kala67 17.08.2011 04:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Neluś, AGP, Aniu.....dziekuje za pochwały:) ciesze sie, że Wam sie podoba. dzis chyba będzie malowany pokój Jagody ........sama jestem ciekawa jak wyjdzie;) meg........w gościnnym to nieeee bordo................to czerwień flamenco z dekorala:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 17.08.2011 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 w gościnnym to nieeee bordo................to czerwień flamenco z dekorala:) córcia miała dokładnie ten sam przez dwa lata w swoim pokoju...mi się też b.podobał! a ściany w sypialni będziecie mieli po prostu miodzio!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 17.08.2011 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Cześć Kaluś Domek piękny! Super wygląda z zewnątrz! W środku widzę ,że już ostatnie prace, już uwielbiam Twoją sypialnię I proszę o więcej zdjęć Kiedy przeprowadzka ???? bardzo Ci zazdroszę, wiadomo tak pozytywnie Ja na moją będę musiała jeszcze dlugo czekać... Buziaki :** P.S widzę,że wakacje w Chorwacji jak zawsze udane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2011 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kala, piekne kolorki Przy sadzeniu wrzosów pamietaj o ziemi do wrzosów i by bylo to stanowisko słoneczne, nawadniać trzeba na początku ale tak by nie zalewać. Kora najlepiej ta drobna grubo by nie wysuszyc od góry korzeni które są powierzchowne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 17.08.2011 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kala, ja odnośnie wrzosów, zrób wieksze odstępy. Za rok już bedą nieźle rozrośnięte, wiem bo mam tylko 3 krzaczki na małej powierzchni i już im miejsca brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 17.08.2011 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kaluż- wszystko pięknie wygląda u ciebie!!! Macie niezłe tempo!!!Płytkami nie przejmuj się..nie są takie złe. Pomieszkasz z nimi to może przyzwyczaisz się..a jak nie to wymienisz ;)Na razie nic z nimi nie rób... P.S. czy w IKEA mają nowe katalogi i jakieś nowości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 17.08.2011 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 meg........w gościnnym to nieeee bordo................to czerwień flamenco z dekorala:) ups!!!! tez mi sie podoba!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 17.08.2011 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kalunia..dech mi zaparło! Śliczny kolor w salonie! I zadam podstawowe pytanie.-kiedy przeprowadzka? Bo coś mi się widzi,że już niebawem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2011 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Kaluż- wszystko pięknie wygląda u ciebie!!! Macie niezłe tempo!!! Płytkami nie przejmuj się..nie są takie złe. Pomieszkasz z nimi to może przyzwyczaisz się..a jak nie to wymienisz ;)Na razie nic z nimi nie rób... P.S. czy w IKEA mają nowe katalogi i jakieś nowości? Ala, zobacz sobie nowości na stronie Ikei w necie. katalogów jeszcze nie ma, chyba co roku maja dopiero we wrześniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2011 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 córcia miała dokładnie ten sam przez dwa lata w swoim pokoju...mi się też b.podobał! a ściany w sypialni będziecie mieli po prostu miodzio!!!! Akuś.....od zawsze chciałam mieć białą sypialnie.... dotychczas mąz pomalowal ja dwukrotnie....ale chyba trzeba bedzie machnąc trzeci raz:) Cześć Kaluś Domek piękny! Super wygląda z zewnątrz! W środku widzę ,że już ostatnie prace, już uwielbiam Twoją sypialnię I proszę o więcej zdjęć Kiedy przeprowadzka ???? bardzo Ci zazdroszę, wiadomo tak pozytywnie Ja na moją będę musiała jeszcze dlugo czekać... Buziaki :** P.S widzę,że wakacje w Chorwacji jak zawsze udane Karolinko....dziekuje za odwiedzinki:) lepiej napisz jak tam Wasza wyprawa do Chorwacji?? udana z malenstwem?? Kala, piekne kolorki Przy sadzeniu wrzosów pamietaj o ziemi do wrzosów i by bylo to stanowisko słoneczne, nawadniać trzeba na początku ale tak by nie zalewać. Kora najlepiej ta drobna grubo by nie wysuszyc od góry korzeni które są powierzchowne Dorbie......kupiłam dziś torf......nie wiem czy mieszać go z czymś??? a kore mam juz tez:) Kala, ja odnośnie wrzosów, zrób wieksze odstępy. Za rok już bedą nieźle rozrośnięte, wiem bo mam tylko 3 krzaczki na małej powierzchni i już im miejsca brakuje. Wiolka.....planowałam odstepy ok. 20 cm.....myslisz, że za małe??? Kaluż- wszystko pięknie wygląda u ciebie!!! Macie niezłe tempo!!! Płytkami nie przejmuj się..nie są takie złe. Pomieszkasz z nimi to może przyzwyczaisz się..a jak nie to wymienisz ;)Na razie nic z nimi nie rób... P.S. czy w IKEA mają nowe katalogi i jakieś nowości? Aluś....nie było jeszcze nowych katalogów..............ale nowe rzeczy sa juz dostepne:) ups!!!! tez mi sie podoba!! to zaplanuj meg w którymś pokoiku:) Kalunia..dech mi zaparło! Śliczny kolor w salonie! I zadam podstawowe pytanie.-kiedy przeprowadzka? Bo coś mi się widzi,że już niebawem;) Bogusiu...........nie wiem kiedy:) ....gdy bedziemy gotowi:):) Ala, zobacz sobie nowości na stronie Ikei w necie. katalogów jeszcze nie ma, chyba co roku maja dopiero we wrześniu dorbie.......ma Ikea pod nosem.....jest na bieżąco:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 17.08.2011 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Dzis było malowanie sypialni Jagody...........nie mam zdjęć gdyż mój mąż zabrał aparat ze soba do Kolobrzegu..... zrobił tam natomiast fotki fajnego domku .............który moglibśmy zbudować wlasnoręcznie w naszym ogródku :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 17.08.2011 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2011 Byłam w Ikei tydzień temu, ludzi fuuuulllllll! Do restauracji mega kolejki obustronnie, trudno znależć stolik Kala, ziemia musi byc kwaśna ph 4-4,5, zobacz jaki torf kupiłaś. ja kupowałam taka ziemie do rododendronów i wrzosy rosna super, nie mierzylam pH, ale jak możesz zmierzyć to warto, bo torf może byc tez odkwaszony. W ph-metr zaopaatrzylam sie dopiero w tym roku jak moje rododendrony zaczęły mi padać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alunek 18.08.2011 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 taka altanka będzie idealnie pasować do waszego domu . Do tego murowany grill..bajka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2011 11:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Dziewczyny na 100 % jadę po odbior mebli do betib 20.08 , to juz ustalone ostatecznie:) Spotkanko więc mozemy zrobic 27.08 lub 28.08 !!!!!!!!!!! Teraz piszcie.......u mnie.......... który termin Wam lepiej pasuje????? juz się ciesze na spotkanie z Wami :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2011 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 (edytowane) PLANY NAJBLIŻSZE : czwartek.......zabieram sie za zakładanie wrzosowiska............ piątek.........malowanie sypialni Martynki, montaż kuchni z Ikei. sobota.........wyjazd po meble do betib ....obecnie moja kuchnia wyglada jeszcze tak: Edytowane 18 Sierpnia 2011 przez kala67 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2011 13:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Już mi się podoba Naprawdę, ten domek ma taki niesamowity klimat To będzie dom z bajki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 18.08.2011 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Wiem, co mówię, bo byłam, widziałam, macałam A teraz jak Was odwiedzimy to boję się o siebie.... bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rogbog 18.08.2011 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 Ooooo widzę Kaluś,że żybko będziecie gotowi...do przeprowadzki:) I tak trzymać! Bajeczny dom zbudowaliście! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 18.08.2011 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 No no, widzę, że już domek prawie gotowy do przeprowadzki! Alu, mnie obydwa terminy na spotkanie pasują, chyba chętniej w sobotę jednak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 18.08.2011 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2011 pokój gościnny został pomalowany drugi raz.....a lewa ściana zostanie biała Maluje się pokój Jagody: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts