Ania i Bartek 11.07.2009 07:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Witam i dzięki za zainteresowanie postępami na naszej budowie. Wlaśnie rzucono nam bale...ale pod nogi. Więcej w dzienniku, ale damy radę przecież, prawda? Bardzo podobają mi się Twoje zdjęcia na picasa, zajrzałam z ciekawości i będę tam jeszcze zaglądać. Drewniane płoty mają mnóstwo uroku, ale jeszcze bardziej zachwycają mnie te z kamieni/łupków. Cuda! Do tego drewniana brama...i całość jak z bajki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 16:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wszyscy damy rade !!!!!!!!!! ...i Meg, i Megana, i Ania i Bartek, i my, i cała reszta !!!! damy se rade z tymi budowami!! ...bo przecież marzenia są po to by je realizować i tego sie trzymajmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 11.07.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wszyscy damy rade !!!!!!!!!! ...i Meg, i Megana, i Ania i Bartek, i my, i cała reszta !!!! damy se rade z tymi budowami!! ...bo przecież marzenia są po to by je realizować i tego sie trzymajmy kochana, to tylko jakiś etap w naszym życiu. Mówię tak, bo jak juz się zamieszka, to wcale nie jest to nic strasznego. Było, minęło, człowiek wypłukał się z kasy i trochę podenerwował. Ale traktując wszystko na spokojnie, łatwiej to przejść spokój, cisza...lotos- jak to Anjamen pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 18:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 jak tu zachowac spokój, cisze??? próbuje zrobić projekt kuchni za pomoca programu Ikea i ciągle mi sie zawiesza:( nie wiem jak dodac szafki wiszące:( i nie wiem jak to sobie na koniec zapisac w kompie wrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.07.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 kala ściągnij program Paradyża. Ja mam Ikee i jest kiepska, a Paradyż lux. Fajnie mozna wszystkie pokoje, kuchnię, łazienki urządzić. Nawet kafelki są do wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 18:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 ale chce mieć meble kuchenne z ikea, więc nie wiem czy w innym programie moge je zaprojektować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.07.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Aaaaaaa, to sorry! W tamtym programie są meble, ale czy podobne do tych z Ikei, to nie wiem. ja wykorzystalam ten program do urządzenia kuchni i łazienek pod względem hydrauliki i elektryki. Żeby później wiedziec gdzie spływy i inne, umieścić. Bardzo byl przydatny i łatwy w obsłudze. Teraz wiem jak mam ustawić meble w kuchni, bez względu na to jakie, i gdzie umieścić prysznic, bo będę miała takie bez brodzików i kabin ( mam klaustrofobię kabinową ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.07.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 kala mam pytanie. Chcę zmówić sobie.....kaloszki na Allegro i nie wiem, czy rozmiary podane sa wlaściwe??? Czyli jak 39 to .......39 ? Bo wiesz czasami są zaniżone lub zawyżone. Co prawda podają wymiar w centymetrach ( dł stopy ) ale ja kiedyś Mayce kupiłam kozaki Emo po długości stopy i były za duże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 11.07.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Meg....te kalosze, które ja kupiłam to rozmiar 41, a ja nosze 40 ..ale kalosze lepiej niech beda ciut za lużne niż ciasne, noga w tym nie ooddych więc niech luźniej ma Ale zawsze możesz zadac pytanie sprzedającemu czy rozmiarówka wypada na mniejsza lub wieksza!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 11.07.2009 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Dzięki, kupię więc 40, bo noszę 39 ale zapytać nie zaszkodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 11.07.2009 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2009 Wszyscy damy rade !!!!!!!!!! ...i Meg, i Megana, i Ania i Bartek, i my, i cała reszta !!!! damy se rade z tymi budowami!! ...bo przecież marzenia są po to by je realizować i tego sie trzymajmy Podoba mi się Twoje podejście Wpadłam na chwilę, zajrzeć co tu nowego i widzę - kaloszki ale już lada dzień 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.07.2009 06:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 andulko....ja juz nie moge doczekac sie tych górali mam pytanko....czy ktos z Was robil projekt kuchni programem Ikea???kużwa mam z tym problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 12.07.2009 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 ja w tym programie robiłam obecną kuchnię kilka lat temu, ale nie wiem, czy go nie zmienili, wtedy nie był zbyt precyzyjny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 12.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Kalosze super - ja jeszcze swoich nie zdążyłam kupic a nad morzem by sę kilka razy przydały. Kala - a czy w Ikea nikt nie narysuje Ci projektu ? Wydaje mi się że tam zawsze ktoś siedzi i projektuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 12.07.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 do Ikea to ja mam 120 km ..inaczej juz bym tam była ale poszukam czy mozna poprosic o projekt internetowo??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 12.07.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 do Ikea to ja mam 120 km ..inaczej juz bym tam była ale poszukam czy mozna poprosic o projekt internetowo??????? Dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.07.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Kala ja robiłam i nawet fajnie wyszedł. Zrobimy jutro oki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 12.07.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2009 Kala - jak chcesz to ja moge podjechac do Ikea - mam zdecydowanie bliżej Tylko bedę potrzebowała trochę danych lub scan projektu / wymiary kuchni i co byś w niej chciała /jakie meble itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.07.2009 06:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Kami-lla..... nie chcę Ci głowy zawracać i marnować czasu ..ale jeżeli byś jechała faktycznie do Ikea to z chęćią skorzystam z Twojej propozycji popołudniu wysle Ci na priv dane mojej kuchni z góry dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 13.07.2009 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2009 Kala jak możesz to narysuj mi szerokości i długości kuchni, gdzie okno i takie tam. I z jakich szafek chcesz to mieć. Postaram się to dziś zrobić jeśli chciałabyś zobaczyć to, zanim Kali-lla podjedzie. Ten program nie jest aż tak chyba trudny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts