Megana 26.07.2011 11:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kalu, ja jutro też idę do pracy ( 1 dzień po 2 tyg. urlopu) i też już mi serce wali na myśl o wgryzieniu się w pracę pewnie ze 100 e-maili do odczytania i zadania - oczywiście wszystkie pilne i na wczoraj, a najlepiej na przed wczoraj. Ale to tylko.......................... praca. Myśl o tym co miłe, a o tych nie miłych chwilach szybko zapomnisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OlaiJacek 26.07.2011 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Witaj Kalu pourlopowo, ależ świetne wakacje mieliście! Super zabawa na zdjęciach! A ja się pochwalę, pomimo że mój mąż nie może sobie pozwolić na wakacje - a przynajmniej tak twierdzi;), to przynajmniej ja pojadę nad moje ukochane morze. Zaprosili mnie Rodzice na wczasy, więc mam nadzieję, odpocznę. Ależ mi się marzyły długo wakacje. A Ty po urlopie masz power i od razu do dzieła się zabrałaś. Kuchnia zapowiada się super, nie mój klimacik, ale wszystko u Ciebie gra! I o to chodzi. Będziesz miała wymarzony kącik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 26.07.2011 19:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kala, widzę że Splitu nie zburzyli od czasu mojego pobytu Piękne to zdjęcie robione wieczorem, zachwyca. Mógłby ten urlop być dłuższy, co? ech, chyba każdy tak wzdycha. Jak tam ogród, skosiłaś wreszcie, czy mam przyjechać? Umawiaj się z Aką na przyjazd do mnie i Meganę namówcie, bo zestresowana pracą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2011 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Hej, ale w sensie 1 dzień po urlopie? To zawsze tak jest, z czasem rutyna wróci i każdy dzień wydaje sie taki sam ...własnie tej rutyny sie boje Kala jaka z Ciebie laska.....nogi długie jak cholera.....piękne zdjęcia z wakacji. A kuchnia zapowiada się superowo.... w sprawie kuchni.....ciągle jeszcze myśle;) Dasz radę!!!!! Silna babka z ciebie.....budujesz dom, pamiętaj!!!!!! Jak tam dzisiaj? Lepiej??? dzis troszke lepiej.....miałam tylko dwa przypadki Kalu, ja jutro też idę do pracy ( 1 dzień po 2 tyg. urlopu) i też już mi serce wali na myśl o wgryzieniu się w pracę pewnie ze 100 e-maili do odczytania i zadania - oczywiście wszystkie pilne i na wczoraj, a najlepiej na przed wczoraj. Ale to tylko.......................... praca. Myśl o tym co miłe, a o tych nie miłych chwilach szybko zapomnisz u mnie w pracy mało jest miłych chwil niestety...... Witaj Kalu pourlopowo, ależ świetne wakacje mieliście! Super zabawa na zdjęciach! A ja się pochwalę, pomimo że mój mąż nie może sobie pozwolić na wakacje - a przynajmniej tak twierdzi;), to przynajmniej ja pojadę nad moje ukochane morze. Zaprosili mnie Rodzice na wczasy, więc mam nadzieję, odpocznę. Ależ mi się marzyły długo wakacje. A Ty po urlopie masz power i od razu do dzieła się zabrałaś. Kuchnia zapowiada się super, nie mój klimacik, ale wszystko u Ciebie gra! I o to chodzi. Będziesz miała wymarzony kącik! to sobie wypoczniesz nad morzem......zasługujesz na te wakacje:) Kala, widzę że Splitu nie zburzyli od czasu mojego pobytu Piękne to zdjęcie robione wieczorem, zachwyca. Mógłby ten urlop być dłuższy, co? ech, chyba każdy tak wzdycha. Jak tam ogród, skosiłaś wreszcie, czy mam przyjechać? Umawiaj się z Aką na przyjazd do mnie i Meganę namówcie, bo zestresowana pracą Toluś......przyjechałabym do Ciebie choćby dzis:)........ale kiedys napewno Cie odwiedzimy !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2011 19:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Dla relaksu wstawiam dalesze fotki z wakacji w Chorwacji.... rafting: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 26.07.2011 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 ła......niezła atrakcja.....szalona rodzinka z Was....i tak trzymać...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2011 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Polecam każdemu taką przygode............zapominasz o budowie :) ta w białym kasku to ja :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nadulka 26.07.2011 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 Kala , ja to bym się chyba nie odważyła na taką ekstreme hehe:)chyba wolałabym zostać w roli fotografa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 26.07.2011 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2011 kala, ty szaleńcze jeden! :DEeeeeeeeekstra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2011 03:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Ależ Ci zazdroszczę takiego odpoczynku...Spłynęłabym tak..hmmmm PS. czas wracac do rzeczywistości jak kuchnia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.07.2011 03:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Kuchnia zaplanowana......nic tylko jechac do Ikei i dokonać zakupu Niestety musze sie z tym wstrzymać bo od wczoraj Pan u nas robi poprawki podłogi......szlifuje, maluje itd... Mam nadzieje tylko, że po tych poprawkach podłoga nie bedzie do poprawki !!!!!!!!!!!!! .....powoli dostaje szału:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2011 03:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 POprawka poprawki już nie jest poprawką już jest "tym czymś" właściwym co ma byc :D:D Będzie dobrze. Jak tak wzajemnie będziemy się pocieszać, to jakoś dotrwamy do końca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.07.2011 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 Chyba wiedziałam co mnie dzis czeka..........bo już od 4.30 spać nie mogłam:( ...mam totalnie spieprzone podłogi !!!!!!!!!!!!!!! Pan od cyklinowania odwalił bubel zamiast równej, gładkie i pieknej podłogi................mam góry, doliny i zacieki:) Pan dzis poprawiał, próbował doszlifowac nierówności.............ale wyszło jeszcze gorzej:( Mój mąż stwierdził, że trzeba wszystko raz jeszcze wycyklinować!!!!! szlag mnie trafia bo Pan powiedził, że on może wycyklinować...........ale malować nie będzie:((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 o cholercia.... a dlaczego nie pomaluje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 27.07.2011 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 :bash:ja p.....na etapie budowy i wykończeniowym też tyle pseudo fachowców miałam:mad: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 27.07.2011 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2011 u mnie właśnie hydraulik robi poprawki po fafofcu.... mąż jak zobaczył ile zmarnował materiału, to o mało go szlag nie trafił!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2011 05:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 najgorsze jest to , że przed urlopem nam to robił......podłogi świezo polakierowane, z daleka - bo wejśc nie było mozna - wydawały sie piękne!! Pan kase dostał 1700 zł,a my pojechaliśmy na wakacje..... Po przyjeżdzie gdy weszliśmy do środka okazało sie, że są niezbędne poprawki.... Wczoraj Pan przyszedł na poprawki......tu podszlifował, tam zamalował....i wyglada jeszcze gorzej:( podłoga fatalna:( Mąż kazal to wszystko raz jeszcze wycyklinować do surowego drewna... umowy nie mam żadnej spisanej z Panem.........czy moge żądać zwrot choćby 500 zł ??? Przecież musze teraz zawołać drugiego fachowca i mu zapłacić !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2011 05:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 o cholercia.... a dlaczego nie pomaluje? no....i Pan jeszcze powiedział, że jak ponownie wycyklinuje, to juz malował nie będzie.........ponieważ nie mamy zwykłego lakieru do parkietu z marketu, którym Pan zawsze maluje, tylko sobie wymyślamy najpierw bielenie podłogi czymś dziwnym, potem lakier półmat.....itd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2011 06:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 No ale jak nie umie innym malować to mógł od razu powiedzieć ze nie zrobi tym bo np. nigdy nie robił..Z tym zwrotem kasy to wiesz jak jest..rzadko kiedy oddają bo nawalili.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 28.07.2011 07:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2011 Kalu tak to jest z tymi "fachfcami".Myślę,ze powinnas żądać zwrotu części pieniędzy a jak nie..to postrasz go zgŁOszeniem do US. Serio! Oni wszyscy bazują na tym,ze my odpuszczamy a oni dalej partolą robote.Nie ma się co szczypac.My mielismy podobnie,tylko ze nie zapłacilismy końcówki.Stefanek straszył że się poskarzy itd. Ale jak kolega,który go nam polecił wypunktował mu wszystko-brak dotrzymania terminu,usterki,praca na czarno w czasie bezrobocia i powiedział.że kłopoty to on dopiero będzie miał,Stefanek odpuścił.Musimy byc bardziej stanowczy,bo nasze pieniądze na ulicy nie leżą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts