kala67 23.07.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 ja tam swoje wiem i już Po powrocie z urlopu zastaliśmy straaaaaaaaaaasznie zarośniętą chwastami działke dziś mieliśmy zamiar od rana zająć się ogrodem......kosić trawę, wyrywac cwhasty......ale nic z tego.....pada deszcz Jesteśmy też na dzis umówieni z Panem od cyklinowania i lakierowania podlogi......Pan robil nam podlogi przed urlopem......teraz okazało sie, że podloga jest do poprawki......widac smugi i są widoczne jakby niedomalowane kawałki podłogi mam nadzieje, że dojdziemy z Panem do porozumienia Dzięki Neli odnalazlam swoje projekty kuchni na stronce Ikei:) dziekuje Neluś ...............ale oczywiście nie potrafie ich tutaj wstawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.07.2011 08:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 projekt :http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 23.07.2011 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 jakie fajne wakacyjne zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.07.2011 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 projekt : http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm Ja nic nie widzę buuuuuuuuuuuuu!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.07.2011 19:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 Ja nic nie widzę buuuuuuuuuuuuu!!!! bo guła ze mnie..........i nie potrafie wkleić tutaj projektu kuchni:( musze znowu Nelcie o pomoc poprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 23.07.2011 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 projekt : http://kitchenplanner.ikea.com/PL/UI/Pages/VPUI.htm Witanko:) Kalu ale ja tu żadnego projektu nie widzę ...hm...próbuj może się uda ,bo ciekawa jestem!!! Pozdrowionka!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 23.07.2011 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2011 bo guła ze mnie..........i nie potrafie wkleić tutaj projektu kuchni:( musze znowu Nelcie o pomoc poprosić ja jak zrobiłam projekt to zrobiłam " zapisz jako" i zapisywałam sobie na pulpicie, a potem w foto albumie. Z stamtąd juz do dziennika jeden krok.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 05:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Witam z rana:) Trzymajcie kciukasy aby dziś nie padało u nas !!!!!!!!!!!!!! Działke musimy przecież skosić...........bo zarosło przez ten urlop i trawa do kolan............a chwasty jeszcze wyższe :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 07:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 (edytowane) Dzieki Wiolasz udało mi sie jakoś skopiować projekty kuchni Teraz czekam na Wasz opinie !!!!!!!!!!! Spawa dotyczy lewego boku kuchni - pod oknem. Prawa strona kuchni w obu projektach jest taka sama. Projekt 1: w tym projekcie mam od prawego rogu - idąc w lewo szafke narożną, potem zlew, zmywarke, szuflady i wyspe. Ten projekt mi sie podoba, pasuje mi, ale w rogu między zlewem i płytą grzewcza mam mały blat roboczy:( Projekt 2: Tutaj od lewej mam szafke rogową, waskie półeczki na wino, zmywarke, zlew, szuflady i wyspe. Teraz powstał duży blat roboczy i bateria wypada akurat miedzy oknami - będzie mozna je calkowicie otwierać!! Problemem jest tutaj szerokość półki na wino....ma 20 cm.....a tam jest miejsce na 26 cm............zostaje nam więc tam szczelina:( mąż mówi, żeby zrobić taką półke u stolarza na wymiar.......... a ja mam już mętlik w głowie:( Edytowane 24 Lipca 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Chciałam drugie zdjecie wklić przerobione, ale to durne forum ma jakies popieprzone opcje i nie mogę drugi raz wkleić z komputera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Mam, udało sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 08:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 dziękuje Wiola za pomoc !!! i co myślisz o tych projektach?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Projekt w porządku, nie przyglądałam się bardzo mocno, ale szczerze to na pierwszy rzut oka jest mało miejsca za krzesłami. Moze być problem przy siadaniu. A szafkę faktycznie warto zrobić u stolarza, szkoda tracić miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 wiem, wiem, że za krzesłami jest zbyt ciasno.....zapomnialam napisac, że wyspa jest za duża i ostatecznie chyba zamowimy inna wyspe u betib Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.07.2011 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jakby ją trochę zmniejszyć albo przekręcić moze w prawo, bliżej srodka, byłoby więcej miejsca po lewej.Nie wiem czy dobrze myśle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 Jakby ją trochę zmniejszyć albo przekręcić moze w prawo, bliżej srodka, byłoby więcej miejsca po lewej. Nie wiem czy dobrze myśle. moim zdaniem ta wyspa jest stanowczo za duża.....czytaj za szeroka:) musze mieć coś mniejszego:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 24.07.2011 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 kala ja widze to tak jedne uklad podobny do tego co mam ja i juz Ci mówie ze miedzy zlewem a kuchenka na blacie od szafki naroznikowej to ja tylko kawe robie malo miejsca .... zlew na srodku jest lepszym rozwiazaniem kuchnia podobna jak u mnie, a co jest dalej ? na przeciw okna ? ja tez tak planowalam jak Ty ze bedzie taka wyspa ( ale ja chcialam z szafek ,zeby pakowna byla) ale wlasnie malo miejsca dla krzesel bylo no i zrezygnowalam .....sa szafki - wolalabym stary kredens, ale to juz wiesz .....ja zastanawiam sie czy nie da rady u Ciebie dac tam szafek lub wlasnie kredensu (czyli jak u nas jest ) a wyspe postawic na srodku ?? moze sie zmiesci co ???? napisz co jest na tej scianie za drzwiami, czy sa drzwi jak w planie czy tylko otwór na drzwi....jezeli ta sciana jest wolna to moze tam cos wstawic ? wyspe mozna zrobic ale uwazam ze jezeli to sa wszystkie szafki w kuchni to powinnas cos dobrac jeszcze mozesz kupic " na wyspe" szafki z mniejsza glebokoscia, zabudowac je tymi panelami ,dac blat i tez będzie wyspa.....z szafkami . my mozemy cos dla was zrobic ale uwazam ze blat obowiazkowo z ikea- musi byc to samo inaczej bedzie lipa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 te drzwi po prwej sa do spiżarki te po lewej to wyjście do hollu pomiedzy mam własnie miejsce na jakis kredensik:).....ale to jakby w przyszłości....jak kasy starczy dlatego wyspe z krzesłam chce właśnie po lewej stronie przy ścianie. ....zastanawiam sie nad tym co napisałaś.....wyspa z szafek.....widziałaś juz u kogoś cos takiego??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 24.07.2011 09:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2011 taki pomysł dostałam od Kortteg: http://forum.muratordom.pl/redirector.php?url=http%3A%2F%2Fkitchenplanner.ikea.com%2FPL%2FUI%2FPages%2FVPUI.htm%3FLoadDesign%3D7aee59946cc2404eb808533a8416a50b%26UIContext%3DKitchen%26IsSharedDesign%3D1 a betib mi podsunela pomysł na brakujące cm miedzy szafkami - zaślepki ! jak dobrze, że jest FM !!!!!!!! :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts