Megana 26.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 oj kuchnia warta będzie obejżenia Nawet nie myslałam, że ta kuchnia będzie tak cudnie wyglądała !! już ją kocham To teraz nie zaśniesz wariatko - pół nocy będziesz meblować kuchnię A ja spadam do łóżeczka - wybierać dachówkę Dobranoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 26.07.2009 21:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2009 Dobranoc Megana słodkich snów !! rano daj znac jaką dachówke wybrałaś a ja ide myslec gdzie powiesić te podwójne białe witrynki z szybkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.07.2009 03:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 No jestem oooo cieszę sie, że trafiłam. Te wnętrza też mi się podobają. Te pokoje takie surowe ale z klimatem. I ja coś ukradnę dla siebie, bo chcę na górze dąb bielony na podłogach A za piwko dziękuję baaardzo, kiedyś może się uda spotkać Jak już wrócę do gry i zacznę jeździć znowu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.07.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 dziś jest ważny dzień dla naszej budowy !!! W góry do Istebnej pojechał pierwszy tir po nasze bale na domek !!! Dziś go tam załaduja i przyjedzie do nas Dojedzie do nas pewnie jutro rano dopiero ale i tak jestem cała rozkojarzona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 27.07.2009 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Byliśmy dzis na dzialce zobaczyć jak to wszystko wygląda. Dzień przed przyjazdem bali wygląda to tak: http://lh5.ggpht.com/_QziNhVXF5qI/Sm3_vog55fI/AAAAAAAAECs/2bQN2L5HytI/s512/PICT0004.JPG w tle stoi inwestor czyli mój mąż Wybralismy tez już komin do naszego domu. Będzie to Leier wysokość 7,5 metra,średnica 20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andulka 27.07.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2009 Zaczyna się u Was gorący okres, nie dziwię się, że nie możesz się skupić ale mimo wszystko dobrej nocy życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 28.07.2009 06:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 i jak domek, dojechał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Babydream 28.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Jak Kali nie ma na forum to znaczy,że bale przyjechały i jest na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.07.2009 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Dzień doberek!!!!!! Dziś to już napewno kala czeka na działce na swój domek Czekamy na relację!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 10:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Witam wszystkich!!! Pierwszy tir z naszym domkiem przyjechał dzis o 8 rano!!!! bale są poprostu CUDE !!!! a jak pieknie pachną lasem!!! ach Zdjęcia wstawie wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 28.07.2009 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Ale mam mrowienie w brzuchu Nie mogę się doczekać! Proszę !!! Nie zapomnij wkleić dziś zdjęć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.07.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 O kurcze!!!!! Ja też, ja też, ale smyra !!!!!! Dawaj te foty bo mnie zasmyra!!!!!!!!!Kala no to się zaczęło!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 28.07.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kala przed Wami najbardziej zajebisty okres w życiu.... Jak przypomnę swoje emocje przy przyjeździe bali.... Jak zaczęli dom stawiać.... Jak co dzień zawrotne tempo górali przyprawiało o zawrót głowy... Jak po kilku dniach było widać w "czym" będziemy mieszkać... Jak pachniało lasem świerkowym...Jak górale sypali gwarą.... Jak trzy razy mi wiechę wieszali z ukradzionych u sąsiadki kwiatków... echchchchchcchchch..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kruszon11 28.07.2009 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A fotek będziesz miała jak ja 13 tysięcy 587 w dwa tygodnie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
margay 28.07.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 To od dziś będą same spektakularne efekty Gratuluję i powodzenia Też będę podgląda jak rośnie twój domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 11:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Kruszon.................kuźwa, ciarki mnie przeszły po przeczytaniu Twojego postu chyba zaczne brać cos na uspokojnienie a Wy dziewczynki nie martwcie się, zdjęcia będą wieczorem !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 28.07.2009 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Tylko na spokojnie, kala, na spokojnie. nie trać głowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.07.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Odnośnie kuchni i jej projektowania - możesz zrobić tak jak my. Poszliśmy do firmy zajmującej się robieniem mebli, m.in. kuchennych, która ma swoich projektantów. Przyjechała Bardzo Nieuprzejma Pani, pomierzyła, popytała i tydzień później przedstawiła nam gotowy projekt, wyjaśniła co i jak, doradziła odnośnie materiałów, wyposażenia, akcesoriów itp. Pooglądaliśmy projekt "wzdłuż i wszerz" ..... Oczywiście go nie dostaliśmy, projetowanie było bezpłatne i mogliśmy, ale nie musieliśmy się zdecydować na wykonanie kuchni przez tą firmę. Mając w głowie projekt kuchni, skontaktowaliśmy się z Jackiem Od Kuchni, który wykonał to samo prawie dwa razy taniej..... I jeszcze dużo rzeczy doradził..... Ja moze sie wypowiem z punktu widzenia tej nieuprzejmej pani (to ja) i nieuprzejmego pana (moj maz). Dziwicie sie, ze pani byla nieuprzejma, ja w tej branzy pracuje juz wiele lat i po kilku minutowej rozmowie wiem czy klient po pomiarze, zrobieniu projektu i doradztwie bedzie bral pod uwage wykonanie u nas mebli kuchennych czy przyszedl tylko po to zeby nieuprzejma pani lub pan jechali 100 km, poswiecili kilka godzin czasu, doradzili ciekawe rozwiazania, powiedzieli jak klasc gniazdka, plytki, zrobili projekt, a klient z podanym gotowym projektem na tacy pojdzie i zrobi meble u stolarz, ktory wykona je taniej, bo robi "po cichu" przy domu w garazu. My kiedys bardzo dawno tez robilismy to za darmo i z 10 pomiarow zamowily 4-5 osob. Teraz tez jest pomiar za darmo ale przed pomiarem pobieramy tzw. kaucje zwrotna, ktora zwracamy klientowi przy spisaniu umowy na zamawiane meble kuchenne. Jesli po pomiarze klient pojdzie w dluga z rysunkiem kaucja przepada. W tem sposob na 10 pomiarow 9 osob zamawia, a my jestesmy juz tylko strasznie mili. Dodatkowo klient umawiajac sie na pomiar jesli nie chce ryzykowac straty "kaucji zwrotnej" (umawiajac sie na pomiar nie zna ceny, po pomiarze moze byc ona za wysoka)ma mozliwosc dokonac wyceny na podstawie podanych przez siebie wymiarow na miejscu w sklepie, taka wycena, doradztwo i projekt jest bezplatna ale projektu nie dajemy. Taka wycene robie z dokladnoscia do 400 zl. Jesli wycena w sklepie pasuje wtedy umawiaja sie klienci na pomiar szczegolowy juz w domu. kala67 pytaj o co chcesz, jesli bede mogla to pomoge . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.07.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 magpie101.... bardzo Ci dziekuje za oferowana pomoc napewno skorzystam !!! Tylko akurat dziś nie mam głowy do mebli kuchennych Wciąz myśle o moich balach na działce a jeszcze dzis dowiedziałam sie , że moja córka dostała sie na studia na pedagogike specjalną na UMK, a własnie na ten kierunek bardzo chciała !!! ..i jak tu zachować równowage emocjonalną?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.07.2009 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Gratulacje dla corki !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts