowi oczywiście!!!!

Moja Aisha, po operacji miała komplikacje. Okazalo się, że miała za mało płytek we krwi i podkrwawiała. Słabła z dnia na dzień - miała dwie transfuzje, po drugiej żółtaczkę i przez trzy miesiące kłopoty z chodzeniem ( po omdleniach ) Dostała sterydy i wszystko wrociło do normy. Ale Kalu nie martw się, moja Aisha miała "szczęście" mieć chorobę (małopłytkowość ) jedna na milion :evil: Jak w totolotka to nie można wygrać, a chorobę i owszem !!!! Od tej pory mój wet robi badanie każdemu psu przed operacją - nawet jak jest zdrowy, tak profilaktycznie.