Arnika 22.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Może nie blisko, bo ode mnie masz ok. 200km jeszcze , ale jedziesz koło mnie.. Noooo chyba, że nie jedziesz jedynką.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.01.2011 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 I oczywiście zapraszam na przystanek u mnie i na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 22.01.2011 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Arnika.........wybieram się w okolice Nowego Sącza.........to blisko Ciebie?? Nowy Sącz jest blisko wszystkich co na południu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Nowy Sącz jest blisko wszystkich co na południu więc jeśli nie będzie sniegu i z nart nici.........to przynajmniej wszystkich poodwiedzam :) Zgłaszać sie na listę......kto chętny abym go odwiedziła???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
petervdo 22.01.2011 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 więc jeśli nie będzie sniegu i z nart nici.........to przynajmniej wszystkich poodwiedzam :) Zgłaszać sie na listę......kto chętny abym go odwiedziła???? do nas dopiero w przyszłym roku ... na razie działka pusta a śniegu nie będzie bo niedługo chcemy zacząć kopać pod piwnicę na dziś już prawie 2,5 tony stali mamy .. w końcu dom drewniany ma być chyba, że karczmę z bali odwiedzić .. to zapraszamy oczywiście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 do nas dopiero w przyszłym roku ... na razie działka pusta a śniegu nie będzie bo niedługo chcemy zacząć kopać pod piwnicę na dziś już prawie 2,5 tony stali mamy .. w końcu dom drewniany ma być chyba, że karczmę z bali odwiedzić .. to zapraszamy oczywiście Nie ma problema.........wpisuje Was na listę przyszłoroczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 22.01.2011 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 A będziesz jechać gdzieś koło Krakowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.01.2011 13:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 A będziesz jechać gdzieś koło Krakowa? tak:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 22.01.2011 15:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2011 Kaluś a ja zapraszam w moje stronki-opolszczyzna .blisko do czeskiej granicy a tam wspaniałe wyciągi.Ja nie jeżdże na nartach-niestety- ale znajomi którzy jeżdżą bardzo sobie chwalą. Wpiszesz mnie na listę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kaluś a ja zapraszam w moje stronki-opolszczyzna .blisko do czeskiej granicy a tam wspaniałe wyciągi.Ja nie jeżdże na nartach-niestety- ale znajomi którzy jeżdżą bardzo sobie chwalą. Wpiszesz mnie na listę? Bogusiu...........kochana dziękuje za zaproszenie.....ale tym razem nie bedę przejezdżać przez Twoje strony. ale może kiedyś.....z ochotą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.01.2011 11:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kalu, na śnieg chyba masz szansę. W nocy sypał, choć umiarkowanie. Ale wszędzie jest biała warstwa puchu. A w rejonach bardziej południowych podobno nawet więcej. Zazdroszczę Ci nartek, chętnie bym też pojechała, ale na razie chyba z tego nici. Za to na listę chętnych do odwiedzania z przyjemnością się wpiszę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 hej a w którą stronę się wybierasz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 hej:)jadę do Nowego Sącza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ooo przez Rzeszów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 23.01.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A tak koło mnie czasem nie będziesz przemykać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 23.01.2011 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 A do mnie Kala na pewno nie będzie miała po drodze.. .. No chyba żeeeee, wiedząc, że w Nowym Sączu śniegu nie będzie, a na górze zjazdowej w Jeleniewie na Suwalszczyźnie śniegu od metra...Kala zmieni plany! No tak se kombinuję... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.01.2011 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 oj chyba nie będzie tak źle z tym sniegiem...u mnie pada od rana i to nawet sporo już mamy jeszcze trochę i można ostro smigać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 23.01.2011 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kala, to do mnie też nie będziesz miała dużo dalej niż do Arniki,więc zapraszam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 ..bedę jechała....Toruń, Włocławek, Łódź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Kraków, Limanowa, Nowy Sącz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 23.01.2011 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Kalu, to może o Wrocek jeszcze zahaczysz :) Rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts