Agatka77 12.12.2009 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Moja jamniczka to nawet po sterylizacji miała ciąże urojone...Prawie za każdym razem "była w ciąży", w końcu najpierw jej pozwoliliśmy na szczeniaki - myśleliśmy że po tym jej przejdzie, ale gdzie tam...Skończyło się cesarką, przy której zresztą musiałam asystować, bo odbywała się w niedzielę a mój tatuś uciekł do samochodu , ale ciąże jej nie przeszły. Więc przy kolejnej operacji, a miała ich sporo, została też wysterylizowana. Ale ciąże urojone jej nie przeszły, trochę może mniej spektakularne były...Niestety nie doczekała do naszej przeprowadzki, a miałam nadzieję że da radę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.12.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 UWAGA .....Wszystkich zagladających do mnie, czytających i komentujących zapraszam na licytacje : http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 I prosze sie wpisywac na macanie betonu - zrobimy imprezke "franiowke". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.12.2009 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 I prosze sie wpisywac na macanie betonu - zrobimy imprezke "franiowke". no ja mam ogromną ochote na macanie betonu u małgoś ......tylko boje sie o dojazd samochodem do Warszawy sama nie dojade niestety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Kurcze daaaaleko do małgos2 szkoda, też bym się wybrała ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 I prosze sie wpisywac na macanie betonu - zrobimy imprezke "franiowke". no ja mam ogromną ochote na macanie betonu u małgoś ......tylko boje sie o dojazd samochodem do Warszawy sama nie dojade niestety Do jakiej Warszawy? Megana, do Krakowa daleko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.12.2009 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No tak, już trochę bliżej, ale niestety to nie Wrocław Ale myślę, że będziecie się dobrze bawić i później zdasz relację, a właściwie fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.12.2009 04:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No tak, już trochę bliżej, ale niestety to nie Wrocław Ale myślę, że będziecie się dobrze bawić i później zdasz relację, a właściwie fotorelacje Z Wroclawia regularnie mam gosci, zawsze sie mozesz z nimi zabrac. Nie daj sie prosic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.12.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Siemanko Dziewczyny, no jak juz taki leniwiec jak ja, jedzie to Wy nie możecie? W koncu miałybyśmy okazję się poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.12.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 No tak, już trochę bliżej, ale niestety to nie Wrocław Ale myślę, że będziecie się dobrze bawić i później zdasz relację, a właściwie fotorelacje Z Wroclawia regularnie mam gosci, zawsze sie mozesz z nimi zabrac. Nie daj sie prosic. ....a czy leci ktoś przez Grudziądz do Małgoś ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 14.12.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No tak, już trochę bliżej, ale niestety to nie Wrocław Ale myślę, że będziecie się dobrze bawić i później zdasz relację, a właściwie fotorelacje Z Wroclawia regularnie mam gosci, zawsze sie mozesz z nimi zabrac. Nie daj sie prosic. ....a czy leci ktoś przez Grudziądz do Małgoś ????? patrzcie jaka wygodna moze z domu ma cie ktoś zabrac? Hej!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 13:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 No tak, już trochę bliżej, ale niestety to nie Wrocław Ale myślę, że będziecie się dobrze bawić i później zdasz relację, a właściwie fotorelacje Z Wroclawia regularnie mam gosci, zawsze sie mozesz z nimi zabrac. Nie daj sie prosic. ....a czy leci ktoś przez Grudziądz do Małgoś ????? patrzcie jaka wygodna moze z domu ma cie ktoś zabrac? Hej!!!! aka..........a jedziesz przez Grudziądz??? to już wyjde na obwodnice Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 18:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 pierwszy śnieg http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SyZ9MYpIsjI/AAAAAAAAFSc/E_5kBYge14g/s640/DSCN3465.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asioolkadawid 14.12.2009 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 WOW ale bajka... pięknie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.12.2009 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Piękny śnieg Kalu, ale ja go w tym roku i mrozów nieeeeeeeee chcę. Już i tak mam pietra co będzie jak przyjdzie mróz -20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.12.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ....jeszcze raz zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! ......nieskromnie wspomnę, że mozna tam nabyć.... rakiję z Chorwacji!!!! sprawdziłam osobiście.....super smak !!!! POLECAM!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 14.12.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Kala, pięknie wygląda domek w tym białym ubranku U nas też już biało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.12.2009 21:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 ....jeszcze raz zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! ......nieskromnie wspomnę, że mozna tam nabyć.... rakiję z Chorwacji!!!! sprawdziłam osobiście.....super smak !!!! POLECAM!!!!!!!!! A pociagi od Ciebie na poludnie nie jezdza? Rakija sie niestety strulam strasznie w zeszla wigilie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.12.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ....jeszcze raz zapraszam wszystkich na licytacje tutaj: http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm otwórzcie swoje serduszka i portfele kochani !!!!!! ......nieskromnie wspomnę, że mozna tam nabyć.... rakiję z Chorwacji!!!! sprawdziłam osobiście.....super smak !!!! POLECAM!!!!!!!!! A pociagi od Ciebie na poludnie nie jezdza? Rakija sie niestety strulam strasznie w zeszla wigilie. .............a bo widzisz małgoś......w wigilię to sie czerwony barszczyk pije!!! ... a nie rakije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 15.12.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 aka..........a jedziesz przez Grudziądz??? to już wyjde na obwodnice niestety! w razie czego od czego jest PKP lub PKS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts