wiolasz 13.08.2011 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Fajnie już,A to wc to nie za niskie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gasol 13.08.2011 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 tylko mi nie piszcie, że nie są brzydkie [..] te duże zielono-brazowe kwadraty sa paskudne poprostu!!!!!!!!! Czesc, zajrzalem do Twojego dziennika chyba pierwszy raz, bo bylem ciekawy, jak z bliska wygladaja opaski na okna. Zobaczylem tez ten wpis o plytkach. Wg mnie powinnas zakombinowac z kolorem szafy, wieszaka, czy tez co tam bedzie w wiatrolapie. Sprobuj przylozyc do sciany i plytek cos w kolorze czerwonym, podejrzewam, ze moze bedzie to ciekawy efekt. A moze jakis inny kolor? Ewentualnie jakis chodniczek/wycieraczka pod nogi w jednym ladnie komponujacym sie kolorze. To tyle, ja sie nie znam, ale tak sprobowalbym zrobic:-) Pzdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 13.08.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 A jak Ci się znudzi, to połóż agrowłókninę, a na nią albo korę, albo kamyczki, bo i tak w końcu to zrobisz. Ja też lubię dłubać, ale odrastają te chwaściska w takim tempie , że nie mam czasu na inne przyjemności, trawki fajne Meganko....oczywiście mam w planie położyc kore.....ale dopiero na wiosne....zobaczymy co przezyje, a co zmarznie Kala, pięknie domek wygląda z opaskami! Płytki nie są takie złe, to tylko mały wiatrołap. A co zrobisz jak ci się tak bardzo nie podobają? dorbie....miałam chęć wymienic te płytki:( i pewnie bym to zrobiła...tylko nie mam na co:( nic innego nie moge znaleść a jak mam wydac kase na cos co znowu okaże sie klapą??? ..chyba dam sobie czas............. Fajnie już, A to wc to nie za niskie? Wiolasz........... nieeeeee wchodzi sie swobodnie, jeszcze nad głowa jest sporo miejsca:) Czesc, zajrzalem do Twojego dziennika chyba pierwszy raz, bo bylem ciekawy, jak z bliska wygladaja opaski na okna. Zobaczylem tez ten wpis o plytkach. Wg mnie powinnas zakombinowac z kolorem szafy, wieszaka, czy tez co tam bedzie w wiatrolapie. Sprobuj przylozyc do sciany i plytek cos w kolorze czerwonym, podejrzewam, ze moze bedzie to ciekawy efekt. A moze jakis inny kolor? Ewentualnie jakis chodniczek/wycieraczka pod nogi w jednym ladnie komponujacym sie kolorze. To tyle, ja sie nie znam, ale tak sprobowalbym zrobic:-) Pzdr. Gasol..........dziekuje za wizyte i rady:) Ty jestes u mnie pierszy raz................a ja u Ciebie bywałam jeszcze zanim zaczęłam budować swój dom:) ....masz piekne schody, ogrodzenie i kostke wkoło domku!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 13.08.2011 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2011 Uff, super że dasz sobie czas. Zobaczysz ze jak będziesz juz używac to ci sie opinia o nich zmieni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 06:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Przestaje sie użalać nad tymi płytkami we wiatrołapie !!!!!!!!!! ....daje sobie czas.......narazie niech leżą.......a my wykanczamy reszte domu.......... Albo sie do nich jakoś przekonam ............albo nie .....i wtedy wymienie !!! czas pokaże :) Prace posuwaja sie do przodu i to mnie cieszy..... klatka schodowa wyglada tak: dojedzie jeszcze maskownica nad drzwiami oraz boczna ścianka między wc a schodami... wtedy zamowimy jakąś poręcz.....bo chciałam zobaczyc najpierw jak to wyglada po zamontowaniu Nie chciałam żadnych ozdobnych poręczy czy tralek.....bo nie grałyby z ogólnym klimatem mojego wiejskiego domu.... na pieterku zamówilam barierkę takim stylu jak mamy na balkonie: uważam, że wyglada dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.08.2011 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Pieknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 14.08.2011 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Łaaaałłłłłłł jakie zmiany A płytek nie masz bardzo dużo to i zmiana nie zrujnuje Was za jakiś czas, skoro nie możesz się do nich przekonać.... Jak dojdą płaszcze, buty, kapcie i zrobi się " tłoczno" to z czasem ich nie zauważysz.... Ja szczerze to bym drewnopodobne położyła u Ciebie... jakiegoś stonwooda ( chyba jakoś tak się pisze) ale i tak najgorzej nie wyglądają. A okna jakie masz ładne i jakie parapety i opaski.... O schodach o poręczy nie wspomnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 14.08.2011 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 opaski w oknach rewelacja nad płytkami nie ma co płakac..ile tam masz metrow ?? to nie powinien byc problem zeby to wymienic.uwazam ze skoro jestes na nie to lepiej zmienic i miec świety spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 zmienic to zaden problem...........tylko nie mam na co zmienić !!!!!!!a nie chce na szybko sie decydowć....bo znowu kaszana wyjdzie:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
betib 14.08.2011 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 moze uda mi się jutro policzyc ile zostalo tych plytek z naszej budowy.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 14.08.2011 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Fiu, fiu....Kala jakie zmiany!!!! Wszystko piękne i z klimatem!!! Opaski, schody, poręcze.....a nawet nieszczęsne płytki Arnika dobrze napisała....jak wypełnisz wiatrołap sprzętami, kurtkami, butami...itp, wszystko się zmieni i płytki będą mało widoczne.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.08.2011 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Hej! Te opaski to sama wymyśliłaś, czy były już w projekcie??? Wyglądają jakby musiały tam być, po prostu super! Płytek wiatrołapowych nie zmieniaj:no:... nawet jak już będziecie mieszkać to nie będzie to jakimś strasznym remontem wymiana ich. A i tak gwarantuję, że zginą w tłumie:p. Jak nic nie ma to patrzysz na podłogę... Ps. w ostatni weekend sierpnia jesteście na budowie, tfu co ja bredzę... jesteście w domku??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 17:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 dorbie, Arnika, meg........dziekuje betib......sprawdź prosze Arctica...........napewno będziemy, a co???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mąż zamontował wszystkie parapety zewnetrzne i domek wyglada teraz tak: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 14.08.2011 17:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Arctica...........w projekcie były takie opaski: http://www.stollux.com/files/L-34%20bal%2001_m.jpg ja wybralam inny kolor dachu i opasek mój domek bardziej mi sie podoba niz projekt :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 14.08.2011 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Mi też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 14.08.2011 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Kalu ślicznie wygląda domek! Opaski extra,schody extra, a jak zobaczyłam parapety wewnętrzne to kopara mi opadła:jawdrop:. A płytki w wiatrołapie- nie moje klimaty,więc nie powiem że mi się podobają ale...pomyśl ile będziesz w tym wiatrołapie przebywać!Pewnie jakiś chodniczek zwłaszcza na jesień ,zimę położysz i nie będzie ich wcale widać.Ja teraz dałabym sobie spokój,a jak już tak bardzo będą cię drażnić to wymienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 14.08.2011 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 kalu.powtórzę za dziewczynami-Twoja wersja domu wygląda o niebo lepiej ,niż w projekcie.Opaski są fantastyczne ,schody ,parapety również . Z płytkami w wiatrołapie się wkrótce zaprzyjaźnisz ,zobaczysz ,że ta och ciapowatość ,jak mówisz ,będzie miała swoje dobre strony.Szczególnie w jesienne deszczowe dni ,na pewno będą bardziej praktyczne od jasnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaK 14.08.2011 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 Domek pięknie się prezentuje a opaski ślicznie wyglądają schody bardzo ładne i fajny kibelek będzie;) Kaluś a nie wiem czy dobrze pamiętam ,że miałaś w koncepcji inne kafelki do wiatrołapu z tego co wiem to miałaś kupić taki grafitowe widzę ,że zmieniłaś swoją koncepcję ale nie jest tak źle z tymi kaflami nawet dosyć ładnie się prezentują Pozdrawiam i czekam na dalsze efekty pa!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.08.2011 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2011 ...z drugiej strony Kala ma rację, jeśli płytki nie będą się podobały, to wymiana nie jest dużym problemem, to mała powierzchnia. Lepiej wydać trochę więcej i być zadowolonym... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts