wiolasz 03.05.2010 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 HejJakie szybkie tempo z tymi słupkami. Jaka siatka będzie? Pytam bo ja już po założeniu siatki a czekam tylko na front. Ale jakoś działka mi zmalała bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 03.05.2010 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Z zapominaniem ja czasem też tak mam., jak jestem bardzo zmęczona i zapracowana. Kiedyś w markecie kasjerka podsunęła mi potwierdzenie z karty do podpisu, a ja przez chwilę się zastanawiałam, co ja mam tam napisać! Kalu, mnie się podobają podjazdy i ścieżki z kamyczków, ale u siebie nie zrobiłam, bo pod górkę i podobno trudniejsze w utrzymaniu. Ale kostka kamienna mi się sprawdziła przez zimę.. A takie kratki chcialabym miec na dodatkowe miejsca parkingowe obok domu... ...i dzień dobry, u nas pada (czyli nie muszę podlewać trawnika)! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 03.05.2010 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dawno mnie tu nie było a trochę zmian jest :) tak ładnie się przed domkiem robi....... oj wszyscy teraz ciężko pracują pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2010 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 po długim wekendzie mają do nas przyjechac kolejne wywrotki z ziemią.......... .....czekam na nie ja, mój ogród i kolejne roslinki: http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9r9mtA2c9I/AAAAAAAAGBE/0mkfh473Kmc/s640/DSCN4172.JPG http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/S9sRP26MqlI/AAAAAAAAGBc/pho23HWkvcQ/s512/DSCN4171.JPG mąż dziś zamiast wypoczywać......pojechał po śniadaniu na budowe........ rozpoczął szlifowanie bali we wnątrz domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2010 16:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 dawno mnie tu nie było a trochę zmian jest :) tak ładnie się przed domkiem robi....... oj wszyscy teraz ciężko pracują pozdrawiam ja też zaraz do Ciebie zajrzę !!!! Z zapominaniem ja czasem też tak mam., jak jestem bardzo zmęczona i zapracowana. Kiedyś w markecie kasjerka podsunęła mi potwierdzenie z karty do podpisu, a ja przez chwilę się zastanawiałam, co ja mam tam napisać! Kalu, mnie się podobają podjazdy i ścieżki z kamyczków, ale u siebie nie zrobiłam, bo pod górkę i podobno trudniejsze w utrzymaniu. Ale kostka kamienna mi się sprawdziła przez zimę.. A takie kratki chcialabym miec na dodatkowe miejsca parkingowe obok domu... ...i dzień dobry, u nas pada (czyli nie muszę podlewać trawnika)! szukam jakiś inspiracji na fajny projekt podjazdu !!! Hej Jakie szybkie tempo z tymi słupkami. Jaka siatka będzie? Pytam bo ja już po założeniu siatki a czekam tylko na front. Ale jakoś działka mi zmalała bardzo siatkę mamy już zakupioną.......czarną !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2010 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 szukam zdjęc, pomysłów, inspiracji.......na podjazd do garażu i ścieżki wkoło i do domku.......... ..nie chodzi mi o wybór materiału........ale o wymyslenie ciekawego projektu............tzn. czy ścieżka prosta, czy z ukosa itd w którym miejscu ma stać śmietnik itd..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 03.05.2010 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 matriał chciałabym taki :http://www.hubeny.pl/var/plain_site/storage/images/portfolio/realizacja_polska/projekt_ogrodu_pracownia_sztuki_ogrodowej1/fragment_z_podjazdem/14357-1-pol-PL/fragment_z_podjazdem_reference.jpg http://www.hubeny.pl/var/plain_site/storage/images/portfolio/realizacja_polska/projekt_ogrodu_pracownia_sztuki_ogrodowej1/system_nawadniania/14363-1-pol-PL/system_nawadniania_reference.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.05.2010 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 No no no... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 03.05.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 mąż dziś zamiast wypoczywać......pojechał po śniadaniu na budowe........ rozpoczął szlifowanie bali we wnątrz domku Szlifowanie jest wciągające i rozumię Twojego męża. A jak człowiek wypoczywa.. Kalu ja mam coś takiego, ale pewnie to widziałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 03.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 szukam zdjęc, pomysłów, inspiracji.......na podjazd do garażu i ścieżki wkoło i do domku.......... ..nie chodzi mi o wybór materiału........ale o wymyslenie ciekawego projektu............tzn. czy ścieżka prosta, czy z ukosa itd w którym miejscu ma stać śmietnik itd..... Mamy miłą panią na forum, może znajdzie czas coś doradzić ? http://forum.muratordom.pl/showthread.php?110664-projektowanie-ogrodów-Kraków-i-okolice&p=2429622&viewfull=1#post2429622 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 03.05.2010 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2010 Hej Kalu!!! O matko! Idziecie jak burza!!! Zazdraszczam ogrodzenia Robi się ekstra! A domek... Ekhm, ilekroć na niego spojrzę, rozpływam się w marzeniach... bo ciągle mocno we mnie tkwi bal Pozdrawiam!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 04.05.2010 06:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Kaluś - ale pięknie u Ciebie będzie, i te drzewka piękne też będateż bym tak chciała, a najgorsze jest to że ja ogrodniczo to całkiem lewa jestemMuszę się uczyć...znowu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 04.05.2010 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witam wtorkowo wszystkich !!!!!!!!!! .....ależ sie dziś nie chciało do pracy wstać dostałam wiadomość, że dzis dowieźli nam kolejne dwie wywrotki ziemi!!!!!!...ciekawe czy to nam juz wystarczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 04.05.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć! ja prawie śpię za biurkiem..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 04.05.2010 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć Kaluś Gratuluję nowych roślinek! Już macie tam ślicznie a co będzie kiedy zagospodarujecie cały teren ?!?! Pięknie będzie i już !!! Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 04.05.2010 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Czesc Kala ale ty robisz piekne zakupy ,az Ci zazdroszczę tych wszystkich roslinek ja też tak juz chce brrrrrrrrrrr a tu musze tyle czasu jeszcze czekać zanim sobie kupie jakąs roslinke a przy okazji przyszłam się pożegnać bo teraz nie bede zagladac na FM wiadomo dlaczego :) i odezwę się jak wrócę no to narazicho i do usłyszenia appaapapapapappa buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.05.2010 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Cześć Kalu, całkiem spore te drzewka - zwłaszcza jak na taką cenę. Raczej nie będę kupować większych (no, może kilka), bo sporo ich chcę, a kasa jakoś nie chce się rozmnażać Też się nad klonami zastanawiam, boję się tylko tego ich rozsiewania - siewki rosną potem wszędzie - w ilościach hurtowych. Chyba że tylko klon zwyczajny tak ma, odmiany nie. Muszę się douczyć Miłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 04.05.2010 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Witaj Kaluniu !!! Nie wiem czy podawałaś link do twoich drzewek? Może nie zauważyłam! Czy możesz zapodać??? Może i ja cos dokupię - takie galante już są, to będą od razyu widoczne. Szczególnie jak ma się tak mała działkę jak ja!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sipatka 04.05.2010 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Lubię Kalu oglądać Twój domek. Dzisiaj ledwie palcami po klawiaturze stukam. Układanie waty szklanej i to na kolanach a pod sobą trzymetrowa przepaść, to akurat w moim przypadku nie jest szczytem marzeń. Kolana i łokcie mam do wymiany, ale wełna na 1/3 sufitu położona. Hmmmm co z tymi danymi o Chorwacji? Nie wiem wysłałaś i nie przeszło czy ja cosik zmalowałam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 04.05.2010 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 trochę mnie nie ma a tu takie postępy i tyle pięknych roślinek!! Aż szkoda że ja nie mam aż tak dużej działki... jak Ty kobieto masz czas na zrobienie tylu rzeczy w tak krótkim czasie?? To już niedługo chyba impreza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts