wiolasz 17.07.2009 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Więc tak: w moim programie nie mogę zrobić, żeby łądnie wyszło bo nie mam odpowiednich mebli. Troche na paradyżu komp mi tnie ale spróbuję wieczorem. Pytanie za 100 pkt i flachę: gdzie są drzwi, na jakiej ścianie i wymiary poproszę. Czy ta wnęka też tam jest co obok kredensu?i jakiej szerokości jest barek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ANNNJA 17.07.2009 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 hejka, grubosc siatki faktycznie jest lepiej brać ta grubszą, ale z takim wielkimi oczkami 65mm. to sobie darujcie, bo w praniu sie okazuje ze to prawie 68, i z takimi wielkimi okami jest i mniej praktyczna i mniej ładna....!!my swoją oglądaliśmy wiosną 08, wybrałam 60mm. fajna, ładna, ale nie mogłam sie doczekać, co pare dni dostawca miał inny termin, wkońcu sie zdenerwowałam i zadzwoniłam do innego co miał siatke na stanie- powiedział 65mm, przyjechał, sciągnoł na kupke , ja zapłaciłam i pojechał, jak na drugi dzień rozwinełam i postawiłam i zobaczyłam te wielkie OCCZY to mialam ochote dzwonić i niech se zabiera ....., ale wtedy dalej nie byłoby ogrodzone, a tu juz dom sie sprowadził do nas...no i została, a wy dzis to macie luzik- teraz każdy na składzie ma rożne rodzaje i tylko sie pyta gdzie zawieść, a wtedy było ...same wiecie..wszystko prawie jak na kartki.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wiolasz...wysłałam Ci wymiary drzwi na priv:) a flache postawić moge zawsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.07.2009 17:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Wiadomość mam Za flachę dziekuję, ja nie piję no chyba że jogurty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 no to sama wypije Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 17.07.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Hello Na chwilkę się człowiek wyłączy a tutaj proszę ogrodzenia, kuchnie .... Kala bardzo mi się podoba ta biała kuchnia - jak dodać do tego dodatki w kolorze drewna to do Twojego domu z bali rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 kami--lla .. własnie blat kuchenny planuje zrobić drewniany troche martwie sie czy ta biala kuchnia bedzie praktyczna?? ale jedno wiem....napewno nie chce ciemnej kuchni !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mika73 17.07.2009 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 to co ładne prawie nigdy nie jest praktyczne... Więc za bardzo się nie przejmuj, tylko rób tak jak lubisz!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kami-lla 17.07.2009 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Tym to akurat się nie przejmuj. Najważnejsze aby Tobie się kuchnia podobała! Biała kuchnia moze byc trudna w utrzymaniu jak sie ma małe dzieci tak jak moje : szafki wypackane ze sladami rączek, rowerków, samochodów, piłek...jak się dwóch małych łobuziaków to juz niestety tak jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 mika73....i dlatego własnie moja kuchnia biała będzie bo lubie .......... a teraz znowu sprawa ogrodzenia zamawiamy WRESZCIE siatke na ogrodzenie wysokośc 1,50 i sprzedawca chce do tego wcisnąc nam słupki wysokości 2 m !!!!!! mój mąż twierdzi, że powinny byc dłuższe !!!! prosze o rade Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.07.2009 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 My przy siatce 1,5 m mamy słupki 2,20 m !! Jak na razie stoją bez zarzutu !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 czyli wyzsze niż 2 m !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 niewiele, bo niewiele ale zawsze 20 cm głębiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 czyli wyzsze niż 2 m !!!!!!!!! My mamy 2,30, powinny być długie, chociaż moja kierowniczka powiedziała mi ( sama się wybudowała 3 lata temu) , że szkoda, że nie zrobiliśmy podmurówki, bo za jakiś czas wmurowane słupki się poprzechylają. Trochę za późno mi to powiedziała Ale zobaczymy co się będę przejmować na zapas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a my nie chcemy robic podmurówki tylko mąz chce kupic gotowe bloczki czy płyty betonowe. Myslisz, że to starczy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pajogor 17.07.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 My mamy tzw podmurówkę prefabrykowaną, bo jakoś wygląda lżej niż wylewana a i tańsza i szybsza w konstrukcji http://lh6.ggpht.com/_hBz6YnrzoZw/ShUjPxr90dI/AAAAAAAAAoU/LqvSgvmDYd4/s400/IMG_2996.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 a my nie chcemy robic podmurówki tylko mąz chce kupic gotowe bloczki czy płyty betonowe. Myślisz, że to starczy?? Myślę, że jeśli będą między słupkami i dobrze będą się opierać, to pewnie będzie dobrze. Wiesz ja nie jestem w tym temacie aż taka biegła, więc jakiegoś specjalistę spytaj może jeszcze :) A i jeszcze jak zrobisz szczelne obramowanie tej siatki, to pomyśl o jakiś dziurach na wodę deszczową, b inaczej będzie Ci stała w ogrodzie ( koleżanki mąż, po tych dużych deszczach wywiercił dziury w murze, żeby woda spłynęła, bo wszystkie rośliny zaczęły gnić) - samo życie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.07.2009 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam, ja tam w sprawie siatki i dodatków ogrodzeniowych nie będę zabierała głosu Już jedną gafę popełnilam i na razie dość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 17.07.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Witam, ja tam w sprawie siatki i dodatków ogrodzeniowych nie będę zabierała głosu Już jedną gafę popełnilam i na razie dość Meg60, wszyscy kiedyś coś popełniają, nie stresuj się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.07.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Lipca 2009 Meg.....tam sobie własnie pomyslałam....ile metrów mają Twoje słupki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts