meg60 07.07.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 Noooo!! Nóżki do baletu!! Nie chciałam głośno o tym mówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 07.07.2009 21:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2009 do baletu???? ...ale macie racje..tańczyc uwielbiam !!! choc nie koniecznie w kaloszach Powiem Wam tylko tyle.....kaloszki są bardzo, bardzo wygodne i rzucam sie w oczy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 08.07.2009 04:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 do baletu???? ...ale macie racje..tańczyc uwielbiam !!! choc nie koniecznie w kaloszach Powiem Wam tylko tyle.....kaloszki są bardzo, bardzo wygodne i rzucam sie w oczy na budowie tylko ich za bardzo nie pobrudź na tej budowie dzień doberek ps. dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 dzien doberek Dzis od rana pada !!!!!!!!!! HURA !!!!!!! ...nie trzeba podlewać Gosia-Anbudowa...dzis jest środa, szkolenie psów , zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 08.07.2009 05:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 mogę się dołączyc do hurra, bo nareszcie skończyli tynki! miłego, deszczowego dnia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 08.07.2009 05:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Cześć Cieszę się, że kaloszki dotarły Fajnie wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 08.07.2009 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Witam serdecznie ... a tym bardziej serdecznie, że my również z tych stron (a gdzie stawiacie swój domek ? jesli można wiedziec?) a na dodatek jesteśmy na etapie wyboru firmy, która postawi nam dom. Wybralismy projekt z tej samej pracowni L-72, czekamy na wycenę z firmy ZODAN. Zobaczymy czy powali nas z nóg czy będziemy może mile zaskoczeni :) Firma ta wybudowała dom naszym znajomym i powiem, ze po jego "dogłębnym" obejrzeniu bylismy mile zaskoczeni :) Czy mogę poprosić o maila na prv ile Was kosztuje wybudowanie tego domku z firmą stollux, będę wdzieczna tez chcemy poprosić o wycenę. Jakie planujecie ogrzewanie? Trzymam kciuki za "dobrą budowę" Pozdrawiam Jam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 NADAL PADA !!!!! cieszy mnie to bardzo Witaj JAM u mnie ..ciesze sie, że coraz nas więcej buduje z bala:) a Ty jeszcze w mojej okolicy:) my budujemy w Grudziądzu, a Ty gdzie??? wycene naszego domku wysle Ci na priv. sure i wiolasz.....miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.07.2009 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Czy ja też mogę z wami?????? - Huuuura!!!!! choć mnie osobiście deszcz mniej cieszy Miłego dnia !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAM 08.07.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to jo jak mawiają w Grudziądzu bo my też z Grudziądza ojejeku jaki ten świat mały !!! Balowiczki juz dwie pozdrowionka jam mail na prv. [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No to jo jak mawiają z Grudziądzu bo my też z Grudziądza ojejeku jaki ten świat mały !!! Balowiczki juz dwie pozdrowionka jam Moje korzenie wywodzą się z Kujaw. Mój tato mieszkał blisko Inowrocławia , Szymborze, a mój brat przeprowadził się do Inwrocławia i ............... też tam mówią "jo", "he" , czyli tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 08.07.2009 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 JO,JO....pamiętam!!!!! Jeździłam na kolonie ( łoj kiedy to było ) do Chełmna i tam miejscowi........chłopcy tak mówili, a my po powrociie do domów nie mogłyśmy sie tego odzwyczaić Fajne to były czasy, oj fajne!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 18:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No jo teraz sie okazuje, że każdy z Was ma cos wspólnego z moim rejonem to bardzo miłe !!! no ale najbardziej zaskoczyła mnie JAM !!!! okazuje sie, że budujemy w jednym mieście i obie z bala super niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 No jo teraz sie okazuje, że każdy z Was ma cos wspólnego z moim rejonem to bardzo miłe !!! no ale najbardziej zaskoczyła mnie JAM !!!! okazuje sie, że budujemy w jednym mieście i obie z bala super niespodzianka A to Ci rzeczywiście niespodzianka będziecie do siebie na kawusię wpadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Megana....mam taka nadzieje:) ....i nawet pomyslałam sobie, czy czasem nie znamy sie z widzeniam to by była kolejna niespodzianka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Megana....mam taka nadzieje:) ....i nawet pomyslałam sobie, czy czasem nie znamy sie z widzeniam to by była kolejna niespodzianka To jak już się spotkacie, to napisz czy się znacie z widzenia :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 08.07.2009 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 napisze i dolącze fotorelacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Fajne kaloszki to podstawa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 08.07.2009 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 napisze i dolącze fotorelacje super, też Ciekawa jestem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 09.07.2009 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 kala- ale nasza prowizorka ma juz zadatki na docelowe BO:1. zrobiona jest z tej samej siatki co docelowa,2. cały bajer polega na tym że tą siatkę przyczepialiśmy do kilku drewnianych długich na 3m. stępli/ lub też jest i kilka słupków metalowych-ale to wszystko nie jest oblane betonem tylko zakopane 50-60cm w ziemi, jak bede wiedziała i mogła to wyciągniemy stęple i słupki, wytyczymy granice dla płotu docelowego i pojdzie na niego ta sama siatka i słupki, wywalimy stęple- ew. zrobimy z nich wiate.....-altane, i tyle.......jutro podesle ci zdjecia- postaram sie dzis je zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts