Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dziś u nas na budowie ekipa od fundamentów nanosiła poprawki zgodnie z zaleceniem kierownika budowy. Teraz wyglada to tak:

http://lh6.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/SmdT30dPNpI/AAAAAAAAEAY/0m4u4-BWTIs/s400/DSCN2228.JPG

Na moje "oko" wyglada tak samo jak poprzednio :lol: :lol:

ale mąż twierdzi, że teraz jest dobrze :wink:

zobaczymy co na to powie kierownik budowy :lol:

Jeszcze jedna ciekawostka: dziś na naszej działce z krzaków wyszedł bażant :o :o

Witam po kilku dniowej nieobecności!! Ile tu się działo!!!!!! kala widzę, że niedługo będziesz wojować z ogrodzeniem. Wiesz jaka to frajda zrobić coś samemu? Nawet jak trochę nie wyjdzie lub będzie to trwało trochę dłużej niz fachowcom. Radzę, jak będziecie już wciągać drut napinający, to zróbci to za pomocą sznurka, jest łatwiej i szybciej. A szczególy podam ja będziesz chciała :roll:

Hej

wróciłam :oops:

Ja odnośnie kuchni. Nie jestem w stanie cokolwiek zrobić, bo mój komp ma za mało miejsca albo siły na programy do projektowania. niestety zacina i wywala w trakcie, nawet przy zapisywaniu na dysk zdjęć z programu. Więc sorki, ale w najbliższym czasie nie planuję zmieniać kompa wiec chyba niewiele uda mi się zrobić z tą kuchnią, żeby lepiej można było ją zobaczyć.

Wkład kominkowy z płaszczem wodnym CTM TKP 12 EkoPiano szyba płaska

producent::

CTM

Opis produktu:

Nowa linia Termokominków CTM - EKO.

Jak wszystkie produkty firmy CTM, Termokominki EKO zostały zaprojektowane i wykonane zgodnie z koncepcją 3xE:

Ekonomia – Nowa linia Termokominków to urządzenia o atrakcyjnej cenie, będące alternatywą dla gazu czy oleju opałowego, gwarantujące jednocześnie najniższe koszty ogrzewania domu.

Ekologia – Termokominek to ekologiczne źródło energii odnawialnej, wykorzystujące jako paliwo drewno, które podlega ciągłej naturalnej regeneracji i gwarantujące niski poziom emisji zanieczyszczeń do atmosfery.

Estetyka – Nowe wzornictwo zespołów frontowych Termokominków, pokrytych wybranym lakierem strukturalnym, pozwoli Państwu cieszyć się wizją okiełznanego ognia we własnym salonie.

WYMIARY

MODEL A (cm) B (cm) C (cm) D (cm) E (cm)

12 Eko Piano 72 48 90 55 28

18 Eko Piano 72 65 98 55 28

DANE TECHNICZNE

MODEL Moc znamionowa [kW] Pojemność płaszcza wodnego [l] Minimalna powierzchnia ogrzewania [m2] Średnica czopucha spalinowego [cm]

12 Eko Piano 12 40 70 20

18 Eko Piano 18 58 110 20