Arnika 26.06.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 To chyba niewygórowana cena. A jak coś schrzani to musi poprawić, a tak Wy będziecie malować i zobaczycie zonk jak pan pójdzie z kasą w świat...Z drugiej strony to oszczędność.A facet dobrze robi, z polecenia? Aaaa i kiedy Wy jedziecie do tej Chr? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 26.06.2011 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2011 dostanę szału za chwilę był Pan od lazienki.........nie moge mieć takiej wanny, jaka wybrałam bo kafelkami jej nie obuduje:( musze zmienic albo kafelki albo wanne....... nadal nie mam umywalek:( żadne baterie mi sie nie podobają powiem, że chyba dopada mnie depresja budowlana:( chyba wogóle zrezygnuje z łazienki ....optymistyczne jest tylko to, że Pan od cyklinowania.........zaczyna w poniedziałek !!! Hejka Kala wyluzuj ..... i o zadnej depresji budowlanej nawet nie wspominaj !!!! . Ja jak pewnie wiesz buduje na odleglosc ( sama ) , nigdy nie widzialam dzialki na ktorej stanal dom ( zakupy przez internet ) , nie widzialam domu na ktory wykladam k..pe kasy ( i predko nie zobacze ) , wykonawcow umawiam przez internet i telefon , materialy rowniez kupowalam ta sama droga .... czasem trafia mnie jak po 100 razy tlumacze jak ma byc zrobione ... wysylam maile z dokladnymi opisami a tutaj DUPA i wkurzam sie jak cholera ...... w zeszlym roku jak sp ..... mi kanaly od ogrzewania to bylam gotowa spakowac walizke przyjechac do Polski i wszystkich winnych zaniedbania po prostu UDUSIC !!!! golymi rekami ( przewazyl jednak zdrowy rozsadek ) . Wiec Kochana nie zalamuj sie tak latwo ... trzymam kciuki za Twoje wybory bedzie dobrze Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 27.06.2011 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2011 Witaj Kala, wierzę w Ciebie;) i na pewno coś super wynajdziesz do łazienki, a odpocząć trzeba, też tak uważam, tylko w naszym przypadku niestety w tym roku znów nie będziemy chyba mieć za co odpocząć, ale ja i tak się upieram, że chociaż kilka dni właśnie nad morzem musi być i już. Ciekawe co z tego wyjdzie?! Trzymaj się, pochwal się kabiną, a kolejnego linka odnośnie kontaktów wrzuciłam u siebie w dzienniku. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.06.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2011 dzieki dziewczyny za podtrzymywanie na duchu:) nadal przerabiam temat łazienki....... ..szukam....... przeglądam........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2011 00:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kala wanna z hydromasazem !!!! podobna planuje u siebie ..... fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.06.2011 05:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Kala wanna z hydromasazem !!!! podobna planuje u siebie ..... fajna sprawa narazie podoba mi sie kształt tej wanny.......natomiast jej cena z hydromasażem mnie troche przeraża.........i zastanawiam sie czy mi to niezbedne do zycia jest :) ....pomijam, że wszystko kosztuje dwa razy drożej iż zakładałam:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2011 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 narazie podoba mi sie kształt tej wanny.......natomiast jej cena z hydromasażem mnie troche przeraża.........i zastanawiam sie czy mi to niezbedne do zycia jest :) ....pomijam, że wszystko kosztuje dwa razy drożej iż zakładałam:( Moze niezbedne nie jest ..... ale pomocne .... wymasuje Ci " stare kosci " lezysz sobie Kochana u siebie w domku i korzystasz kiedy chcesz ..... nie wiem jak Ty ale ja unikam publicznych basenow i kapiacych sie w nim DZIADKOW !!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.06.2011 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Moze niezbedne nie jest ..... ale pomocne .... wymasuje Ci " stare kosci " lezysz sobie Kochana u siebie w domku i korzystasz kiedy chcesz ..... nie wiem jak Ty ale ja unikam publicznych basenow i kapiacych sie w nim DZIADKOW !!!!! Oj!!!.... cóż DZIADKI winne, że się starzeją? Im też się coś od życia należy...... a ja tam podziwiam DZIADKÓW, którzy są aktywni mimo wieku..... Pozdrawiam - budująca w wieku wielu BABĆ I DZIADKÓW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Edyta M 29.06.2011 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2011 Oj!!!.... cóż DZIADKI winne, że się starzeją? Im też się coś od życia należy...... a ja tam podziwiam DZIADKÓW, którzy są aktywni mimo wieku..... Pozdrawiam - budująca w wieku wielu BABĆ I DZIADKÓW Spoko MEG60 mam na mysli dziadkow ktorzy do basenu wskakuja , zeby sie w nim UMYC !!!!! bo nie korzystaja z wanny we wlasnej lazience ... starosc to pewnie fajna rzecz .... mniej fajna rzecza jest juz jak 90 letnia staruszka prowadzi samochod i akurat Tobie przychodzi za nia jechac !!!! bez mozliwosci wyprzedzenia pojazdu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.06.2011 04:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Sie witam bo dłuższym niepisaniu, ale usprawiedliwiam sie ze jestem na bieżąco Ogród i warzywa troche mnie wciągnął i takie tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 30.06.2011 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2011 Cześć Kaluś Benio został sprzedany już w lutym, w tzw. międzyczasie kupiliśmy działkę, odebraliśmy projekt indywidualny, jutro składamy dokumenty do pnb .... i ruszamy z nową budową 1 września Twój domek jak zawsze cudny! Ogrodzenie bomba a białe płyteczki na ściany do łazienki bardzo mi się podobają!!! P.S Kaluś tak nas zachęciałaś,że 3 września śmigamy do Chorwacji ( musieliśmy właśnie wtedy w konretne miejsce) myślisz,że jeszcze będzie ciepło ??? Buziaki :*** A to nowy dziennik http://forum.muratordom.pl/blog.php?146806-Do-dwóch-razy-sztuka...-czyli-budowanie-uzależnia-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 01.07.2011 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 Witaj Kaluś Eeeeeeeeeee nie taki diabeł straszny jak go malują, zobaczysz, ze potem bedziesz sie smiała z tego a siedząc przed kominkiem będziesz z męzem wspominać ile to nerwów Was kosztowało itp. Każdy z nas przechodzi to samo, dlatego powiadają, że wykończeniówka domu - wykańcza:rotfl:. Mnie osobiście wykończy zastój, ale co zrobić, sama reszty nie porobię, Misiek jak przyjedzie to na 3 - 4 dni i wraca, gdzie jest jak zwykle full innych załatwień. Byłam strasznie napalona, bo inaczej ująć nie można na wannę z hydromasażem, ba mam wrazie zmiany decyzji gniazdko ukryte pod swoją skromną, niedrogą wanną. Ostatnio widziałam maty do wanny do hydromasażu, takie jakie mają w specjalnych ośrodkach i sanatoriach, pomyslałam, że super rozwiązanie, więcej bąbli, różne tez funkcje. Także jak ktoś chce mieć wannę np. w takim kaształcie i masaże to rozwiązanie ma. Kaluś napewno cosik znajdziesz:hug:Głowa do góry, wypoczniesz w Chorwacji, chyba, ze tam będziesz śmigać po sklepach:rotfl:. Pozdrawiam ciepło:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 01.07.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2011 szerokiej drogi i wspaniałych wakacji Kaluś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2011 10:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Od dzis mam urlop !!!!!!! Jutro wyjeżdżamy do Chorwacji.......własnie biegam po domu, pakuje, mieszkanie wyglada jakby tajfun przeszedł musze jeszcze lecieć do mista na ostatnie zakupy..........na działce wkopać pare roślinek.......zrobić paznokcie przed wyjazdem.....i pare innych rzeczy;) Pochwale sie, że specjalnie na wyjazd zafundowaliśmy sobie nowy apartat fotograficzny Nikon D5000.....i mam zamiar na wakacjach narobić mnóstwo zdjęć !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 02.07.2011 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Ooooo taki aparacik toi ja bym chciała..... Powolutku Kaluś z tym pakowaniem.... najważniejsze jest być wypoczętym. bo po co wsiadać za kierownicę w trasę zmęczonym na maxa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 02.07.2011 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Kaluś, super aparat. Zazdraszczam wakacji i zdjęć -milej zabawy i po powrocie koniecznie pokaż! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 02.07.2011 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 Nie uwierzycie..........mam dreszcze i grypa mnie rozbiera ....wzięłam gripex max i wchodze do wyrka !!!!!!! nieźle rozpoczęłam urlop buuuuuuu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 02.07.2011 21:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 buuu To zdrówka życzę kalu, a niebieski to Nobiles, Pory roku, kolor burzowy (najciemniejszy) pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 02.07.2011 22:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2011 oj,oj ...ZDRÓWKA !!!!! i udanego urlopu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.07.2011 07:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2011 Zdrówka Kaluś, zdrówka A tak swoją drogą to spakowana, rośliny wkopane, pewnie zamęczona....? I czy już w drodze czy jeszcze? Bo na FM Cię widziałam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts