kala67 09.07.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 ANNNJA...czekam na fotki:) ....a u nas na budowie......ciegle leje i bardzo dobrze, nie trzeba podlewć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 nie trzeba podlewć SZCZĘŚCIARA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.07.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Amtla ... jakoś mi sie z tym deszczem udało ...tylko mam nadzieje, że nie będzie juz padać gdy przywiozą mi bale !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Od wtorku ma być cudownie. Odpowiada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 09.07.2009 21:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2009 Amtla.....czy mi odpowiada???????...poprostu rewelacja !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 04:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam z rana:) ...dzis piątek.....nadal pada !!!! i nadal jestem zadowolona wszystkim życze miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 cześću mnie od poniedziałku ma być pięknie, koniecznie, bo elewacja sie ma kończyć i w słońcu musi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 05:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Wiolasz..... mam zapewnienie od Amtli, że od wtorku pogoda będzie cudna !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.07.2009 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Chyba na pomorzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 09:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Mąż dzis robi rozeznanie w sprawie cen siatki i słupków ogrodzeniowych. ...no cóż....wychodzi na to, że z dwóch stron będę miała jednak ogrodzenie z siatki ze wzgledów finansowo-praktycznych!!! Natomiast dwie strony.. to będzie płot drewniany:) Tylko jeszcze nie podjęłam decyzji....jaki Kuźwa...podobaja mi sie wszystkie drewniane płoty i jak tu sie zdecydować na jeden?????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 10.07.2009 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 pewnie drewniany płot bedzie/ wyjdzie taki ktory wyśrodkujesz pomiedzy cena a wyglądem wizualnym!!! p.s. aby było taniej można zamowic w tartaku bez malowania i w domu malowac...,albo poszukaj lokalnego stolarza- oni to maluja wrzucajac do jakiegos pojemnika... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 10.07.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Kala, zrób każde przęsło inaczej, będzie najbardziej oryginalny płot w okolicy!.. ...a u nas piękne słoneczko. I piękny wiaterek. W sam raz na surfing! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 10.07.2009 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 A może po prostu kwestię ogrodzenia zostawić na sam koniec, kiedy dom będzie wybudowany ? Będzie wiadomo jaki typ ogrodzenia na pewno będzie pasował do tego domu ? Na razie np. jakaś prowizorka... U nas tak było, że plany odnośnie ogrodzenia miałem, ale wykończeniówka wykończyła nas finansowo i teraz ogrodzenia czeka na czas kiedy będzie gotówka i jakie będzie określi jej wielkość Ale ogrodzenie musimy mieć, bo nasz byku musi gdzieś biegać, a na wieś go nie puszczę..... samego.... bo trochę strachliwy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.07.2009 15:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Witam wszystkich!!!! W łódzkim też ładna pogoda, wszystko co kto lubi...- słońce, wiaterek i trochę deszczu. Więc kazdy z was byłby zadowolony Kala, wracając do twojego wymarzonego płotu, widziałam taki co tobie na pewno by sie spodobał. Ale oczywiscie nie miałam aparatu. Jak tylko będę w okolicy i będę miała aparat to ci je wkleje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 15:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 no to sie nakręciłam teraz Meg.....co to był za płot???????? opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.07.2009 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Pięęęęęęęęęęęękny!!! Nam sie bardzo podoba i za każdym razem jak koło niego przejeżdżamy, to zachwycamy sie. Chcieliśmy taki zrobic od frontu, ale stwierdziłam, że nie bedzie nam pasowal. On powinien zdobić do z bali, taki dom z charakterem. Jak twój!!! Obiecuje, że jak będę jechać do Tomaszowa, a będę w przyszłym tygodniu, to zrobie mu zdjęcie. Płot, oczywiście drewniany, z jasnego drzewa, ale jakiś taki inny, że nie potrafię go opisać, myślę, że będziesz musiała kalu uzbroić sie w cierpliwość i poczekac na zdjęcia. No chyba żebym jakoś spróbowała go opisać, ale muszę sie zastanowić jak to zrobić obrazowo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Meg............ a umiesz rysowac???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.07.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Umiem i to nawet nieźle, ale myślę,że nie oddam jego wyglądu. Mam do ciebie prośbę, nie widzę twoich, przykładowych płotów. Może jak je zobaczę to będe mogla wytłumaczyć w czym tkwi sedno. Gdzie je mogę znaleźć????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.07.2009 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 Meg.....tutaj sa moje propozycje:) http://www.picasaweb.google.com/kalagrud/InspiracjeBudowlane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 10.07.2009 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2009 kolorem i stylem podobny do tych: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SkYjgmeul-I/AAAAAAAADhI/dzSEzMHxq3g/s512/DSCN1582.JPG ale troche inaczej ułożone byly dechy ( nie wiem czy to tak sie nazywa ???? ) na dole były tak polożone, że nic sie nie prześlizgnie ,jakoś jeden na drugim ( a nam o to chodziło ), a im wyżej , ułożone były rzadziej. Naprawde wyglądalo to super, ale zdjęcia pokarzą to dokładniej i wszystko będzie jasne. Oczywiście slupki były dopasowane do reszty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts