kala67 23.01.2011 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Moje kochane.........najchętniej to zrezygnowałabym z tych nart.......i WSZYSTKIE Was odwiedziała!!!!:) ...ale nie jade sama.......i mąż pewnie by mnie zabił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2011 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Ojjjj znam ten ból... ze mną mąż też nie chce jeździć.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 21:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 z nudów porobiłam fotki i mam zamiar powystawiać kilka rzeczy po mojej córci na allegro.... myslicie, że ktoś jeszcze kupuje używane rzeczy na allegro?? jest sens wystawiać?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 23.01.2011 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 Wiesz Kala na pewno kupują... Zobacz ile osób wystawia... Ja oddawałam ciuchy po Emilu znajomej, ale wkurzyłam się, że ona zawoziła do komisu rzeczy po Emilu... i zarabiała...,, a nawet mu czekolady nie dała. Dodam, że nie biedna dziewczyna, i że 120l worki oddałam...Też się zastanawiałam wiele razy czy czegoś nie wystawić na allegro, ale nie potrafię.... więc oddawałam ciuchy biednym np. do Caritasu albo do kościoła.... ... Inka śpi mi na kolanach, łebek na mojej ręce, nie przeszkadza jej, ze klikam i ruszam ręką, a ona śpi i chrapie... No komicznie to wygląda... Normalnie jak padnięte dziecko ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.01.2011 22:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2011 he he.....ja bym raczej mojej Almy nie dała rady wsadzic na kolana:)troszke waży !!!! http://lh3.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/TTymLGWiDgI/AAAAAAAAG8s/dwquwAJjgps/s640/PICT0647.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.01.2011 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 z nudów porobiłam fotki i mam zamiar powystawiać kilka rzeczy po mojej córci na allegro.... myslicie, że ktoś jeszcze kupuje używane rzeczy na allegro?? jest sens wystawiać?? oczywiście! żałuje, że sama tego nie robię.....choć kiedys sobie obiecałam, bo samej mi zdarzyło się już nie raz kupowaćużywane właśnie z allegro.... Alma do wyściskania!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 24.01.2011 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 Kaluś, jeśli masz już porobione zdjęcia to połowa roboty za Tobą. Wystawiaj na allegro, to bardzo proste. Na pewno znajdą się chętni. Zauważyłam też,że ludziska wystawiają rzeczy(ubrania) w kompletach i niezłe pieniądze na tym zarabiają. Ja od świąt mam przygotowane rzeczy po dzieciach i kilka moich, które chce sprzedaż. Muszę się tylko zmobylizować ,znaleźć czas... kaska zawsze przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 24.01.2011 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 tak, tak przecie na wycieczkę-wczasy trza zbierać sama musze o tym pomysleć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.01.2011 18:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 za Waszą namową .....wystawiłam sobie trzy aukcje..... zobaczymy co sie będzie działo :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A powiedzcie mi jak to się robi?????????? Kupować kupowałam różne rzeczy, ale nigdy nie wystawiałam.... Alma zmieściła by się na kolankach... Tylko czy Ty byś ją przez dłuższą chwilkę pieściła??????Posmyrkaj za uszkiem sunię :)f Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.01.2011 22:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 ..bedę jechała....Toruń, Włocławek, Łódź, Częstochowa, Dąbrowa Górnicza, Kraków, Limanowa, Nowy Sącz. Właśnie wróciłam wczoraj ta drogą z okolic Nowego Sącza:-) A miedzy łodzią a Toruniem jedzie sie 40km/godz bo asfalt spróchniał :-) zszedł płatami. jakbyscie tam jechali w nocy albo bylby snieg to uwazajcie, najlepszy spowalniacz:-) Ale mielismy ubaw, wszystkie samochody jechaly wężykiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 24.01.2011 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 A nie kładli go w sierpniu i wrześniu w tamtym odcinku... właśnie pamiętam, że kładli nową nawierzchnię i to kilometrami... To już by im się zepsuł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.01.2011 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2011 To na pewno byla nowa nawierzchnia, bo nawet pasow bialych nie miala namalowane, odcinkowo miala. Przeciez to droga krajowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 25.01.2011 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 to znów będą naprawiać i znów My za to zapłacimy, i znów w korkach trzeba będzie stać w ruchu wahadłowym.... Masakra... I pomyśleć , ze maż tą trasę latem robi co tydzień.... Znów go umęczy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 25.01.2011 17:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 1. ...wczoraj wystawiłam 3 aukcjena allego.........a dziś sprzedałam już 1 rzecz na KUP TERAZ !! zachęcona tym ......zabieram się za wystawianie kolejnych aukcji;) 2. ..miałam dziś wizytę kontrolną u kardiologa z Jagodą..........dostała skierowanie do szpitala:( ma stawić się w poniedziałek rano na 3 dni .....niby tylko badania diagnostyczne w kierunku arytmii serca......ale jednak troche się zdenerwowałam tym i martwie się 3....punkt 1 i 2 powinny być w odwrotnej kolejności......ale żeby nie zamartwiac się tym szpitalem....zajęłam się wystawianiem aukcji na dobre!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 25.01.2011 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 No to jak przez Łódź to.......zapraszam. Co prawda nie do domku ale zawsze na kawkę !!!!! A z tego co widzę to będziesz przejeżdżać koło mnie Kala zapodaj link do aukcji!! Chcę zobaczyć jak ci idzie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 25.01.2011 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2011 Kaluś zmotywowałaś mnie do zabrania się wreszcie za sprzedaż. Wczoraj prasowałam i fotografowałam ubrania po dzieciach. Jutro wystawiam:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.01.2011 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 taaa, ja wiosną wystawiałam i kurczę nie mogłam ich ostatecznie sprzedać: co rozkładałam bluzeczkę to widziałąm swoje dziecko w nim i żal było sie rozstawać..ostatecznie zebrałam wszystko i oddałam do caritasu i dla powodzian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 26.01.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 kala, szpitalem się bardzo nie martw. Dobrze, że przebadają...Mój Starszy też tak miał - okazało się, że to serduszko rosło szybciej niż jego klatka piersiowa. Trochę poćwiczył i jest oki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.01.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2011 Kaluś, niczym się nie denerwuj, będzie dobrze . Ciuszków żal by mi było się pozbyć. Większość rozdałam koleżankom, ale te takie 'specjalne', schowałam na strych. Za to chętnie pozbyłabym się wszelkich moich pierdółek, byłoby na coś nowego, fajnego Tylko jak się za to wziąć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts