kala67 22.08.2011 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Jaki wesolutki ten niebieski, nic a nic nie chłodny! Kala, a iglaki to może jałowce Skyrocket? nieee,... te rosną chudsze i mają nazwę dwuczłonową na A..... ale zapomnialam;) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Tylko jak to część Polski???? to chyba nie jest żadna tajemnica .....Ostrów Wlp obok w Kaliszu jest ponoć jeszcze większy targ staroci w niedziele. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 niezłe te "ultramarynki", ja jednak wolę te naturalne.......nie spotkałam w mojej okolicy takich barwionych Kalu domek pięknieje z dnia na dzień...kolory pokoi super....pięknie współgrają z drewnem.....nie moglam sobie wyobrazic własnie jak te domy wygladają w środku....myślałam, że sa całe "drewniane"....bez słodzenia - jestem zauroczona domkiem w środku jak i na zewnątrz......a ogród coś czuję będzie dopełnieniem klimatycznej całości. sara....dziękuje............ale to chyba nastapi za 10 lat :) ....ja tez wole naturalne wrzosy......ale te granatowe mnie czyms ujęły:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sara_78 22.08.2011 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 widząc wasze tempo .....to bedzie juz niebawem!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 22.08.2011 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Oooo w Ostrowie kupowałam mężowy samochód.... I jak czytałam ogłoszenia i pojeździłam po Ostrowie, to jakoś miałam wrażenie, że Ludzie tylko samochodami handlują.....Muszę jeszcze poszperać co w tym Ostrowie robią jeszcze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.08.2011 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 jednak mam cykniete fotki moich zdobyczy z targu:) betib to wyszperala dla mnie..... ta lampa ma jeszcze drewniane zawieszenie.....czego tutaj nie widać niestety kosz....tez betib znalazła.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Megana 22.08.2011 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Kolor w pokoju córci, wyszedł super Wrzosowisko będzie piękne Ooo lampa do klimatu Twojego domu będzie ślicznie wyglądać, ależ skarby wygrzebałyście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2011 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 A moje Rh rosną w słońcu do popołudnia i dobrze się mają ale Kala ma patelnię przez cały dzień i może rh dają radę, ale trzeba się liczyć z poparzonymi listkami, bezpieczniej będzie azalie posadzić moje też rosną w słońcu ..... popołudniowym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 22.08.2011 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ale Kala ma patelnię przez cały dzień i może rh dają radę, ale trzeba się liczyć z poparzonymi listkami, bezpieczniej będzie azalie posadzić moje też rosną w słońcu ..... popołudniowym U mnie tez patelnia była 2 sezony i nic się nie poparzyło. Teraz jest dopiero po południu cień. Nie było ogrodzenia i nic je nie zasłaniało. Tylko ważne podlewanie, ale tez bez przesady. Najważniejsze pH. Wydaje mi się, że z wrzosowatych wrażliwsze sa pierisy, bo u mnie na tej samej rabacie mają poparzone listki, a że przemarzaja, to inna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 22.08.2011 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 Tego lata mi się wcale pierisy nie poparzyły na patelni, ale nie wiem, czyja to zasługa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 22.08.2011 22:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2011 ..... nie wiem, czyja to zasługa... deszczu, co drugi dzień pada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2011 04:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Witam sie z rana:)za oknem ladne słoneczko......chyba dzis padac nie będzie??Dziś mają do nas dojechać płytki łazienkowe........jestem ich bardzo ciekawa;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.08.2011 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Pewnie, że nie będzie!!! padanie mam na myśli... trawa mi się musi zsianić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.08.2011 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Cześć, Ależ piękny ten morski kolor. To dwa razy malowane juz czy raz? Wymysliłam sobie własnie taką ścianę do biblioteki z białymi meblami. Teraz widze jak tobędzie wyglądać..:D I ten koszyk mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yokasta 23.08.2011 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 (edytowane) Kalu, kuchnia świetnie wyglada, bardzo bardzo mi się podoba. Wasza sypialnia biała mmm ekstra, pokój z ciemnym niebieskim podoba mi się bardzo, ten jaśniutki też by mi się podobał ale przez to, że jest pomalowany skos - strasznie przytłacza. Pokój gościnny - na początku czytam: "czerwony" i myślę sobie "oo nieeee" ale wygląda naprawdę ładnie pasuje i w ogóle. Cuda wyszperane eleganckie, mogłabyś mi napisać na priv ile taki abażurek może kosztować albo kosz? Ciekawam Jak już wszystko porozkładacie i zrobi się tak domowo jak w przypadku kuchni to będzie naprawdę cudnie. Ach zapomniałabym, schody Francja elegancja i mądrze wykorzystana przestrzeń pod schodami. Mam pytanko: na jakiej wysokości masz barierkę na górze ? Nasza jakaś niska wyszła i się zastanawiam czy tak jest u wszystkich . Wrzosowisko bardzo ładne, kocham wrzosy mogłabyś dosadzić wrzośce i wtedy będzie dłużej kwieciście . Edytowane 17 Września 2011 przez yokasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kawika 23.08.2011 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 dzień dobry ))) Kalusia normalnie brak mi słów domek PIękny ZAJE...FAJNY i te kolory ehhhhhhhhhhh cudnie ps. mąż uparł się na Chorwację w przyszłym roku więc jak coś to trzymaj mi miejsce cmok cmok stęskniłam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 23.08.2011 13:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 POTRZEBUJE PILNIE PORADY Z PRAWA PRACY !!!!!!!!!!..ktoś w tym siedzi??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur P 23.08.2011 16:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2011 Kaluś porady prawnej niestety Ci nie udzielę, ale KUCHNIĄ SIĘ ZACHWYCĘ !!! Pięknie wyszła, jest taka .... PRZYTULNA!!! Lubię ten zestaw ikeowskich mebli kuchennych, są ponadczasowe, podobały mi się juz dawno temu i nic sie nie zmieniło Ja z niecierpliwością czekam na fotki Twojej sypialni, bo czuję że pośród domowych pokoi będzie mi najbliższa Pozdrawiam serdecznie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kaśka K 25.08.2011 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 Kalu co potrzebujesz wiedzieć z prawa pracy? Obserwuje Twoją budowe, jestem pod wrażeniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AGP 25.08.2011 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2011 POTRZEBUJE PILNIE PORADY Z PRAWA PRACY !!!!!!!!!! ..ktoś w tym siedzi??? Jakby coś, też może bym coś wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts