Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

Witajcie:)

kamarsz... sama widzisz, że pomieszczenia nie sa juz takie małe! mam nadzieje, że moje też sie rozrosną gdy postawimy ściany :lol:

Ania i Bartek..fajnie mieć takiego malutkiego, słodziutkiego bobaska :lol: ja mam juz dwie nastolatki w domu.

dankaf.... przycinałam powojniki na wiosne. Ale z tym podlewaniem to róznie bywało :lol: przyznaje sie :oops:

sure.. bezobsługowych kosiarek to chyba jeszcze nie wymyslili :roll:

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Wiolasz....nic sie nie stało :lol: ja tez zapomniałam juz o tej maturze :wink:

teraz przezywamy papiery na studia :lol:

...matko, kiedy to sie skończy :o

ciagle stres :lol:

i tez ukradłam schodki od sure

http://img401.imageshack.us/img401/7748/1009487.jpg

chciałabym takie mieć przed wejściem do domu !! tylko u mnie półokrągło połozone będą :wink:

prawda, że sa sliczne?

Wreszcie wekeend !!!

mozna odpocząc, wyspac sie i nadrobic wszystkie zaległości z calego tygodnia :lol: :lol: :lol:

Mąz juz z rana pojechał na budowe, zabrał aparat , wrzuce potem nowe fotki z postepów;)

Tak bardzo spodobały mi sie schodki sure, że szukam w necie jakiś pomysłów na wykorzystanie kostki w ogrodzie. Znalazłam cos takiego:

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkYtrBAPI9I/AAAAAAAADhU/r0I3Oj8asG4/z1527895X.jpg