meg60 14.07.2009 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 A nie mówiłam, że jest pięęęęęękny i na pewno Ci sie spodoba!!!!!!!!!!!!! Nas też powalił i zawsze jak jedziemy to aż wzdychamy, że nie będziemy mieli takiego. Ale trudno, coś innego wymyślimy. Oby nam na resztę starczyło Płot zawsze zdążymy zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Meg.....a jaka jest brama i furtka w tym płocie???? sory, że jestem taka upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.07.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Mówisz i ...maszhttp://foto1.m.onet.pl/_m/204104760865daa0c17a655cb19b25a1,10,19,0.jpg furtki niestety nie było, ale myślę, że coś w tym stylu jak brama!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2009 17:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Pokazałam płot mężowi!!!!!!!!!! spodobał mu sie bardzo i powiedział, że pojedzie do tartaku zapytać o takie dechy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.07.2009 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 No to suuuuuuuper!!!! Udalo się!!!!! Tylko, żeby cena teraz męża nie przerazila Może nie będzie tak źle! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.07.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 tanio nie będzie napewno ......bo sporo metrów tego ogrodzenia potrzebujemy!!! ale....... mam nadzieje,że nie przebije cene domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 14.07.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 tanio nie będzie napewno ......bo sporo metrów tego ogrodzenia potrzebujemy!!! ale....... mam nadzieje,że nie przebije cene domku Nie może przewyższyć płot ceny domku, ponieważ inaczej nikt nie będzie się chciał budować :) Chyba , że płot, a w środku zamiast domu .......................namiot Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.07.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 kala Wszystko będzie OK. Napewno będziez miała swój wymarzony plot!!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 14.07.2009 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Dobry wieczór Fajny ten płot, taki oryginalny, po prostu idealny do domu z bali A my chyba front tez zrobimy drewniany, jakoś ostatnio koncepcja nam się zmieniła Ciekawe ile razy jeszcze się zmieni zanim go postawimy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.07.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 http://www.ajlawgifs.13tka.com/gify35/008.gif Damy radę!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2009 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 No to i u mnie zaczynają się schody Dostałam dzis rano telefon od mojego kierownika budowy!!!! Chudziak jest do dupy !!! beton nie jest równy, nie wygładzony, wystaja jakies kamienie, jak na to przyjdzie folia to sie podziurawi Trzeba na to wylać cieńką 2 cm warstwę betonu i dokładnie wyrównać, wygładzić !!!!!!!!!!!!!!!!! Jak to dobrze, że górale przywiozą dom dopiero 27 lipca !!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 15.07.2009 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 I się okazuje, że nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło..... Tak a propos opóźnienia z domem...... Dobrze, że taki babol wyszedł teraz, a nie później. U nas murarz spierniczył fundament i bale wystają poza obrys fundamentu.... Bo wziął wymiar spod piwnicy, która została wykreślona w fazie adaptacji, zamiast wymiaru spod parteru.... Przyjechały moje chłopaki, pierwszy bal przyłożyli do chudziaka i zonk.... Koniec końców wyszło tak, że zrobimy taki "parapecik" z blachy, żeby woda nie wchodziła pod drewno, a do wymiaru dojdziemy i tak przez styropian (już jest) i kamień naturalny na podmurówce (będzie, taki sam jak na kominie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 15.07.2009 06:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 O masz !! No to nieźle Ale faktycznie dobrze, że ten babol wyszedł tak wcześnie to zdążycie jeszcze przed przyjazdem bali. Jednak dobrze, że będą 27 lipca. Kurcze, że to zawsze coś musi wyleźć i nerwy psuć. Ale przecież i tak wszystko się dobrze skończy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 15.07.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 jak dla mnie to są dechy z krzywych sosen, ale faktycznie bardzo ładny!!!!!!!!! tylko nie bardzo rozeznaje co jest nad słupkami???co to za kwadraty? tylko te dechy niech ci trochę podheblują bo jak będa takie "surowe" to bardzo dużo impregnatu ci taka deska wciągnie przez te swoje "włosia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 15.07.2009 09:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 cześc ten płot jest rewelacyjny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2009 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wykonawca fundamentu juz został poinformowany, że musi zrobic poprawki!!! Powiedział, że osobiście porozmawia z naszym kierownikiem budowy i wszystko poprawi wedle jego życzenia brzmi fajnie, ale boje sie cieszyc na zapas mam do was prośbe.... znależlismy producenta siatki ogordzeniowej i chcemy zrobić zamówienie. Podał nam kilka wariantów siatki. Napiszcie z jakiego grubego drutu macie swoje siatki na ogrodzeniu i jaką wielkość oczek w siatce??? bo pojęcia nie mam jaką zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.07.2009 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Dobra, wrzucam WERSJA 1 http://img43.imageshack.us/img43/3175/kuchnia11.th.jpg http://img263.imageshack.us/img263/4494/kuchnia12.th.jpg http://img197.imageshack.us/img197/5126/kuchnia14.th.jpg http://img222.imageshack.us/img222/9278/kuchnia1.th.jpg WERSJA 2 z szafką narożną na górze Reszta ustawinia taka sama jak w wersji 1 http://img197.imageshack.us/img197/7889/kuchnia2.th.jpg oczywiscie pod oknem bedzie zlew ale gdzieś go wyrzuciłam i nie mogłam potem znaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jokka 15.07.2009 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Hej o siatce nie napisze, bo my ciągle nie ogrodzeni, a że działka spora to mysliwy o leśnej siatce, bo najtaniej będzie co do wykonawcy, z moich niewielkich doświadczeń wynika ze oni tak gadają ze zapytają a i tak robią swoje radziłabym być przy poprawkach a kierbuda macie zaufanego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 15.07.2009 12:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Wiolasz.............dziekuje za projekcik kuchni bardzo podoba mi sie ta druga wersja z szafką wisząca narożną !!! teraz czekam na uwagi i propozycje innych jokka... kierownik budowy to kobieta ale taka fest grożna !!! nasza ekipa od fundamentów, gdy dowiedziała się kto jest naszym kierownikiem budowy to powiedziała tylko: ..ło jesu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.07.2009 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2009 Witam!!! Kuchnia superowa ) Mnie osobiście też odpowiada wersja druga, z szafką narożną Oczywiście, jeśli mogę powiedzieć swoje zdanie A jeśli chodzi o siatkę, to napiszę, jak wróci mój małż. On wie jaka jest nasza siatka, ja nie pamiętam parametrów Na pewno jest wysokości 150cm. O znów zaczynam nową stronę !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts