Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam serdecznie ...

a tym bardziej serdecznie, że my również z tych stron (a gdzie stawiacie swój domek ? jesli można wiedziec?) a na dodatek jesteśmy na etapie wyboru firmy, która postawi nam dom.

Wybralismy projekt z tej samej pracowni L-72, czekamy na wycenę z firmy ZODAN. Zobaczymy czy powali nas z nóg czy będziemy może mile zaskoczeni :):) Firma ta wybudowała dom naszym znajomym i powiem, ze po jego "dogłębnym" obejrzeniu bylismy mile zaskoczeni :):)

Czy mogę poprosić o maila na prv ile Was kosztuje wybudowanie tego domku z firmą stollux, będę wdzieczna :) tez chcemy poprosić o wycenę.

Jakie planujecie ogrzewanie?

Trzymam kciuki za "dobrą budowę"

Pozdrawiam

Jam

No to jo :) jak mawiają z Grudziądzu :) bo my też z Grudziądza ojejeku jaki ten świat mały !!!

Balowiczki juz dwie :)

pozdrowionka

jam

Moje korzenie wywodzą się z Kujaw. Mój tato mieszkał blisko Inowrocławia , Szymborze, a mój brat przeprowadził się do Inwrocławia i ............... też tam mówią "jo", "he" , czyli tak :lol: :lol: :lol:

No jo :)

teraz sie okazuje, że każdy z Was ma cos wspólnego z moim rejonem :lol: :lol: :lol:

to bardzo miłe !!!

no ale najbardziej zaskoczyła mnie JAM !!!!

okazuje sie, że budujemy w jednym mieście i obie z bala :o

super niespodzianka :wink:

A to Ci rzeczywiście niespodzianka :) będziecie do siebie na kawusię wpadać :lol: :lol:

kala- ale nasza prowizorka ma juz zadatki na docelowe BO:

1. zrobiona jest z tej samej siatki co docelowa,

2. cały bajer polega na tym że tą siatkę przyczepialiśmy do kilku drewnianych długich na 3m. stępli/ lub też jest i kilka słupków metalowych-ale to wszystko nie jest oblane betonem tylko zakopane 50-60cm w ziemi, jak bede wiedziała i mogła to wyciągniemy stęple i słupki, wytyczymy granice dla płotu docelowego i pojdzie na niego ta sama siatka i słupki, wywalimy stęple- ew. zrobimy z nich wiate.....-altane,

i tyle.......

jutro podesle ci zdjecia- postaram sie dzis je zrobic