AGP 03.01.2010 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Ale do tej pory tylko nam zwrócono nam uwagę. W innych sklepach bez problemu mogliśmy cykać fotki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.01.2010 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Witam!!!!!!! Mamy Nowy Rok....zaczelismy juz myśleć o wakacjach... od kilku lat jeżdzimy do Chorwacji[/color][/size]http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/R4z8F6r53CI/AAAAAAAAAd0/zVfk0v6Tq3U/s512/Omi%C5%9B%20%288%29.JPG mamy tam zaprzyjażnioną chorwacką rodzine....jeśli ktoś z Was miałby ochote na niedrogie wakacje w Chorwacji to służe pomocą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 03.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Bajkowo u Was. Kala sąsiedzi to Wam zazdroszcza nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Bajkowo u Was. Kala sąsiedzi to Wam zazdroszcza nie ..ale ja nie chce aby mi ktos zazdrościł nie ma czego poprostu. Każdy buduje taki domek o jakim marzy A ja liczę na przyjacielskie stosunki z sąsiadami!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.01.2010 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć kala ! Jest jakiś efekt Wycieczki do Bydgoszczy?Coś podejrzałaś ciekawego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć kala ! Jest jakiś efekt Wycieczki do Bydgoszczy?Coś podejrzałaś ciekawego? hm........rewelacji nie ma niestety nic mnie na kolana nie rzuciło a liczyłam , że znajdę tam coś nowego!!!!! ..jedyny plus tego wyjazdu to to, że zobaczyłam jak wyglądają w realu kafelki które wczesniej wybrałam do kuchni w necie. Nadal mi sie podobają Za to nie wybrałam żadnej wanny, kabiny prysznicowej...wszystko jakieś takie podobne jedno do drugiego... w każdym sklepie to samo...... RATUNKU!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 04.01.2010 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja ,przygotowując sie do wykończeniówki przejrzałam chyba tysiące czasopism wnętrzarskich i wycinałam kartki ,gdzie spotkałam coś godnego uwagi.dopiero później szukałam materiałów w sklepach.Najpierw musisz zdecydować się na to ,co byś chciała w domku mieć .I dlatego polecam gazetki.Szkoda ,ze nie mieszkasz bliżej ,bo mam chyba tonę tej makulaturki do przejrzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amazonka22 04.01.2010 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Bajkowo u Was. Kala sąsiedzi to Wam zazdroszcza nie ..ale ja nie chce aby mi ktos zazdrościł nie ma czego poprostu. Każdy buduje taki domek o jakim marzy A ja liczę na przyjacielskie stosunki z sąsiadami!!! ale mi chodzi o taką pozytywną zazdrość. Ktoś wyjdzie na taras i popatrzy na Wasz domek i powie cudnie jak w bajce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czeeee Kala U Ciebie też tak zzzzzzimno ????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 04.01.2010 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 minus piętnaście za oknem, a ta Chorwacją kusi jakbym sie nie bała tak daleko jeździć, to może bym się skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ja ,przygotowując sie do wykończeniówki przejrzałam chyba tysiące czasopism wnętrzarskich i wycinałam kartki ,gdzie spotkałam coś godnego uwagi.dopiero później szukałam materiałów w sklepach.Najpierw musisz zdecydować się na to ,co byś chciała w domku mieć .I dlatego polecam gazetki.Szkoda ,ze nie mieszkasz bliżej ,bo mam chyba tonę tej makulaturki do przejrzenia. tak mniej więcej wiem co chce miec...........tylko tego w sklepach nie ma poprostu ale baaaaardzo Cie dziekuje za propozycje przejżenia Twoich gazetek!!! to baaardzo miło z Twojej strony!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 17:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Bajkowo u Was. Kala sąsiedzi to Wam zazdroszcza nie ..ale ja nie chce aby mi ktos zazdrościł nie ma czego poprostu. Każdy buduje taki domek o jakim marzy A ja liczę na przyjacielskie stosunki z sąsiadami!!! ale mi chodzi o taką pozytywną zazdrość. Ktoś wyjdzie na taras i popatrzy na Wasz domek i powie cudnie jak w bajce mam nadzieje, że bede razem z sąsiadami urzadzała grile na tarasiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 17:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Czeeee Kala U Ciebie też tak zzzzzzimno ????? oj Arctico......bardzo zimno!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 minus piętnaście za oknem, a ta Chorwacją kusi jakbym sie nie bała tak daleko jeździć, to może bym się skusiła ode mnie z Grudziądza jest 1500 km ale jesli ktos mieszka na południu.....to droga prawie taka sama jak nad nasz Bałtyk a pogoda murowana!!!!!!!!! http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SX9IvGB3rbI/AAAAAAAAC3c/7dnuLz-yxeM/s640/PICT0275.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.01.2010 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 minus piętnaście za oknem, a ta Chorwacją kusi jakbym sie nie bała tak daleko jeździć, to może bym się skusiła ode mnie z Grudziądza jest 1500 km ale jesli ktos mieszka na południu.....to droga prawie taka sama jak nad nasz Bałtyk a pogoda murowana!!!!!!!!! http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SX9IvGB3rbI/AAAAAAAAC3c/7dnuLz-yxeM/s640/PICT0275.JPG Ale plaży piaskowej nie ma i nie ma gdzie dziecko babek lepić. WIęc w tym roku 1500 prawie nad nasze morze muszę gonić.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.01.2010 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 oj tak wiolasz.........tam piaszczystych plaż niestety nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 04.01.2010 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dziecko jak dziecko, babki jak babki, ale pies nie mialby gdzie pohasać... Jedno z moich największych rozczarowań - jadę z dziećmi przez włoski but, docieramy na Sycylię i zagotowani jak jaja na twardo jedziemy na jej południowy brzeg... Jest kemping!... bedzie zabawa, kąpiel, cuuudownie!Wysiadamy, a tam nie tylko że kamienie... ale CZARNE KAMIENIE!!!Na nas, wychowanych na złotym bałtyckim piaseczku, zrobiło to koszmarne wrazenie. Uciekliśmy. Kala, domek cudownie się prezentuje na śniegu. Jestem bardzo ciekawa, jak wykończysz wnętrza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.01.2010 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Cześć Kochana:D Kolejne piękne foteczki Chorwacji prezentujesz... kusisz, nęcisz.... w te wakacje mamy juz plany.. ale kolejne w Chorwacji spędzić musimy!!! Domek masz BAJKOWY! Po pobycie w górach tak się "napaliłam" na domek z Bali, że kolejny taki właśnie będzie! Postanowione Buziaki:*** Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.01.2010 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 U nas też zimno okrutnie, ale jak się na zdjęcia Chorwacji napatrzę to mi od razu cieplej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 05.01.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Agatko...to specjanie dla Ciebie:http://lh4.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SAoW_PJtnnI/AAAAAAAABSg/A8Pej0YGaAk/s640/PICT0364.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts