Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Kaniorki budują dom z bala :) ...komentarze tutaj !!!

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

niezłe te "ultramarynki", ja jednak wolę te naturalne.......nie spotkałam w mojej okolicy takich barwionych

Kalu domek pięknieje z dnia na dzień...kolory pokoi super....pięknie współgrają z drewnem.....nie moglam sobie wyobrazic własnie jak te domy wygladają w środku....myślałam, że sa całe "drewniane"....bez słodzenia - jestem zauroczona domkiem w środku jak i na zewnątrz......a ogród coś czuję będzie dopełnieniem klimatycznej całości.

sara....dziękuje............ale to chyba nastapi za 10 lat :):):)

....ja tez wole naturalne wrzosy......ale te granatowe mnie czyms ujęły:):)

A moje Rh rosną w słońcu do popołudnia i dobrze się mają

ale Kala ma patelnię przez cały dzień i może rh dają radę,

ale trzeba się liczyć z poparzonymi listkami, bezpieczniej będzie

azalie posadzić

moje też rosną w słońcu ..... popołudniowym

ale Kala ma patelnię przez cały dzień i może rh dają radę,

ale trzeba się liczyć z poparzonymi listkami, bezpieczniej będzie

azalie posadzić

moje też rosną w słońcu ..... popołudniowym

U mnie tez patelnia była 2 sezony i nic się nie poparzyło. Teraz jest dopiero po południu cień. Nie było ogrodzenia i nic je nie zasłaniało. Tylko ważne podlewanie, ale tez bez przesady.

Najważniejsze pH.

Wydaje mi się, że z wrzosowatych wrażliwsze sa pierisy, bo u mnie na tej samej rabacie mają poparzone listki, a że przemarzaja, to inna sprawa

Kalu, kuchnia świetnie wyglada, bardzo bardzo mi się podoba.

Wasza sypialnia biała mmm ekstra, pokój z ciemnym niebieskim podoba mi się bardzo, ten jaśniutki też by mi się podobał ale przez to, że jest pomalowany skos - strasznie przytłacza. Pokój gościnny - na początku czytam: "czerwony" i myślę sobie "oo nieeee" ale wygląda naprawdę ładnie :jawdrop: pasuje i w ogóle.

Cuda wyszperane eleganckie, mogłabyś mi napisać na priv ile taki abażurek może kosztować albo kosz? Ciekawam :D

Jak już wszystko porozkładacie i zrobi się tak domowo jak w przypadku kuchni to będzie naprawdę cudnie. Ach zapomniałabym, schody Francja elegancja i mądrze wykorzystana przestrzeń pod schodami. Mam pytanko: na jakiej wysokości masz barierkę na górze ? Nasza jakaś niska wyszła :) i się zastanawiam czy tak jest u wszystkich :).

Wrzosowisko bardzo ładne, kocham wrzosy :yes: mogłabyś dosadzić wrzośce i wtedy będzie dłużej kwieciście :).

Edytowane przez yokasta

Kaluś porady prawnej niestety Ci nie udzielę, ale KUCHNIĄ SIĘ ZACHWYCĘ !!! :D

Pięknie wyszła, jest taka .... PRZYTULNA!!! :)

Lubię ten zestaw ikeowskich mebli kuchennych, są ponadczasowe, podobały mi się juz dawno temu i nic sie nie zmieniło ;)

Ja z niecierpliwością czekam na fotki Twojej sypialni, bo czuję że pośród domowych pokoi będzie mi najbliższa ;)

Pozdrawiam serdecznie!!!