wiolasz 26.05.2010 07:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 u mnie tez żółkną i usychają, to wina wilgoci.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 07:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 ogrodzenie jak najbardziej pasujące do całości! wilgoć pewnie swoje też zrobiła ,ale popytaj Elfirka albo innych fachowców ogrodniczych...zrób fotki.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.05.2010 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 acha.........zapomniałam dodać, że na listkach widać jakąs pajęczynke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 26.05.2010 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 a to pewnie już szkodniki się wdarły.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.05.2010 15:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 byłam w sklepie ogrodniczym:).........polecili mi opryskać środkiem o nazwie: MOSPILAN oprysk mam zrobić wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 26.05.2010 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2010 Ogrodzenie z siatki wygląda SUPER Kala fajnie będzie u WAS wyglądać te ogrodzenie drewnianez przodu domku, tym bardziej, że jakis akcent drewna, a drewniany domek -fajnie będzie się komponowało. Faktycznie te z 3 desek to dość niskie, piesek by mógł uciec;) Nu Kala już napewno jesteś ciut spokojniejsza, bo 3/4 ogrodzenia jest;) Roslinki już bezpieczniejsze . Kalu GRATULUJĘ ogrodzenia - będzie pasowało idealnie -kolorystyczne do dachówki;) Buziaki:hug: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
batata 27.05.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Poczytałam, pooglądałam... SUPER! Piękny dom, a ogrodzenie... no, no... Mnie też się takie podoba- jak ulał do domów drewnianych. Ja też planuję podobne i też z 4 dech, żeby psa nie korciło. (Mam nadzieję, że moje biedaczki dożyją wyjazdów do CHATY- stare są obydwie. Jedna (malutka) ma już 14 lat, a druga (duża) ponad 10. I ta duża szybciej się starzeje. Tylko kota mam młodego. No i syna. P.S.Firmę stollux polecali mi znajomi z Rabki czyli firma i na swoim terenie ma poważanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 27.05.2010 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witaj Kaluś ależ idziecie jak burza, piekny płot i siatkowy juz i drewniany potem przepraszam, ze tak w dzienniku, ale nie udało mi się wysłać do ciebie pw Kolezanka moja byłaby zainteresowana wyjazdem do Chorwacji- na ok 3 tygodni, 2 dorosłe osoby, lipiec lub sierpień, byłyby jakies wolne terminy? a jakie ceny? odpiszesz mi na pw? odczytać moge, nie moge pisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 jokka...........wysłałam Ci namiary na Chorwacje na priv!!! batata..........witaj u mnie taka ja -taki on......dziekuje za pochwały!! .....chciałam dzis zrobić oprysk na moje roślinki.........ale deszcz zaczął padać wrrrrrrrrrr wczoraj daliśmy do wyceny nasz dach.......... czekamy na wycene materiału oraz robocizny.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.05.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam wieczorową porą !!! Kalu czym pokrywacie dach??? Nie pamiętam czy pisałaś! Pewnie tak, ale mnie jakoś umknęło !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.05.2010 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Kalu wieczorowa porą.... czy już wybrałas materiał na pokrycie dachu?...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Kalu wieczorowa porą.... czy już wybrałas materiał na pokrycie dachu?...... Witam wieczorową porą !!! Kalu czym pokrywacie dach??? Nie pamiętam czy pisałaś! Pewnie tak, ale mnie jakoś umknęło !! Witam wieczorową porą !! ....daliśmy do wyceny Metro Shake.........ale jak znam życie....cena bedzie powalająca wstepnie ok. 60 zł za m kw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 27.05.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Witam wieczorową porą !! ....daliśmy do wyceny Metro Shake.........ale jak znam życie....cena bedzie powalająca wstepnie ok. 60 zł za m kw Kalu chyba trochę drogo.....ale się nie orientuję może to normalna cena.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.05.2010 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Cześć Kalu wieczorowa porą.... czy już wybrałas materiał na pokrycie dachu?...... Witam wieczorową porą !!! Kalu czym pokrywacie dach??? Nie pamiętam czy pisałaś! Pewnie tak, ale mnie jakoś umknęło !! Kalu chyba trochę drogo.....ale się nie orientuję może to normalna cena.... .....drogo, drogo, wiem ale co ja zrobie jak takie cos najbardziej pasuje na nasz domek??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sloneczko 27.05.2010 22:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2010 Mnie też taki płot bardzo się podobał, ale bramę mamy ze sztachet więc reszta ogrodzenia też musi być taka. Ale jest jeszcze jedna rzecz: takie ogrodzenie łatwo przekroczyć, chyba że obsadzisz go żywopłotem z róż, albo mahonii ..płot chcę obsadzić róznymi drzewkami...jarzębiną, brzozą, wierzbą, klonem..... Miałam na myśli żywopłot kolczasty, ze względów bezpieczeństwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 28.05.2010 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 28.05.2010 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dzień doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.05.2010 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 dopiero teraz odpowiadam......dzień dobry !!! dzień miałam dziś pracowity........ bylismy poogladac i wycenić okna dachowe ....... odlądaliśmy bruk, kostkę i inne nawierzchnie.... zakupiliśmy 17 świerków, 3 jałowce i 3 bluszcze... wkopalismy świerki i bluszcze.... .........niestety nie zrobiłam żadnych zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.05.2010 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Jak to wszystko urośnie to bedziesz miała busz, Kalu Dzień doberek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 28.05.2010 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2010 Witaj KALA widzę nowe nabytki drzewek .....super ....będzie pięknie!!!!! Pozdrawiam i:goodnight: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts